Γάμοι και Διαζύγια για το έτος 2017. Ζωδια Νερού

zwdia-toy-neroy

Γάμοι και Διαζύγια για το έτος 2017. Ζωδια Νερού

Είστε από τα λίγα ζώδια που θα δουν την αισθηματική και την οικονομική τους ζωή να ανθίζει, από τον πρώτο κιόλας μήνα του Έτους. Πριν ακόμη ο Ήλιος περάσει στον τελευταίο εκπρόσωπο του νερού, τελικές αποφάσεις θα έχουν παρθεί είτε για επόμενες αισθηματικές δεσμεύσεις και επανασυνδέσεις, είτε για διαζύγια, που δεν έχουν κάτι άλλο να προσφέρουν.

Πιο αναλυτικά για όλα τα ζώδια του Νερού:

 

Καρκίνος : Οι σκιές του παρελθόντος έχουν τελειώσει πια για εσάς. Έχετε την ανάγκη μέσα στο καινούργιο έτος, να ανοίξετε τα φτερά σας και να πάτε την αισθηματική σας ζωή, ένα βήμα πιο κάτω, και με έναν καινούργιο σύντροφο. Τα ζευγάρια που έχουν πια αποφασίσει, ότι δεν μπορούν πια να τα βρουν, θα οδεύσουν μέσα στον πρώτο μήνα, σε διαδικασίες χωρισμού – διαζυγίου. Οικονομικά – επαγγελματικά ζητήματα, σας δίνουν άνεση και σταθερότητα.
Τυχερός μήνας: Φεβρουάριος και Απρίλιος
Ιδιαίτερα ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 27 / 06, 10 / 07, 12 / 07
Love Luck: 4 / 5

zodia-taro-45

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σκορπιός: Διαδηλώνει το σύμπαν για εσάς. Οι ταλαιπωρίες του παρελθόντος, θα ξεπεραστούν, και εσείς θα κάνετε έναν αυστηρό απολογισμό. Το μόνο βέβαιο, είναι ότι από τους πρώτους μήνες του νέου έτους, θα αρχίσετε να βλέπετε διαφορά και στην τσέπη σας, αλλά και στην αισθηματική σας ζωή, που πέρασε πραγματικά πολλά σκαμπανεβάσματα. Οι μοιραίες αγάπες, θα επανενωθούν και θα οδηγηθούν σε δέσμευση. Το χρήμα θα ρέει.
Τυχερός μήνας: Ιανουάριος και Απρίλιος
Ιδιαίτερα ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 25 / 10, 15 / 11, 19 / 11
Love Luck: 5 / 5

Γάμοι και Διαζύγια για το έτος 2017. Ζωδια Νερού

Ιχθείς: Κρατήστε την ανάσα σας. Μέχρι ο Ήλιος, να έρθει πάνω στο ζώδιο σας, εσείς θα έχετε κάνει τις μεγάλες ανατροπές. Κάποιες από τις αισθηματικές υποθέσεις, που σας πλήγωσαν μέσα στο παλιό έτος, θα σας ξαναπλησιάσουν με σκοπό να σας κερδίσουν. Καλύτερα μην ξαναμπλέξετε με φλερτ και ανάλαφρες περιπέτειες. Οι δεσμοί που άντεξαν μέσα στην θύελλα, μέχρι το Καλοκαίρι θα έχουν περάσει σε επισημότητες. Ανοιχτοί και οι δρόμοι σας σε οικονομικά – οικονομικές επενδύσεις.
Τυχερός μήνας: Ιανουάριος και Μάρτιος
Ιδιαίτερα ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 27 / 02, 01 / 03, 08 / 03
Love Luck: 5 / 5

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις