Αστρολογια 07/12 Η Ωρα των Αποφασεων

astrologia-gamos-7-oikos

Αστρολογια Πρώτο Τέταρτο της Σελήνη στους Ιχθύες, 7 Δεκεμβρίου, 2016 

Ο Ήλιος στον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τη Σελήνη στους Ιχθύες.

Οι Ιχθύες είναι οι βασιλιάδες των ευσεβών πόθων. Ο Τοξότης είναι ο αφηγητής της αλήθεια μας. Όταν αυτοί οι δύο παλεύουν στον ουρανό, οι ψευδαισθήσεις αποκτούν ρωγμές. Είμαστε αναγκασμένοι να αναγνωρίσουμε τη διαφορά ανάμεσα σε αυτό που ελπίζαμε και αυτό που είναι.

Αυτός είναι ο παροιμιώδης θάνατος μιας εποχής και η αρχή της επόμενης. Καθώς οι Ιχθύες είναι το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου αντιπροσωπεύουν τις καταλήξεις και τις αποφάσεις. Ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας με τις ανοησίες.

zodia-taro-45

 

Αυτό το Τέταρτο της Σελήνης είναι η βαθιά ενδοσκόπηση (Ιχθύες) που επικαλύπτει την ενεργή αλλαγή στην κατεύθυνση (Τοξότης). Οι Ιχθύες ζουν προς τα μέσα, κολυμπούν και ονειρεύονται, ονειρεύονται και κολυμπούν, αλλά ο Τοξότης κινείται με θάρρος μέσα στο χρόνο και στο χώρο. Ο Τοξότης ο πύρινος προκάτοχός των Ιχθύων – ατρόμητος, αισιόδοξος.

Τα ψάρια θέλουν να υπενθυμίσουν σε όλους να ξεκουράζονται και να σκέφτονται. Αν δεν το κάνουμε λέμε γεια στους φρενήρεις ουράνιους δρόμους του ανεξέλεγκτου ιδεαλισμού και της ενδεχόμενης εξάντλησης. Μερικές φορές θέλουμε τόσο πολύ κάτι να λειτουργήσει, αλλά πρέπει να είμαστε ειλικρινείς για το τι δεν λειτουργεί. Δεν θα ωριμάσουμε αν αρνούμαστε να αναγνωρίσουμε το σύνολο.

zwdia-66

Ο σκοπός κάθε τελευταίου τέταρτου της Σελήνης είναι το ξεκαθάρισμα. Μερικές φορές η Σελήνη μας σέρνει σε ανεπιθύμητα συναισθηματικά τέλματα στις φάσεις του τετάρτου. Σε αυτά τα νερά κολύμπησα στο Τελευταίο Τέταρτο στον Τοξότη στις αρχές Μαρτίου (το στάδιο αναστροφής με τον Ήλιο στους Ιχθύες), με εξαιρετική ανησυχία και απογοήτευση.

Η αλλαγή ήρθε χωρίς προειδοποίηση και ξαφνικά απελευθερώθηκα. Αυτό ήταν μια θεία προετοιμασία για ένα ακόμα πιο μεγαλειώδες μοναχικό ταξίδι, αλλά δεν μπορούσα να δω ή να κατανοήσω την ομορφιά αυτής της ενορχήστρωσης εκείνη τη στιγμή. Γέλασα όταν ξαναδιάβασα το μάντρα που είχα γράψει για εκείνη τη σύνοδο: καλωσορίστε το απροσδόκητο. Και όμως αντιστάθηκα ακριβώς σε αυτό!

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο του Χειμωνα 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτηςαιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Μέσα του, ο Τοξότης είναι μια φυσικά ευχάριστη ψυχή, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει γεννηθεί από τη φωτιά. Κάθε τετράγωνο που αφορά τη φωτιά φέρνει τη δυνατότητα εκρηκτικής οργής, ταχείας μεταμόρφωσης και στοιχεία τελετουργικήςαναγέννησης.

Μπορώ να σας υποσχεθώ ότι αυτό που μπορεί αρχικά να φαίνεται ότι αποτελεί ένα εμπόδιο, είναι πραγματικά μια ευλογία. Ο Τοξότης δεν απογοητεύει στους σκοπούς του. Ο Τοξότης θα σας λυγίσει μέχρι να σπάσετε, αλλά δεν θα σας σπάσει. Θα σας τυφλώσει με το φως της αλήθειας και έπειτα θα σας δώσει ως δώρο μια ακόμα καλύτερη όραση.

zwdia

Σεβαστείτε την ανάγκη του σώματός σας για περισσότερο ύπνο και χαλάρωση σε αυτή τη φάση. Εάν είναι δυνατόν, βυθιστείτε όσο το δυνατόν περισσότερο σε θερμές πηγές ή στη μπανιέρα σας. Αποφύγετε όλα τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, ακόμα και την καφεΐνη. Συνιστούνται ιδιαίτερα η γραφή και άλλες δημιουργικές εκφράσεις.

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα πόδια σας. Μπορεί να είναι πιο δύσκολο να κοιμηθείτε τη νύχτα, οπότε αυτή μπορεί να είναι η ευκαιρία σας να μείνετε ξύπνιοι και να δημιουργήσετε μια τελετουργία. Θα πρέπει να είναι μοναχική και σιωπηλή.

Ο Κένταυρος βγάζει τα ψάρια έξω από το νερό και κάτω από το φως των αστριών. Δώστε ζωή στην επέκταση. Παραμείνετε ψύχραιμοι φροντίζοντας τον εαυτό σας.

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο του Χειμωνα 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτηςαιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia