Αστρολογια 05-11/12 Θα Κερδισει η Αγαπη

erwtikes-provlepseis-kyriaki-18-5

Αστρολογια  εβδομαδας 5-11/12

Την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου η πλοηγός της αγάπης Αφροδίτη θα αρχίσει μια εκρηκτική επίσκεψη στον προωθητικό και ανοικτόμυαλο Υδροχόο, μέχρι και τις 3 Ιανουαρίου.

Τις τρεις εβδομάδες που πέρασαν, η Αφροδίτη ήταν αγκιστρωμένη στον προσηλωμένα φιλόδοξο Αιγόκερω, βολιδοσκοπώντας τις προθέσεις μέσα στις σοβαρές σχέσεις. Φυσικά αυτή η διαδικασία επηρέασε ενδυναμωτικά τα ζευγάρια που θα έχουν διάρκεια, τα θέματα καρδιάς ενδέχεται να τα σκέπαζε μια πιο βαριά σκιά όλη αυτή την περίοδο. Όλα αυτά αλλάζουν από την Τετάρτη!

 

Μπορεί να επικρατεί στο παγκόσμιο περιβάλλον μια παράνοια και μια δόση αναταραχής. Όμως αυτός ο κύκλος της Αφροδίτης έρχεται να υπενθυμίσει σε όλους ότι η αγάπη είναι αυτή που κερδίζει, όπως και ότι το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο για όλα.

zodia-taro-45

Είναι η περίοδος που πρέπει να αγκαλιάσετε καθετί απολαυστικό. Μην εκπλαγείτε καθόλου αν βρεθείτε σε φλογερές περιπτύξεις σε σκοτεινά σοκάκια, ακόμη και με το πιο απροσδόκητο και αντιδραστικό άτομο!

zodia-astra-tarot

Θεωρούσατε ότι το πεπρωμένο σας ήταν να ζευγαρώσετε με τα άτομα που έχετε κοινά στοιχεία; Να που μπορεί να μην είναι έτσι… Σε αυτή τη νέα διαδρομή της, η θεά της αγάπης κεντρίζει τους πειραματισμούς. Τα πράγματα μπορεί να γίνουν εξαιρετικά τολμηρά ενόσω εκτελεί την τροχιά της παράλληλα με τον κοσμικό συγκυβερνήτη της τον Άρη, ο οποίος διανύει επίσης τον Υδροχόο μέχρι και τις 19 Δεκεμβρίου. Ό,τι κι αν κάνετε, μην βγάλετε στιγμή από το μυαλό της ό,τι αφορά την ασφάλεια!

Ο αναρχικός Υδροχόος αφορά τον απελευθερωμένο έρωτα. Αν είχατε ποτέ το απωθημένο να πειραματιστείτε με τις πιο επιδεικτικές φαντασιώσεις σας, με περιπέτειες της μιας βραδιάς και άλλες εμπειρίες με «ποικιλία», ενδέχεται το τέλος αυτού του έτους να σας επιφυλάσσει αυτή την ενθουσιώδη έκπληξη.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Αν πάλι είστε λάτρεις των παραδοσιακών συνταγών, μπορείτε να προσθέσετε ενθουσιασμό στην προσωπική σας ζωή εντάσσοντας άλλου είδους νεωτερισμούς. Περάστε με το ταίρι σας μια νύχτα που θα δείτε όλες τις ταινίες του «Νονού» ή του «Τζέιμς Μποντ».

Δοκιμάστε την εσωτερική αναρρίχηση ή τη γυμναστική αιώρησης σε ένα θεματικό πάρκο. Μην ξεχάσετε τα Χριστουγεννιάτικα χωριά που έχουν στηθεί σε πολλές γωνιές της πόλης, και είναι τόσο διαδραστικά όσο και ρομαντικά.

Ο Υδροχόος είναι επίσης το ζώδιο της τεχνολογίας. Φαντάζεστε τι διαδικτυακά θαύματα μπορεί να επιφέρει η παραμονή της Αφροδίτης για 4 εβδομάδες σε αυτό το ζώδιο! Οι γραμμές θα πάρουν φωτιά ανά την υφήλιο, μην λείψετε οι λάτρεις του είδους από αυτές τις «συνεδρίες». Μη διστάσετε μάλιστα να ξεπεράσετε το στάδιο του κειμένου, αν νιώσετε αυτή την ανάγκη…

zwdia shmera

Παράλληλα την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, η Σελήνη στο πρώτο της τέταρτο θα βρίσκεται στους ευαίσθητους Ιχθύες, για να σας βοηθήσει να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στην κατανόηση και την αλληλεξάρτηση. Ακόμη κι αν βιώνετε έναν έρωτα που δεν γνωρίζει όρια, η απύθμενη γενναιοδωρία πρέπει να βγει από τις προσφορές σας. Όταν δίνετε συνεχώς χωρίς να στερεύετε, καταλήγετε να εξουσιοδοτήσετε ανθρώπους να «μπαστακώνονται»  και  να εκμεταλλεύονται την καλοσύνη σας. Και όταν πια έχετε στερέψει, έχετε εξαντληθεί και έχετε εξουθενωθεί, δεν μπορείτε να είστε χρήσιμοι σε κανέναν και για τίποτα…

Αυτή η φάση της Σελήνης θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε πολύ καλύτερα όρια. Όταν θέλετε πραγματικά να επιφέρετε τη διαφορά, πρέπει να ενδυναμώνετε τους άλλους. Να τους υποδεικνύετε τους πόρους και να τους ενθαρρύνετε να δράσουν οι ίδιοι. Αυτό το τέταρτο της Σελήνης στους Ιχθύες είναι η έμπρακτη απόδειξη για το γνωμικό «αν δώσεις σε έναν άνθρωπο ένα ψάρι, θα φάει για μία μέρα. Αν τον μάθεις να ψαρεύει, θα τρώει για όλη του τη ζωή».

zodia-zvdia-75

Η συνεύρεση της Αφροδίτης με τον Άρη έχει τη δυναμική να κάνει τα πράγματα ιδιόρρυθμα. Γι’ αυτό τα άστρα το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν να ανακτήσετε τον βηματισμό σας. Ο Ήλιος και ο Κρόνος θα συναντηθούν στον Τοξότη, φέρνοντας την απαραίτητη δόση πρακτικής μαγείας και την αυτοπεποίθηση για να γραπώσετε όσες φιλοδοξίες έχετε θέσει για το τέλος της φετινής χρονιάς. Μπορεί η ανεξάντλητη ροή μπερδεμένων ειδήσεων να σας έχει κάνει να ταλαντεύεστε για αυτά που πραγματικά πιστεύετε. Η συνένωση Ήλιου – Κρόνου αποτελεί τον αλάνθαστο ελεγκτή των δεδομένων.

Ο Κρόνος είναι μετριοπαθής: δεν έχει ανάγκη να φωνάξει σε όλο τον κόσμο τα πιστεύω του. Όμως αυτή η προωθητική συνάντηση μπορεί να αποτελέσει ένα δυναμικό κάλεσμα για πράξεις, που ίσως να θελήσετε να τις μοιραστείτε στα κοινωνικά σας δίκτυα. Ο Τοξότης είναι το ζώδιο των ταξιδιών και της ανώτερης μόρφωσης. Δεν αποκλείεται να έχετε ανάγκη να ενδώσετε σε κάτι από αυτά το Σαββατοκύριακο, γι’ αυτό μη διστάσετε να κάνετε μια αυθόρμητη απόδραση ακόμη και με το αυτοκίνητο, είτε να παρακολουθήσετε ένα πολύ ιδιαίτερο σεμινάριο Αυτογνωσίας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66