Μεγαλο Ωροσκοπιο Νεα Σεληνη 29/11 Β

erwtiki-astrologia

Νέα Σελήνη στον Τοξότη 29/11: Πείτε «ναι» στη ζωή

 

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Δεν χρειάζεται να ταξιδέψετε σε εξωτικούς προορισμούς, για να βάλετε τον ενθουσιασμό της περιπέτειας στη ζωή σας. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα μπει στον 4ο Οίκο σας του Σπιτιού και της Οικογένειας, για να δώσει έμφαση στις δραστηριότητες εντός σπιτιού και να επαναβεβαιώσει την αγάπη που λαμβάνετε από τα άτομα που βρίσκονται πολύ κοντά σας.

Δεν αποκλείεται ωστόσο να υπάρξουν κάποιες απρόβλεπτες αναταραχές, γι’ αυτό φροντίστε να έχετε στήσει γερά το απάγκιο σας όσο θα φυσούν οι άνεμοι. Έχει γραφτεί πολλές φορές ότι δεν πρέπει να μας προκαλούν φόβο οι καταιγίδες, γιατί μας μαθαίνουν πώς να κυβερνάμε το πλοίο μας.

zodia-taro-45

 

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Η ατμόσφαιρα είναι έντονα φορτισμένη από την προσμονή, όμως η χαρά που αναμένετε ενδέχεται να μην προκύψει όπως την έχετε σχεδιάσει. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα ηλεκτρίσει τις σπίθες στον 3ο Οίκο σας του Περισπασμού, διοχετεύοντάς σας περισσότερο ενθουσιασμό από όσο θα θέλατε.

Οι συγκυρίες θα έχουν τη δυναμική να αλλάξουν άρδην ταχύτατα, αλλά εσείς φροντίστε να παραμείνετε ψύχραιμοι αν το χάος σας χτυπά την πόρτα. Ο Μπεν Φράνκλιν έγραψε «Αν σε οδηγεί το πάθος, δώσε τα ηνία στη λογική».

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Οι αχτίδες της λιακάδας και της ελπίδας θα καταφέρουν να διαπεράσουν τα σύννεφα και να σας καθοδηγήσουν σε στιγμές αβεβαιότητας, ενώ θα ενδυναμώνουν τις επιδιώξεις της ζωής σας. Η φιλοσοφική Νέα Σελήνη στον Τοξότη σταθεροποιεί τον 2ο Οίκο σας των Πόρων, διευρύνοντας την αίσθηση που έχετε για την αξία σας και σας εμπνέει να υιοθετήσετε μια νέα προσέγγιση στα οικονομικά θέματα.

Ο εκκεντρικός Ουρανός μπορεί να φέρνει εκπλήξεις, ωστόσο οι καινοτόμες ιδέες σας θα εφαρμοστούν καλύτερα αν κάνετε προσεκτικούς σχεδιασμούς. Ο Κομφούκιος έγραψε «Η επιτυχία εξαρτάται από την πρότερη προετοιμασία. Αν δεν έχετε κάνει αυτή την προετοιμασία, είναι βέβαιο ότι θα αποτύχετε».

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Υπάρχει μια νέα ελαφρύτητα στο βάδισμά σας, και τα χαρίσματά σας θα γοητεύουν όποιον βρεθεί στο δρόμο σας. Σας διέπει γνήσιος ενθουσιασμός για τις προοπτικές των ημερών που έπονται, καθώς η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται πάνω σας αναζητά τη συγκίνηση και αναζωογονεί τον 1ο Οίκο του Εαυτού σας.

Το αιχμηρό τετράγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό, θα σας κάνει πιο επιρρεπείς στο να έλκετε ιδιόρρυθμους ανθρώπους, μέρη και ιδέες. Η ηλεκτρισμένη σας ενέργεια σας δίνει ταχύτητα κινήσεων, που οι άλλοι δεν μπορούν να φτάσουν. Οι Ρωμαίοι φιλόσοφοι υποστήριζαν ότι «όλα όσα ξεπερνούν το όριο της μετριοπάθειας, έχουν ασταθή θεμέλια».

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Μπορεί ως ιδιοσυγκρασία να είστε πάντα προσηλωμένοι στους στόχους σας, όμως αυτή την περίοδο σας αναμένει υπομονετικά η χαρά. Η οραματίστρια Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα φυτέψει τους σπόρους της έμπνευσης στον 12ο Οίκο σας της Πνευματικότητας, αποσπώντας τη σκέψη σας από τη δουλειά και εστιάζοντας την προσοχή σας σε μεταφυσικές διαστάσεις.

Αυτό το περιηγητικό εισιτήριο του σύμπαντος έχει τη δυναμική να σας βγάλει έξω από το πρόγραμμά σας, ίσως και εντελώς από την έδρα σας. Αντί να προσπαθήσετε να αντιπαλέψετε αυτές τις κοσμικές δυνάμεις, επιτρέψτε στον εαυτό σας να αφήσει κατά μέρος τις σοβαρές του ενασχολήσεις και να απολαύσει τη μαγεία της φαντασίας σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις   της Νεας Σεληνης για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Όπως όλοι οι άνθρωποι, έτσι κι εσείς έχετε πολλά θέματα που σας απασχολούν. Πρέπει όμως τώρα να διαθέσετε μέρος του χρόνου σας για να διασκεδάσετε με την οικογένεια και τους φίλους σας. Η χαρωπή Νέα Σελήνη στον Τοξότη ενδυναμώνει τον 11ο Οίκο σας της Κοινότητας, θυμίζοντάς σας πόσο απολαμβάνετε αυτή την περίοδο του χρόνου.

Μπορεί αυτή η εύθυμη σεληνιακή επίδραση να φαντάζει θαυμάσια, ωστόσο δεν αποκλείεται ο θόρυβος να είναι κάπως υπερβολικός. Φυσικά και μπορείτε ναξεσαλώσετε μέχρι τελικής πτώσεων, όμως η χαρά και η απόλαυσή της θα διαρκέσουν πολύ περισσότερο αν ξέρετε πού να σταματήσετε.

zwdia

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Οι φιλοδοξίες σας θα ανοίξουν τις πόρτες για νέες ευκαιρίες στην παρούσα εργασία σας ή θα σας οδηγήσουν προς νέα μονοπάτια στην καριέρα σας. Είστε παράφορα αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα, καθώς η προβλεπτική Νέα Σελήνη στον Τοξότη φωτίζει τον 10ο Οίκο σας της Κοινωνικής Ζωής. Παράλληλα ο σκανδαλώδης Ουρανός γκρεμίζει την παρούσα κατάσταση των πραγμάτων και δίνει πρωτοτυπία στις επιθυμίες σας, ταράσσοντας φυσικά τους πιο παραδοσιακούς οικείους σας.

Η λαχτάρα σας για ξαφνική αλλαγή εκ βάθρων θα χοχλάζει ανυπόμονα, ωστόσο το πιο σωστό για εσάς θα είναι να κινηθείτε με σύνεση. Ο Δρ Τζέιμς Ντόμπσον υποστηρίζει «Να παίρνετε τις μη σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σας, γρήγορα ή παρορμητικά. Όταν αμφιβάλετε, αφήστε το χρόνο να κυλήσει».

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις   της Νεας Σεληνης για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot