Η Λίλιθ στους οίκους – Η Πέτρα του Σκανδάλου

themata-oikeiotitas

Η Λίλιθ στους οίκους – Η Πέτρα του Σκανδάλου

αστρολογια – Λιλιθ: Το αστρολογικό σημείο εκείνο στον αστρολογικό μας χάρτη, που δηλώνει την ερωτική μας τάση, την καταπιεσμένη σεξουαλική μας φύση, αλλά και τον τρόπο που κάποιο ζώδιο, μπορεί να κατακτηθεί στον αισθηματικό τομέα.

 

 

Στον Πρώτο Οίκο:
Το μόνο ενδιαφέρον εδώ είναι η προσωπική προβολή και επέκταση. Και η συναισθηματική και η υλική. Άτομα που είναι γρήγορα και κάθετα στις απόψεις τους. Δεν κάνουν πολλές σοβαρές σχέσεις στην ζωή τους, και βρίσκουν σχετικά γρήγορα στην πορεία της ζωής τους, το καρμικό τους έτερο.
Συμβατότητα με άτομα με Λίλιθ στον: Τρίτο Οίκο

Στον Δεύτερο Οίκο:
Δύσκολες προσωπικότητες που δεν μπαίνουν εύκολα στην ιδιοσυγκρασία του άλλου. Παραμένουν για ένα μεγάλο διάστημα, παρατηρητές και μέχρι να λάβουν τα ιδιαίτερα εκείνα σημάδια, που θα τους κάνουν να αισθανθούν ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Σπανίως, να αλλάξουν ταίρι, αν βρουν αυτό που πληροί τις προδιαγραφές τους.
Συμβατότητα με άτομα με Λίλιθ στον: Πέμπτο Οίκο

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Στον Τρίτο Οίκο:
Άτομα με ερωτική έλξη και χωρίς να κάνουν κάτι ιδιαίτερο για να την ενισχύουν. Οι προβολείς είναι συνεχώς στραμμένοι επάνω τους. Καλύπτονται από ένα ορατό πέπλο επικοινωνιακής γοητείας, που σαγηνεύει. Αν δεν προσπεράσετε τα επικοινωνιακά τους κριτήρια, τότε δεν υπάρχει άλλος δρόμος προς την καρδιά τους.
Συμβατότητα με άτομα με Λίλιθ στον: Έκτο Οίκο

Στον Τέταρτο Οίκο:
Διαίσθηση και επικοινωνία είναι τα στοιχεία που τους χαρακτηρίζουν. Έχουν μια μόνιμη ανάγκη για αισθηματική πληρότητα, την οποία με την σειρά τους, την περνάνε στον ερωτικό τους σύντροφο, αλλά και την οικογένεια. Είναι αρκετά εύκολοι στις επικοινωνίες τους, και γενικά θεωρούνται από τα άτομα που στα αισθήματα, είναι πιστοί.
Συμβατότητα με άτομα με Λίλιθ στον: Δέκατο Οίκο

Στον Πέμπτο Οίκο:
Ανυποχώρητοι και εξουσιαστές σε όλα. Επιθυμούν και διεκδικούν τον πρώτο ρόλο στην καρδιά και στην ζωή του ανθρώπου τους. Μπορούν να προσφέρουν πολλά και σε βάθος χρόνου. Δύσκολοι στους επικοινωνιακούς τους ελιγμούς, και με έντονα λεκτικά ξεσπάσματα. Διαθέτουν ισχυρό ένστικτο το οποίο και τους προστατεύει, από λάθος επιλογές.
Συμβατότητα με άτομα με Λίλιθ στον: Πρώτο Οίκο

tarw-taro-xartomanteia

Στον Έκτο Οίκο:
Περιορισμένες προσωπικότητες και στον λόγο και στις πράξεις τους. Συνήθως αφήνουν πρώτα τους τρίτους να εκτεθούν και να προτείνουν, και μετά εκφράζονται, και πάλι όχι σε πλήρες εύρος. Διακρίνονται για την υπομονή τους σε λάθη των συντρόφων τους, και γενικά αρέσκονται στους χαμηλούς τόνους μέσα σε οικογένεια και κοινωνικό κύκλο.
Συμβατότητα με άτομα με Λίλιθ στον: Δεύτερο Οίκο

Στον Έβδομο Οίκο:
Υπερβολές λόγου και κινήσεων που θα εκθέσουν γρήγορα και τα αληθινά συναισθήματα τους. Τολμηροί και ασταμάτητοι σε οτιδήποτε τους κεντρίσει το ερωτικό τους ενδιαφέρον, που όμως σαν συνολική δράση, δεν θα σταθεί πολύ χρόνο σε κάθε περίπτωση. Άτομα που χρειάζονται σίγουρα ειδική μεταχείριση.
Συμβατότητα με άτομα με Λίλιθ στον: Τρίτο Οίκο

zodia-28

Στον Όγδοο Οίκο:
Μόνο αναπάντεχες και απροσδιόριστες καταστάσεις μπορούν να περιγράψουν αυτές τις προσωπικότητες. Ο όρος Λίλιθ, σίγουρα βρίσκει μεγάλο συμπλήρωμα στην ερμηνεία τους, μέσα σε αυτόν τον οίκο. Πάθη, μυστήρια και παρασκήνια, είναι αυτό που τους χαρακτηρίζει αλλά και τους έλκει.
Συμβατότητα με άτομα με Λίλιθ στον: Ενδέκατο Οίκο

Στον Ένατο Οίκο:
Ακαταμάχητοι και ζωηροί από την πρώτη στιγμή που θα τους γνωρίσετε. Όλα τα ερωτικά τους σχέδια, είναι ήδη καταστρωμένα για να πέσετε στον ιστό τους. Δεν έχουν στο λεξιλόγιο τους την απόρριψη και την αποτυχία. Οι διαφορετικές συνθήκες και ο νέος εναλλασσόμενος κόσμος, τους αναζωογονεί.
Συμβατότητα με άτομα με Λίλιθ στον: Δωδέκατο Οίκο

 

Στον Δέκατο Οίκο:
Απώλεια λόγου και εξωστρέφειας, τα αδύναμα τους χαρακτηριστικά. Δέχονται να προχωρήσουν μπροστά, να μιλήσουν και να αισθανθούν μόνο όταν τα περιβάλλοντα είναι φιλικά και συμβατά. Δεν διαθέτουν μεγάλη ευελιξία στις ερωτικές τους συναναστροφές, και πάντα περιμένουν τις τρίτες πρωτοβουλίες.
Συμβατότητα με άτομα με Λίλιθ στον: Τρίτο Οίκο

αγαπη

Στον Ενδέκατο Οίκο:
Μια μόνιμη προσπάθεια για επισφράγιση των προσπαθειών τους χαρακτηρίζει τα άτομα αυτά. Δεκτικοί στις καινοτομίες και προτάσεις που μπορούν να συμπληρώσουν το επαναστατικό τους μυαλό, και μέσα από εκεί να ανοίξει η βαριά πύλη της καρδιάς και των αισθημάτων τους. Αμέτοχοι σε οτιδήποτε δεν συνάδει με τα θέλω και τα στερεότυπα τους.
Συμβατότητα με άτομα με Λίλιθ στον: Τέταρτο Οίκο

φυλαχτό αγάπης

Στον Δωδέκατο Οίκο:
Συσσωρευμένη αντοχή και εξυπνάδα, οι έννοιες που υποστηρίζουν και διαλαλούν. Προθυμία σε νέες γνωριμίες και περιπέτειες. Επίσης μεγάλη επιθυμία για προσωπικό χρόνο και χρόνο, που ελάχιστοι μπορούν να αντιληφθούν σαν ανάγκη και όχι σαν ιδιοτροπία.
Συμβατότητα με άτομα με Λίλιθ στον: Ένατο Οίκο

Κα Μαργέλη

margeli

Αριστέα

aristea

Άσσυ

assy

Κα Κομνηνού

komninou