Άστρα, ζώδια και άλλες ιστορίες του Ιανουαρίου ’17

Άστρα, ζώδια και άλλες ιστορίες του Ιανουαρίου ’17

Ο καινούργιος μήνας, καταφθάνει με πολλά δώρα και ευχάριστες εκπλήξεις στις αποσκευές του. Αστρολογικά η εποχή επιτάσσει προσοχή σε επικοινωνίες και κάθε μορφής συναλλαγής, και ειδικά σε επίπεδο συναισθηματικών και οικονομικών.

Για όλους τους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου:

 

Τα Κριάρια και οι Τοξότες, είναι οι πιο τυχεροί της εποχής, με έναν Άρη να δίνει πρακτική ώθηση σε ζητήματα, που αφορούν αισθηματικές υποθέσεις του παρελθόντος. Πιθανές και οι επανασυνδέσεις. Όλα θα πρέπει να γίνουν μέσα από μέτρο, και αληθινές προτάσεις.
Εύνοια με ζώδια του Νερού
Love Life: *** / **

zodia-taro-45

Εσείς οι Καρκίνοι και οι Ιχθείς, έχετε αυτήν την περίοδο το κοκαλάκι της νυχτερίδες σε όλα τα ζητήματα που σας απασχολούν. Οι σχέσεις που σας ταλαιπώρησαν, τώρα μπαίνουν σε μια τελική ευθεία όπου και θα αποδώσουν τα καλύτερα τους. Φερθείτε σε όλα και όλους διπλωματικά.
Εύνοια με ζώδια του Αέρα
Love Life: **** / *

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Οι ατίθασοι Δίδυμοι και οι δυναμικοί Λέοντες, είναι σε μια φάση νέας εποχής που θέλουν να κάνουν αλλαγές σε κάθε τομέα της ζωής τους. Αυτό συμπεριλαμβάνει και την αισθηματική τους καθημερινότητα, που πρέπει να βρει μια ισορροπία πια. Το χρήμα και οι οικονομικές ευκολίες είναι στον δρόμο.
Εύνοια με ζώδια του Νερού
Love Life: ** / ***

Οι σκεπτικοί Σκορπιοί και οι περιπετειώδεις Υδροχόοι, από τις πρώτες ημέρες του νέου μήνα, θα έχουν στην διάθεση τους χρήμα ικανό για να κάνουν πραγματικότητα τις επιθυμίες τους. Καινούργιοι έρωτες για τους χωρισμένους και τους φανατικούς εργένηδες.
Εύνοια με ζώδια της Γης
Love Life: *****

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι που είναι σε μια μεταβατική φάση στην ερωτική τους ζωή. Αυτό σημαίνει ότι θα βρουν το κουράγιο για να ξεπεράσουν το παρελθόν και να ανοίξουν τους ορίζοντες τους, για ένα καλύτερο μέλλον. Πολλές και οι αλλαγές που θα κάνετε στον επαγγελματικό σας τομέα, που θα σας αποδώσουν τα προσδοκώμενα.
Εύνοια με ζώδια της Γης
Love Life: ** / ***

Για τους Παρθένους και τους αέρινους Ζυγούς, που έχουν ξεφύγει από τους φαύλους κύκλους του παρελθόντος, οι όψεις του Άρη και της Αφροδίτης, θα τους αποδώσουν χρήμα αλλά και μια νέα αγάπη που θα τους απογειώσει. Τα καλύτερα είναι μπροστά σας.
Εύνοια με ζώδια του Νερού
Love Life: *** / **