Ευνοϊκές και δύσκολες ημέρες για τα 12 ζώδια ΙΑΝ’17

Ευνοϊκές και δύσκολες ημέρες για τα 12 ζώδια ΙΑΝ’17

Το νέο έτος εισέρχεται, με τις καλύτερες αστρολογικές όψεις που θα δώσουν το στίγμα τους για τους επόμενους μήνες. Ένας ανάδρομος Ερμής που δημιουργεί προσωρινές αναταραχές αλλά ταυτόχρονα και μια σταθερή Αφροδίτη, που θα δώσει τις ευκαιρίες για να αναπτυχθούν δυνατά συναισθήματα, σε αυτούς που μπορούν να τα υποστηρίξουν.

Πιο αναλυτικές προβλέψεις:

 

Κριός: Είναι ένας καλός μήνας για εσάς, και τις πρακτικές σας επιδιώξεις, είτε αυτές αφορούν την αισθηματική σας ζωή, είτε τον οικονομικό σας τομέα. Από τα μέσα του μήνα, και μέχρι την αλλαγή ου ζωδίου, θα δείτε και καινούργιο κόσμο, εσείς οι ελεύθεροι, να σας προσεγγίζει και να προσπαθεί να σας κατακτήσει. Καλή εποχή και για επενδυτικές κινήσεις.
Θετικές ημερομηνίες: 04, 10, 19
Δύσκολες ημερομηνίες: 06, 12, 25

zodia-taro-45

Ταύρος: Εσείς έχετε πολλά, που πρέπει μέσα σε αυτόν τον πρώτο μήνα, να επιλύσετε και αυτό να έχει μόνιμο χαρακτήρα. Οι σχέσεις που ακούμπησαν την καρδιά σας, μέχρι την Πανσέληνο του έτους θα σας έχουν εμφανιστεί και θα σας αποδώσουν ευκαιρίες για συζητήσεις. Αυτό θα πρέπει να σας προβληματίσει, και να σας κάνει να σκεφτείτε διπλά, τι θα απαντήσετε.
Θετικές ημερομηνίες: 05, 09, 20
Δύσκολες ημερομηνίες: 04, 11, 22

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Δίδυμοι: Με τον ανάδρομο πάνω από το κεφάλι σας, ότι απόφαση και να πάρετε, δεν θα σας βγει στο 100%. Μέχρι τότε ασχοληθείτε πιο ενεργά με την εξωτερική σας εμφάνιση, και την γενικότερη πνευματική σας ανάπτυξη, που για πολλούς και διαφορετικούς λόγους, την έχετε αφήσει στο περιθώριο. Πολλά και τα ευχάριστα, που έχετε να ακούσετε στα οικονομικά σας.
Θετικές ημερομηνίες: 06, 14, 21
Δύσκολες ημερομηνίες: 03, 09, 23

Καρκίνος: Το έτος θα ξεκινήσει με τις καλύτερες προδιαγραφές για εσάς, αλλά και γενικότερα για τα ζώδια του Νερού. Δεσμοί και γάμοι, που δέχτηκαν πλήγματα στην πορεία του προηγούμενου έτους, θα έχουν την ευκαιρία και μέχρι να αλλάξει το ζώδιο σε Υδροχόο, να μιλήσουν και να λύσουν τις διαφορές – προβλήματα, που έχουν μπει ανάμεσα τους. Εσείς που είστε μόνοι, ετοιμαστείτε για νέες αγκαλιές.
Θετικές ημερομηνίες: 07, 18, 31
Δύσκολες ημερομηνίες: 01, 09, 24

Λέων: Όλα είναι σε μια διαρκή κίνηση γύρω από εσάς. Αυτό είναι και κάτι που σας κάνει ιδιαίτερα ευτυχισμένους. Μεγάλες και θετικές αλλαγές, που θα δείτε στην ερωτική σας ζωή, από το δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, που θα σας ανεβάσουν την ψυχολογία. Σε όλα αυτό θα έχετε και τα οικονομικά – επαγγελματικά σας σχέδια, να σας υποστηρίζουν. Καλή εποχή και για επανασυνδέσεις.
Θετικές ημερομηνίες: 08, 19, 27
Δύσκολες ημερομηνίες: 05, 10, 15

Ευνοϊκές και δύσκολες ημέρες για τα 12 ζώδια ΙΑΝ’17

Παρθένος: Είσαστε σε μια εποχή, που έχετε την εσώτερη ανάγκη, να κάνετε αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Ξεκινήστε με τα προσωπικά σας, που σίγουρα χρειάζονται μια ανανέωση εκ βάθρων. Αυτοί που έχουν μείνει μόνοι, μέχρι την ερχόμενη Πανσέληνο του Ιανουαρίου, θα έχουν νέα φλερτ που θα τους δελεάσουν. Αυτοί που θα ταξιδέψουν, θα έχουν ανατρεπτικές συναντήσεις.
Θετικές ημερομηνίες: 09, 17, 26
Δύσκολες ημερομηνίες: 04, 07, 12

Ζυγός: Μην είστε τόσο κάθετοι στις απόψεις και στις θέσεις σας. Όλα είναι για να αλλάζουν και να τροποποιούνται, προς το πολύ καλύτερο. Οι αισθηματικές σχέσεις είναι και αυτές, που θα πρέπει μέσα στις πρώτες εβδομάδες του έτους να διαχωρίσουν τις επιθυμίες, αλλά και να βρουν τους κοινούς στόχους. Πολλές και οι προτάσεις γάμου, που θα προκύψουν στους μακροχρόνιους δεσμούς. Πολύ και το τρέξιμο, που θα έχετε στα εργασιακά σας.
Θετικές ημερομηνίες: 10, 15, 27
Δύσκολες ημερομηνίες: 05, 07, 18

Σκορπιός: Είναι μια καταπληκτική εποχή, που θα σας δώσει τις ευκαιρίες για να προβείτε σε αλλαγές τις ερωτικής σας ζωής, που δεν σας επιτρέπει πια να εξελιχτείτε και σαν μονάδα. Το ότι είστε μέσα σε έναν δεσμό –γάμο, δεν σημαίνει ότι πρέπει και να χάσετε την ανεξαρτησία και τον προσωπικό σας δρόμο. Αυτό θα πρέπει άμεσα και το συντροφικό σας ταίρι, να το αντιληφθεί. Η εργασία σας έχει πολλά να σας προσφέρει.
Θετικές ημερομηνίες: 08, 14, 30
Δύσκολες ημερομηνίες: 02, 07, 11

Τοξότης: Όλα δείχνουν πως αυτά που ζητάτε και σε αισθηματικό και σε επαγγελματικό επίπεδο, είναι ένα βήμα, πριν σας αποδοθούν. Εσείς και ο νέος άνθρωπος που υπάρχει στην ζωή σας, έχετε πολλά να πείτε και να αποφασίσετε, μέσα στις πρώτες εβδομάδες του Ιανουαρίου. Ακόμη και για μελλοντικές δεσμεύσεις. Επιτυχίες θα σημειωθούν και σε υποθέσεις οικονομικών – νομικών ζητημάτων.
Θετικές ημερομηνίες: 09, 17, 28
Δύσκολες ημερομηνίες: 05, 06, 11

Αιγόκερως: Εσείς και τα όνειρα σας, είναι κάτω από την αστρολογική εύνοια του Ήλιου και του Πλούτωνα. Αυτό είναι κάτι, που σε πρακτικό επίπεδο θα το δείτε από τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου και μέχρι την πανσέληνο. Αποφύγετε να ανοίξτε τους δρόμους προς το παρελθόν. Μπορεί να σας έρθει ένας καινούργιος έρωτας, που να διαγράψει όλα τα παλιά και άσχημα. Τύχη σε χρήμα και υποθέσεις περιουσιακών.
Θετικές ημερομηνίες: 04, 19, 23
Δύσκολες ημερομηνίες: 03, 10, 17

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Υδροχόος: Εσείς είσαστε σε μια κατάσταση ευχάριστης αναμονής, προκειμένου να έρθει ο Ήλιος, πάνω στον δικό σας αστρολογικό οίκο. Μέχρι τότε κρατήστε ανοιχτά τα μάτια σας, γύρω από υποθέσεις αισθηματικών που έχουν την ανάγκη των δικών σας λύσεων. Αυτοί που είναι μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι, είναι πιθανόν και να βρουν μέσα από τον κοινωνικό – φιλικό τους περίγυρο, έναν καινούργιο έρωτα που θα τους διορθώσει την ψυχολογία.
Θετικές ημερομηνίες: 02, 12, 23
Δύσκολες ημερομηνίες: 07, 14, 24

Ιχθείς: Όλες οι αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης και του Άρη, είναι πάνω σας και υπέρ σας. Αυτό σημαίνει ότι από τον καινούργιο έτος, θα δείτε θεαματικές αλλαγές σε αισθηματικό επίπεδο. Σίγουρα πολλά αυτά που έχετε να ξεκαθαρίσετε αλλά το πρώτο βήμα πρέπει άμεσα να γίνει. Ακόμη και αν αυτό σημαίνει, ένα λυτρωτικό διαζύγιο από το παρελθόν. Πολλές και οι ευχάριστες εκπλήξεις στον εργασιακό σας τομέα.
Θετικές ημερομηνίες: 01, 10, 20
Δύσκολες ημερομηνίες: 11, 23, 26

Ευνοϊκές και δύσκολες ημέρες για τα 12 ζώδια ΙΑΝ’17