Αστρολογια 09-10/12 Ευκαιριες στις Κρυφές Επιθυμίες

evdomadiaies-erwtikes-provlepseis-zodia-2-8-6

Αστρολογια  09 Δεκεμβρίου – Ο Ήλιος σε εξάγωνο με το Δία ( Τοξότη / Ζυγό)

Αυτή είναι μια στιγμή που η κατανόησή σας για την ευρύτερη εικόνα και τη θέση σας μέσα σε αυτή, έχει τη δυνατότητα να μπει στη θέση της. Ως αποτέλεσμα, η αυτοπεποίθηση σας και η αυτοεκτίμηση σας μπορεί να είναι αρκετά υψηλές τώρα.

Η ικανότητά σας να δείτε τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες με μεγαλύτερη σαφήνεια μπορεί να αναπαράγουν μια εμπειρία «τύχης». Η εικόνα σας για τη ζωή και τον κόσμο γύρω σας μπορεί να είναι ιδιαίτερα φωτεινή, αισιόδοξη και εμπνευσμένη. Αυτή είναι μια διέλευση που προκαλεί θετικά συναισθήματα, όπου η αίσθηση του εαυτού φαίνεται να μπορεί να επεκταθεί και να γίνει ελεύθερη.

 

Μπορεί να αισθάνεστε ιδιαίτερα συνδεδεμένοι με την πνευματική ενέργεια κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Απλά να είστε προσεκτικοί μήπως όλη αυτή η αυτοπεποίθηση και η «γνώση» στραφεί εναντίον σας, υπερβάλλοντας το μέγεθος της γνώσεις σας ή υποτιμώντας την αντίδραση του κοινού σας.

zodia-taro-45

Είναι πιθανόν να γίνετε λίγο κακομαθημένοι στο πλαίσιο αυτής της διέλευσης, οπότε να προσέξετε μην το παρακάνετε. Πέρα της κοινής λογικής και της προσοχής που απαιτείται πάντα, αυτή είναι μια διέλευση που πρέπει να απολαύσετε!

zwdia-66

Αστρολογια  10 Δεκεμβρίου – Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα ( Αιγόκερω / Ιχθύες)

Το μυαλό σας είναι πολύ ανοιχτό στη φαντασία, τα όνειρα και τη συμπόνια στο πλαίσιο αυτής της διέλευσης, με λίγη προσπάθεια και εστίαση. Αυτή μπορεί να είναι μια πολύ δημιουργική περίοδος, όταν οι ιδέες ρέουν σαν μαγικό ποτάμι. Μπορεί επίσης να είναι εύκολο να παρασυρθείτε από την λαχτάρα και τις φαντασιώσεις για τις κρυφές επιθυμίες σας, αν και είναι δυνατόν να το διοχετεύσετε αυτό σε δημιουργική έκφραση (π.χ. γραφή, ποίηση, χορό, νοσταλγική μουσική, τραγούδι στο ντους, οτιδήποτε!).

Το πιθανό μειονέκτημα είναι ότι μπορεί να θέλετε τόσο πολύ να φτάσετε σε μια κατάσταση εμπνευσμένης διαίσθησης, μαγικών προοπτικών και αβίαστης επικοινωνίας, που να είστεπρόθυμοι να εξαπατηθείτε αντί να αρνηθείτε ότι αυτά που ελπίζετε δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο του Χειμωνα 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτηςαιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Μπορείτε εύκολα τώρα να ακούτε με συμπάθεια τα προβλήματα των άλλων και είναι πιο πιθανό να έχετε μια συμπονετική απάντηση από τους άλλους στα δικά σας προβλήματα.

Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι δύσκολο να χαράξετε σαφή και αμετακίνητα όρια με τους άλλους, από τη στιγμή που είστε πιο επιρρεπείς στη συναισθηματική βαρύτητα τους. Είναι όμως μια στιγμή για αισιοδοξία, ελπίδα, δημιουργικότητα και διαίσθηση, αν και είναι σοφό να κρατήσετε τουλάχιστον το ένα πόδι σας στο έδαφος.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera