Ζωδια Σ/Κ 31/12-01/01 Παραμυθενιοι Ερωτες

evdomadiaies-5-11-5

Ζωδια Σαββατοκύριακο 

Το βασικό γεγονός αυτού του Σαββατοκύριακου είναι φυσικά η παραμονή της Πρωτοχρονιάς και η πρώτη μέρα της Νέας Χρονιάς. Το βασικό αστρολογικό γεγονός του διημέρου, είναι η κορύφωση της συνεύρεσης του Άρη με τον Ποσειδώνα  στους Ιχθύες.

Αν  εξετάσετε το συγκεκριμένο δίδυμο μέσα στον ατομικό χάρτη του καθενός, ποικίλλει η απόσταση που μπορεί να καλυφθεί. Όποια κι αν είναι η αφετηρία σας, πρέπει να συνυπάρξετε με όσους θα βρίσκονται στο περιβάλλον σας.

zodia-taro-45

 

Αν θέλετε να καταναλωσετε ό,τι υγρό υπάρχει και να περιφέρεστε σε μια ”ρευστη”κατασταση , προκειμένου να αξιοποιήσετε την ενέργειά του και να την μετατρέψετε σε κάτι θετικό… μπορείτε. Μπορείτε να γίνετε ο φύλακας – άγγελος για ένα άτομο. Μπορεί να είστε οι προάγγελοι ενός θεϊκού μυστηρίου που θα κεντρίσει όπως και όποιους πρέπει.

Αν βρεθείτε σε ένα στέκι που οι άνθρωποι που σας εξυπηρετούν είναι οικεία πρόσωπα για εσάς, κάντε μια διαφορετική κίνηση προς αυτούς. Να έχετε υπόψιν σας ότι αυτοί δουλεύουν ενόσω εσείς διασκεδάζετε… Μπορείτε να είστε λίγο περισσότερο ευγενείς μαζί τους, λίγο λιγότερο επιτακτικοί, λίγο περισσότερο γαλαντόμοι στο φιλοδώρημά σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ακόμη και μέσα στο φόρτο εργασίας τους, θα χαμογελάσουν και θα φωτιστεί το πρόσωπό τους – και αυτό θα το έχετε κάνει εσείς για έναν άνθρωπο. Είναι ένας εύκολος τρόπος να γίνετε τα μυστηριώδη «ξωτικά» του διδύμου Άρη – Ποσειδώνα… Και μην το πείτε πουθενά, κρατήστε το μυστικό!

Αν έχετε πλανήτες ή όψεις στο πρώτο μισό του Ζυγού, θα είστε οι αποδέκτες τέτοιων κινήσεων. Δεν είναι φυσικά ο μόνος λόγος, είναι όμως ο πιο προφανής. Το θέμα είναι ότι μπορείτε όλοι να ευεργετηθείτε από μυστηριώδη ξωτικά και νεράιδες, όπως μπορείτε να γίνετε και οι μεσάζοντες για τέτοια μυστήρια!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Όλο το Σαββατοκύριακο η Σελήνη και η Αφροδίτη θα συμπορεύονται στον Υδροχόο, για να αναδείξουν την επιθυμία για ικανοποίηση – που θα επιτευχθεί άρτια αν έχει στόχο το ευρύτερο καλό. Δεν ενδείκνυται τώρα καμία μικροπρέπεια και κανένας εγωκεντρισμός. Ο συνδυασμός Άρη – Ποσειδώνα μπορεί ενίοτε να προκαλέσει συναίσθημα οίκτου για τον εαυτό σας, όμως εδώ υπάρχουν η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Υδροχόο για να το αποτρέψουν. Παραγκωνίστε τον οίκτο σας γρήγορα και μπείτε στο χορό!

Αν θεωρείτε ότι χρειάζεστε αυτή την αυτο-συμπόνια, κανείς δεν θα σας φέρει αντίρρηση. Αλλά αφού τη βιώσετε, κάντε και την υπόλοιπη διαδρομή και πηγαίνετε στον επόμενο σταθμό! Αρκεί ακόμη και να κάνετε μια πρόποση στο διαδίκτυο.

Η ενέργεια του Υδροχόου καλεί για εκπλήξεις!

Γίνετε εσείς το ξωτικό – νεράιδα για κάποιον, κάντε μια έκπληξη ακόμη και σε έναν άγνωστο.

zwdia shmera

Την Παρασκευή το βράδυ η Σελήνη θα βολτάρει στις πρώτες μοίρες του Υδροχόου, θα σχηματίσει μια αντίθεση με την Εστία και ένα ημιεξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή στον Αιγόκερω. Κάντε τα αρχικά σας σχέδια και φροντίστε να τα συζητήσετε με το ταίρι σας ή τους φίλους, για να καταλήξετε από κοινού. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ακολουθηθεί κάποιο σχέδιο κατά γράμμα, αντίθετα ενδείκνυται οι ευχάριστες εκτροπές μέσα στον οργασμό αυτών των ωρών!

Το Σαββατόβραδο της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, η Σελήνη θα κινηθεί ανάμεσα σε ένα ημιεξάγωνο με τον Ήλιο και σε ένα ακόμη με τον Πλούτωνα. Παράλληλα θα προσεγγίσει την έναρξη ενός τριγώνου με τον Δία από τον Ζυγό.

Αυτή είναι μια μεγαλειώδης και βαθιά εισπνοή καθαρού αέρα, είναι η φόρα που παίρνετε για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα! Φυσικά και θα υφίσταται η σουβλιά από όσα είναι πίσω, όμως το ανοιχτό παράθυρο και το όραμα του μέλλοντος είναι πιο σπουδαίο! Αυτή η σουβλιά σας δίνει το έναυσμα και τη δύναμη να γυρίσετε το κεφάλι μπροστά!

zwdia

Μέχρι το πρώτο πρωινό της νέας χρονιάς την Κυριακή, η Σελήνη θα είναι πλήρως παραδομένη στο τρίγωνο με τον Δία, ενώ παράλληλα θα σχηματίσει όψεις εξαγώνου με τον Κρόνο από τον Τοξότη και τον Ουρανό (τον κυβερνήτη του Υδροχόου) από τον Κριό.

Σταθεροποιήστε τώρα αυτή την ανάγκη για πρόοδο, εντάξτε τη σε ένα ευρύτερο υπόδειγμα συναισθηματικής υπόσχεσης. Διαποτιστείτε από αυτό το αίσθημα της κίνησης μπροστά! Είναι μια δύναμη που συνδράμει στη συνειδητοποίηση της συνεχούς αλλαγής των επιθυμιών. Αυτή θα μεταφραστεί στη συνέχεια στις συγκυρίες που θα αλλάξουν τη ζωή σας προς το καλύτερο με την πάροδο του χρόνου. Ανοίξτε την καρδιά σας – και θα δείτε το μονοπάτι της ζωής σας να ανοίγει μπροστά σας και να φωτίζεται, σαν να είναι διάσπαρτο με λαμπιόνια.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot