Αστρολογος Αύγουστος 16 Παράδεισος ή Κόλαση;

zwdio-tayros

Αστρολογος Αύγουστος 2016 – Παράδεισος ή Κόλαση;

Ο φετινός Αύγουστος τελεί υπό την επήρεια της συνεύρεσης του Άρη με τον Κρόνο στον Τοξότη. Στην παραδοσιακή αστρολογία υπάρχει η πεποίθηση ότι αυτή είναι μια κάπως εκφοβιστική θέση, καθώς εμπλέκει τους δύο αποκαλούμενους «μοχθηρούς» πλανήτες.

Δεν αποκλείεται να ερεθιστούν διάφορα γεγονότα όλο τον Αύγουστο αλλά και μέσα στον Σεπτέμβριο. Να σημειωθεί ότι ο Άρης και ο Κρόνος σχημάτισαν ξανά την ίδια όψη αυτή τη χρονιά τον Μάρτιο, τον Απρίλιο και τον Μάιο.

 

Όταν η συνάντηση αυτή συντελείται υπό θετικές συνθήκες (να είναι οι πλανήτες στην Άνθισή τους και / ή σε καλές όψεις με προνομιούχους πλανήτες), μπορεί να επιτελέσει έναν καταλυτικά εποικοδομητικό ρόλο, γιατί έχει τη δυναμική να αυξήσει τη διάθεση για πρόοδο, την ανθεκτικότητα, την ικανότητα λήψης αποφάσεων. Δίνει έμφαση στη δομή, ενισχύει την οργάνωση και τη σταθερότητα, την αντοχή και την επιμονή.

zodia-taro-45

Σε μακροχρόνιο επίπεδο, η συνάντηση Άρη –Κρόνου συμβάλει στην ενδυνάμωση της εξουσίας, στοχεύοντας ιδιαίτερα στο πολιτικό, βιομηχανικό, γεωργικό και κατασκευαστικό περιβάλλον.

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αστρολογος Αύγουστος 2016

Όταν η όψη αυτή πραγματοποιείται υπό δυσμενείς συνθήκες (να είναι ο Άρης ή ο Κρόνος σε Μαρασμό και / ή με αρνητικές πλανητικές γειτονίες), ενδέχεται να επιφέρει πολιτικούς κλυδωνισμούς και ένταση, εξεγέρσεις, κίνδυνο βίαιων επεισοδίων, ανταρσίες και αντιδράσεις. Οι πολιτειακοί και κυβερνητικοί ηγέτες, ο στρατός ή η αστυνομία ενδέχεται να περάσουν κρίσεις.

Τα στατιστικά στοιχεία υποδεικνύουν ότι σημειώνεται μεγαλύτερος αριθμός ατυχημάτων (συγκρούσεις, πτώσεις, συντριβές, κατακρημνίσεις εδαφών), πυρκαγιών και εκρήξεων, ενώ δεν αποκλείονται και οι φυσικές καταστροφές. Υπό αυτή την επήρεια μπορεί να υπάρξουν αποτυχίες, απογοητεύσεις, δράματα, ακόμη και απώλειες ανθρώπων του καλλιτεχνικού ή του αθλητικού χώρου, αλλά και του χώρου της εξουσίας: μέλη βασιλικών οικογενειών, πρόεδροι, πρωθυπουργοί κ.λπ.

zodia-zvdia-75

Αστρολογος Αύγουστος 2016

Κατά τον φετινό Αύγουστο το περιβάλλον της συνάντησης του Άρη με τον Κρόνο αναμένεται να είναι σύνθετο. Υπάρχουν θετικές πλανητικές γειτονίες με τον Ήλιο και τον Ουρανό, υπάρχουν όμως και δυσμενείς με τον Ποσειδώνα, τον Δία,τους Δεσμούς της Σελήνης και τον Ερμή. Εφόσον την αριθμητική υπεροχή την έχουν οι αρνητικές επιρροές, είναι δεδομένο ότι απαιτείται προσοχή.

Από μια άλλη οπτική του συμπαντικού περιβάλλοντος, μέσα στον Αύγουστο του 2016 θα σημειωθεί μια όμορφη συνεύρεση ανάμεσα στους δύο πιο ευοίωνους πλανήτες, την Αφροδίτη και τον Δία. Αυτή είναι μια όψη που ανυψώνει τη διάθεση και την ανάγκη για ειρήνη και ευημερία, και υπερασπίζεται τις συμμαχίες, τις συνεργασίες και τις συμφιλιώσεις. Όποιες κι αν είναι οι δυσκολίες τους, οι άνθρωποι έχουν την τάση να βλέπουν τα πράγματα με μια αισιόδοξη και άδολη οπτική.

zwdia shmera

Αστρολογος Αύγουστος 2016

Αυτή η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Δία θα δώσει σε πολλούς χαρά, μέσα από την αγάπη, τη διασκέδαση, την ψυχαγωγία, τις διακοπές και τα σύντομα ταξίδια – ακόμη κι αν σημειωθούν κάποια μικρά προβλήματα, που ξεπερνώνται.

Το γεγονός είναι ότι η συνάντηση Άρη – Κρόνου δεν διατηρεί καλές σχέσεις με τη συνάντηση των Αφροδίτη – Δία. Αυτό δεν αποκλείει να δείξουν οι δεύτεροι το αρνητικό τους πρόσωπο, που τραβά τις καταστάσεις στην υπερβολή τους. Ίσως να ειπωθούν πολλά μεγαλόσχημα, να δούμε έπαρση, υπερεκτίμηση της αξίας ανθρώπων και πραγμάτων, ασωτία, αμοραλισμό. Ενδέχεται μάλιστα να προκύψουν και σκάνδαλα ηθικής.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

Αστρολογος Αύγουστος 2016

Ατομικά ο καθένας θα βιώσει την επιρροή αυτών των συναντήσεων σε διαφορετικούς τομείς της ζωής του, περισσότερο ή λιγότερο έντονα. Αυτό είναι κάτι που εξαρτάται από τον προσωπικό χάρτη κάθε ανθρώπου.

Άρα καταλήγοντας, το συμπέρασμα είναι ότι ο φετινός Αύγουστος δεν θα είναι ένας μήνας με ισορροπίες. Αυτό που χρειάζεται είναι να υπάρχουν στιβαρές βάσεις και ορθή κρίση, προκειμένου να παραμείνουν όλοι στα όρια της ασφάλειας και της υποστήριξης – του εαυτού μας και των αγαπημένων μας.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Αυγουστου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66