Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 3/11 Πέμπτη

where are you

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 03/11

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας

Μην αρνείστε την αλήθεια που σας παρουσιάζεται Κριοί. Αν τελικά το ταίρι σας δεν είναι έτοιμο να προχωρήσει σε κάτι πιο μόνιμο, τότε απλά μην το ελπίζετε.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Καρκίνος και Λέων

Η δικαίωση Ταύροι δεν είναι μακριά από εσάς. Το άτομο που σας είχε αφήσει….μέσα στις επόμενες ημέρες, θα σας προσεγγίσει με σκοπό να σας ξανακερδίσει.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Παρθένος και Ιχθείς

zodia-taro-45

 

Έχετε την τάση της απιστίας στο ζωδιακό σας αίμα Δίδυμοι. Ξεχωρίστε όμως αν αυτός που υπάρχει στο τώρα στην ζωή σας, αξίζει το 100% της ερωτικής σας προσοχής.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Τοξότης και Αιγόκερως

Ο μήνας αυτός είναι γεμάτος από ευχάριστες εκπλήξεις Καρκίνοι. Ότι χρειάζεστε είναι εδώ και πάνω από όλα ο άνθρωπο σας, που δείχνει να σας αγαπάει, όλο και πιο πολύ.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Κριός και Ταύρος

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Μέσα στα νεύρα είστε Βασιλιάδες. Σε αυτό ευθύνεται η προσωπική σας ζωή, που αυτήν την εποχή μπορεί να αποκαλεστεί και μέτρια. Κάντε τις αλλαγές σας.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Καρκίνος και Παρθένος

Είσαστε από τα πιο ικανά άτομα Παρθένοι. Δεν είναι δυνατόν ο τομέας των αισθηματικών σας, να είναι σε δεύτερη μοίρα. Κάντε κάτι άμεσα.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ζυγός και Σκορπιός

Έχετε κλέψει τις εντυπώσεις εσείς οι Ζυγοί. Αυτό είναι και κάτι που θα προσελκύσει και πολύ καινούργιο κόσμο, στον ερωτικό σας περίγυρο.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Τοξότης και Ιχθείς

tarw-wroskopio-4

Σκορπιοί, έχετε μάθει στα δύσκολα, και σίγουρα δεν κολλάτε πουθενά. Αν το άτομο που υπάρχει στην αισθηματική σας ζωή, δεν σας καλύπτει, τότε κάντε τις τελικές σας επιλογές.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Έχετε μεγάλη λάμψη και γοητεία Τοξότες. Αυτό είναι κάτι που θα σας κάνει και πιο αγαπητούς και απαραίτητους στον άνθρωπο σας. Η τύχη σας συνεχίζεται.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Κριός και Τοξότης

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Νοεμβριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Δεν βλέπετε από την πλευρά σας Αιγόκεροι, να αλλάζει κάτι. Ούτε και από την πλευρά του συντρόφου σας. Αν συνεχίσετε έτσι, κάτι θα χαλάσει τις ισορροπίες.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ταύρος και Ιχθείς

Ότι και να κερδίσετε σε αγάπη εσείς οι Υδροχόοι, δεν το χορταίνετε. Οι μέρες είναι καλές και ο κυβερνήτης σας, έχει πολλές εκπλήξεις για τους solo.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Καρκίνος και Λέων

Στα δίκτυα του έρωτα έχετε πέσει Ιχθείς… και σας αρέσει. Αυτό είναι και κάτι που το είχατε ζητήσει από το σύμπαν. Τα καλύτερα και στους δεσμευμένους.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Παρθένος και Τοξότης

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.