Αστρολογια 29/12 Παρτε τον Ελεγχο

erwtikes-provlepseis-zwdia-tetarti-3-6

Αστρολογια Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω 29 Δεκεμβρίου

Παρά το γεγονός ότι νιώθετε έμπνευση, δεν μπορείτε να σηκωθείτε από τον καναπέ, σωστά; Η εποχή του Αιγόκερω είναι μια εποχή χαλάρωσης, πλούσιου φαγητού, υλισμού και αγαπημένων τελετουργιών, αλλά η θαλάσσια κατσίκα είναι επίσης γνωστή για την ηθική της στη δουλειά, οπότε ας επιδείξουμε αυτή τώρα.

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω ανατέλλει σκοτεινή και σιωπηλή με ένα πολύ ξεκάθαρο και σοβαρό μήνυμα. Αυτός ο επόμενος κύκλος θα μας οδηγήσει μέσα από πολλά πράγματα, για να αποτελέσει μια ακόμα απειλή για τη δημοκρατία. Από τη μία πλευρά, ο Αιγόκερως αντιπροσωπεύει ακριβώς αυτά τα δεινά, αυτές τις αποπνικτικές, παρωχημένες πατριαρχικές αξίες και θεσμούς, που τόσο απεχθάνονται οι πνευματικά συνειδητοποιημένοι.

zodia-taro-45

 

Αλλά δεν μπορούμε να περιορίσουμε το αρχέτυπο του τράγου μόνο σε αυτό, αλλιώς δεν θα καταφέρουμε ποτέ να καταστρέψουμε αυτές τις παλιές δομές και να τις δημιουργήσουμε εκ νέου. Έτσι, να θυμάστε ότι ο Αιγόκερως δεν είναι μόνο ο άνθρωπος με το κοστούμι, είναι επίσης και ένας φρέσκος αρχιτέκτονας. Θα είναι ο πρώτος που θα βοηθήσει στο σχεδιασμό και την συνάθροιση της Νέας Γης.

Το μάντρα του Αιγόκερω είναι χρησιμοποιώ. Διδάσκει την εφαρμογή της σοφίας. Μπορεί να αισθάνεστε άχρηστοι, ηττημένοι – αλλά τελικά ο Αιγόκερως είναι μια δύναμη εστιασης. Ρωτά, πώς μπορώ να εφαρμόσω περισσότερο αυτοέλεγχο;

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Στον Αιγόκερω η Σελήνη είναι τεταμένη. Η Σελήνη είναι στο «αντίβαρο» της στον Αιγόκερω, απέναντι από το ζώδιο που κυβερνά, τον Καρκίνο. Ένας πλανήτης είναι πιο αδύναμος όταν είναι σε αυτό το σημείο και η ζωή, ως εκ τούτου, πιο δύσκολη.

Χωρίς τη ζεστή ωκεάνια ουσία της, η Σελήνη είναι γυμνή και ευάλωτη. Προσέξτε τις εναλλαγές της διάθεσης και την ασυνήθιστα χαμηλή ενέργεια. Η κλίση σας να μείνετε σπίτι και να διαλογιστείτε είναι απολύτως φυσική.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο Αιγόκερως είναι ένα τεράστιο βουνό. Οι ημέρες που οδηγούν σε αυτή τη Νέα Σελήνη είναι ζωτικής σημασίας – θα ήσασταν προετοιμασμένοι, ή θα δεχόσασταν ένα φόρτο εργασίας που αναθυμιάζει αναβλητικότητα; Δεν υπάρχει καμία ταχεία εκδήλωση εδώ. Νιώθετε αυτή τη σταθερή και στάσιμη δύναμη στα κόκαλά σας;

Η Γη είναι, από τη φύση, βαριά και ανθεκτική στην αλλαγή. Η νωθρότητα που μπαίνει στην ύλη του σώματος, αρκετά βαθιά για να μας κάνει να εκτιμήσουμε πραγματικά τη ροή του αίματος, μας ωθεί στο σημείο της υποταγής.

zwdia

Ναι, υπάρχει χαρά στη φαινομενικά ατελείωτη δουλειά στον εαυτό, στον χειμώνα και το κρύο και τη μοναξιά. Βγείτε έξω και αναπνεύστε, στα χαμηλά γκρίζα σύννεφα, στον αφράτο αέρα, αλλά ταυτόχρονα και πυκνό.

Αν και μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι, θλιμμένοι – υποστηρίζεστε απείρως από τη γη και θα χαιρόταν να σας δει. Δείτε νέους βλαστούς να ξεπετάγονται, να απλώνονται προς τον ήλιο. Μπορούμε να συνδεθούμε με τη γη και να εξακολουθήσουμε να είμαστε ελαφριοί.

Διαβαστε τις Ετησιες προβλεψεις 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw