Αστρολογια 28/11 – 04/12 Αφοσιωση και Υπερβαση

imerisies-provlepseis-pempti-24-4

Αστρολογια εβδομαδας 

Την Τρίτη 29 Νοεμβρίου η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στον Τοξότη, τον υποστηρικτή του «η ισχύς εν τη ενώσει», έχει τη δυναμική να κατακρημνίσει τα τείχη σας.

Η ατμόσφαιρα θα διέπεται από ένα πνεύμα αφοσίωσης ή αγνής προσοχής προς κάτι καινούργιο. Βάλτε στόχο να ξεπεράσετε τα κάθε είδους σύνορά σας, και επιλέξτε μια πιο πολυπολιτισμική διαδρομή όσο προσεγγίζει η περίοδος των γιορτών.

 

Αυτή υπέρβαση μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά διαφωτιστική, ειδικά επειδή η Νέα Σελήνη θα σχηματίσει ένα τετράγωνο πρόκλησης με τον – έντιμο στις αρχές του – Ποσειδώνα.

zodia-taro-45

Η συμβουλή για όλους είναι να μην ενδώσετε στους ενδοιασμούς που θα σας ορθώσει η εσωτερική σας αντίσταση. Ακόμη κι αν αρχικά νιώθετε κάπως άβολα να γεφυρώσετε αυτό τον «διαχωρισμό» σας, η αναμονή μέχρι να κάνει κάποιος άλλος την πρώτη κίνηση δεν αποτελεί εγγύηση για πρόοδο. Τολμήστε να ανοίξετε εσείς έναν διάλογο.

zwdia-66

Αν έχετε ήδη σύμπνοια με την ευρύτερη κοινότητά σας, προσελκύστε καινούργια άτομα στους κόλπους σας, τα οποία ίσως δεν έχουν εμπειρία στην ανάμιξη στα κοινά.

Τι γίνεται στο μεταξύ στην άλλη πλευρά, την πρότερη έδρα σας που αποτελούσε το ασφαλές σημείο ελέγχου; Αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί να βάλει σε κίνηση κάποια σχέδια για ταξίδια. Αναζητήστε εισιτήρια για μια άγνωστή σας γωνιά του κόσμου, για ένα ταξίδι που θα πραγματοποιήσετε την εποχή της αντίστοιχης πανσελήνου στον Τοξότη στις 9 Ιουνίου του 2017. Πάντως δεν έχει καμία σημασία το πού θα σας βρει το τωρινό νέο φεγγάρι, γιατί η αλήθεια θα είναι πάντα μία και αυταπόδεικτη: οι άνθρωποι είναι άνθρωποι.

 

Την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου ο τολμηρός Άρης θα σχηματίσει μια στιβαρή γωνία με τον δημοσιοσχεσίτη Δία, που θα βοηθήσει πολύ στην αποστολή σας να γνωρίσετε καλύτερα καινούργια άτομα. Με τον Άρη να βρίσκεται στον επικοινωνιακό Υδροχόο, και τον Δία στον συμποσιακό Ζυγό, η όψη αυτή θα αναζωογονήσει την αρχή του «Η αγάπη κερδίζει».

zwdia

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-99

Παράλληλα, θα νιώσετε την ανάγκη να αναφωνήσετε «ζήτω η επανάσταση»! Ο μαχητής Άρης από τον ακτιβιστή Υδροχόο, συγχρονίζεται άρτια και θετικά με τον Δία που θέλει να αλλάξει τον κόσμο, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να ταχθείτε υποστηρικτές σπουδαίων πολιτικών στόχων. Ο Άρης και ο Δίας θέλουν δράση, τώρα! Δεν θα περιμένετε πλέον άπραγοι να γίνει κάτι για τα ανθρωπιστικά ή κοινοτικά θέματα που σας κρατούν άγρυπνους τη νύχτα.

 

Να είστε ωστόσο προσεκτικοί για εξτρεμιστικές κινήσεις, και να έχετε κάνει πλήρη έλεγχο για κάθε περιθωριακή ομάδα που μπορεί να σας καλεί. Η συνύπαρξη αυτών των δύο τυχοδιωκτικών και ευέξαπτων πλανητών, πρέπει να σας ωθήσει να διεκδικήσετε ρεαλιστικά δικαιώματα και ιδανικά, όχι άλλους κιτρινισμούς που υποκινεί το Facebook. Να ελέγχετε πάντα τις πηγές σας!

Μήπως οι στόχοι που έχετε θέσει για το τέλος της χρονιάς που πλησιάζει, είναι χαμένοι κάπου στην ομίχλη του εορταστικού κλίματος; Όχι πια! Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου ο σχολαστικός Ερμής θα προστρέξει για βοήθεια, καθώς θα συμπλεύσει μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου με τον παραγωγικό Πλούτωνα στον Αιγόκερω, τον πιο αποδοτικό εκπρόσωπο του ζωδιακού κύκλου.

Αιτία για αυτό τον επιμήκη κύκλο του Ερμή, είναι η στροφή που θα κάνει στην πορεία του από τις 19 Δεκεμβρίου μέχρι τις 8 Ιανουαρίου. Ναι, για όσους δεν κατάλαβαν, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς – γι’ αυτό φροντίστε εκ των προτέρων να έχετε στήσει ένα πλάνο!

Ίσως χρειαστεί να αλλάξετε το σκουφάκι του Άη Βασίλη με το καπέλο του συντονιστή της ομάδας. Φτιάξτε νωρίς τις λίστες καλεσμένων, το σχεδιάγραμμα των θέσεων για αυτούς αλλά και το μενού, προκειμένου να τα έχετε όλα υπό έλεγχο. Και μην κωλυσιεργήσετε στα εργασιακά καθήκοντα σας για το τέλος της χρονιάς. Μπορεί κάποια θέματα να μπορούν να μετατεθούν για μετά την αλλαγή του έτους, ωστόσο κάποια έχουν άμεση προτεραιότητα.

Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το κλείσετε όλοι το 2016 με όλες τις υποχρεώσεις σας να έχουν ολοκληρωθεί. Έτσι θα έχετε όλο τον καιρό να ασχοληθείτε με το τύλιγμα των δώρων, να χαθείτε μέσα σε γιορτινά χαρτιά περιτυλίγματος και πολύχρωμες κορδέλες!

zwdia-zodia-astrologia-65

Να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ο «μεγάλος μπαμπάς» Αιγόκερως έχει ένα πολύ σπουδαίο μάθημα για όλους: είναι καλύτερα να διαμοιράζεις τις εργασίες, από το να τα κάνεις όλα μόνος σου. Επιστρατεύστε όλα τα «ξωτικά» σας και αρχίστε να τους μοιράζετε καθήκοντα μέσα σ’ αυτό το πανηγυρικό κλίμα.

Ο Ερμής στον εκλεπτυσμένο Αιγόκερω θα σας υπενθυμίσει επίσης να έχετε τοποθετήσει το κόκκινο βελούδινο κορδόνι… Οργανώστε στρατηγικά τις κοινωνικές σας δραστηριότητες, με άτομα που πραγματικά έχουν σημασία όσο αφορά την ποιότητα που θέλετε να έχει η ζωή σας. Καλή είναι η περιπλάνηση με τα εκάστοτε σκανταλιάρικα «καλικατζαράκια», αλλά δεν αξίζουν τόσο ώστε να χάσετε τη συντροφιά των αγαπημένων σας – κι αυτοί τη δική σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot