Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 9/12 Παρασκευή

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 09/12

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας

Η τωρινή σας διάθεση Κριοί, είναι και αυτή που θα σας κάνει να έρθετε σε μια καλή επικοινωνία – συνεννόηση, με τον άνθρωπο σας. Γενικά καλή εποχή.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Λέων και Σκορπιός

Εσείς και οι σκέψεις σας Ταύροι, μόνο μπερδεύετε τους άλλους. Αυτό είναι κάτι που πιθανόν να προκαλέσει τριγμούς μέσα στον δεσμό σας. Προσοχή λοιπόν.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Τοξότης και Ιχθείς

zodia-taro-45

 

Το ταίρι σας Δίδυμοι, σίγουρα δείχνει μια κατανόηση στον αέρινο σας χαρακτήρα. Αυτό όμως δεν είναι κάτι, που πρέπει να το συνεχίσετε όμως.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Είστε πολύ μπερδεμένοι Καρκίνοι. Αυτό σημαίνει ότι η ερωτική σας ζωή, πρέπει να αρχίσει να σας αποδίδει, δώρα και ευτυχία. Οτιδήποτε άλλο δεν είναι αποδεκτό.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Τοξότης και Ιχθείς

Εσείς και η πολυτάραχη ζωή σας Λέοντες, έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον μιας καινούργιας προσωπικότητας. Λίαν συντόμως, θα έχετε και το παρόν της.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Κριός και Ταύρος

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Οι παλιοί έρωτες θα έρθουν και πάλι στο προσκήνιο Παρθένοι. Ετοιμαστείτε για εξελίξεις που θα δώσουν ευκαιρίες για να ενωθείτε και πάλι.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Καρκίνος και Λέων

Εσείς Ζυγοί, δεν θα συμβιβαστείτε ποτέ με κάτι λιγότερο από την ποιότητα που αναζητάτε. Όποιος λοιπόν δεν την έχει απλά, θα περιμένει στην ουρά.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Λέων και Παρθένος

Δεν θα κάνετε κάτι περισσότερο Σκορπιοί, από αυτό που ήδη κάνετε, προς τον άνθρωπο σας. Θα φτάσετε…. στο άλλο άκρο της παθητικότητας.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Παρθένος και Τοξότης

Οι σχέσεις όλων των τύπων Τοξότες, στην ζωή σας, έχουν αρχίσει και εξελίσσονται όπως εσείς το επιθυμείτε. Στα καλύτερα… και η αισθηματική σας καθημερινότητα.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Κριός και Λέων

Εσείς οι τολμηροί Αιγόκεροι, έχετε όλο το επόμενο χρονικό διάστημα στην διάθεση σας, για να λύσετε παρεξηγήσεις μέσα στον αισθηματικό σας δεσμό.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ταύρος και Ζυγός

Το μόνο που κάνετε αυτό το χρονικό διάστημα Υδροχόοι, είναι να είσαστε υπερβολικά αυστηροί και επιθετικοί, με τον άνθρωπο σας. Αυτό πρέπει να λάβει τέλος.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Παρθένος και Σκορπιός

Όλα μπορούν να γίνουν αν εσείς Ψαράκια, το θέλετε πραγματικά. Οι μέρες είναι αστρολογικά υπέρ σας και αυτό θα σας κάνει και πιο πειστικούς.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Σκορπιός και Ιχθείς

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.