Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 28/12 Τετάρτη

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 28/12

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέσης σας

Κριός: Η κριτική που έχετε ασκήσει στον άνθρωπο σας, ίσως και να είναι η σοβαρή αιτία, που τον βλέπετε να είναι αυτό το χρονικό διάστημα, απόμακρος.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Λέων

Ταύρος: Έχετε πολλές ακόμη συναισθηματικές εκκρεμότητες να επιλύσετε με τον σύντροφο σας, και ειδικά για ζητήματα, που ανήκουν στο πρόσφατο παρελθόν.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Μια χαλαρωτική δραστηριότητα, θα σας εκτόνωνε σαν ζευγάρι. Κάντε τις αλλαγές επίσης που χρειάζονται και στην εξωτερική σας εμφάνιση.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

Καρκίνος: Εσείς για να είστε ευτυχισμένοι, θέλετε έναν και καλό σύντροφο, στην καθημερινότητα σας. Το νέος έτος, σίγουρα θα πραγματοποιήσει αυτήν την επιθυμία.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Λέων: Είναι ένα μεταβατικό διάστημα, όπου και θα πρέπει να σκεφτείτε τι είναι αυτό, που δεν πρέπει να κουβαλήσετε στον καινούργιο χρόνο. Άτομα και καταστάσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ζυγός

Παρθένος: Το ταίρι σας, σας έχει πραγματική ανάγκή. Είστε από τα πιο σταθερά ζώδια και αυτό είναι κάτι, που θα πρέπει να το αποδείξετε, ακόμη μια φορά.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Σκορπιός

Ζυγός: Είσαστε ενθουσιασμένοι με όλα αυτά, που σας συμβαίνουν στην προσωπική σας ζωή. Απολαύστε το, τώρα που υπάρχει και εξελίσσεται.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Ιχθείς

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σκορπιός: Τα λόγια σας πρέπει να κρατηθούν λίγα και ώριμα. Κάποιος περιμένει να ακούσει από εσάς, προτάσεις για το μέλλον το κοινό.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Τοξότης

Τοξότης: Δεχτείτε να ακούσετε τα παράπονα που έχει το ταίρι σας. Ίσως και μέσα από αυτό να βρείτε και την καλή σας πορεία και πάλι.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ταύρος

Αιγόκερως: Έχετε στην διάθεση σας, λίγες μόνο ημέρες, για να λύσετε τους γόρδιους δεσμούς με ερωτικές υποθέσεις, που πια μόνο σας ταλαιπωρούν.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Λέων

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Υδροχόος: Είσαστε ανάμεσα σε ένα σταυροδρόμι αποφάσεων. Μην το καθυστερείτε όμως. Σκεφτείτε και αποφασίστε ποιον τελικά θέλετε μέσα στην ζωή σας.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ιχθείς

Ιχθείς: Χαμόγελα και πολλές επιτυχίες, έχει το μενού για τις επόμενες ημέρες. Μέσα σε αυτά και μια καινούργια γνωριμία, που θα σας απογειώσει.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Λέων

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.