Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 2/12 Παρασκευή

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Δεν θα μπορέστε να μείνετε για πολύ ώρα ακόμη σιωπηλοί. Έχετε νεύρα και αυτό θα σας κάνει να εμπλακείτε σε διάλογο, που θα οδηγήσει σε ένταση. Με προσοχή όμως.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος
Οι σκέψεις ενός παλιότερου σας έρωτα, είναι γύρω σας. Το ξέρετε. Είναι πιθανόν μέσα στο Σαββατοκύριακο, να μιλήσετε και να βρεθείτε δια ζώσης.
Ερωτική έλξη: 10/10

 

Δίδυμοι
Είσαστε προορισμός για έναν άνθρωπο που σας σκέφτεται έντονα και μέσα στις επόμενες ημέρες, θα σας φανερώσει το αληθινό και βαθύ τους συναίσθημα.
Ερωτική έλξη: 08/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Από τις πρώτες πρωινές ώρες, θα εισπράξετε επαφές που θα σας αναστατώσουν ευχάριστα. Μην ανταποκριθείτε άμεσα. Κάντε το παιχνίδι σας.
Ερωτική έλξη: 09/10

Λέων
Το ξέρετε ότι κάποιος είναι υπογείως ερωτευμένος με εσάς, αλλά δεν μπορεί να κάνει κάποια παραπάνω κίνηση για εσάς. Πάντως κάτι θα γίνει.
Ερωτική έλξη: 07/10

Παρθένος
Οι μέρες οι τελευταίες ήταν δύσκολες για εσάς και την αισθηματική σας ζωή. Σήμερα και αύριο θα έχετε την ευχέρεια, να κάνετε τις θετικές σας διορθώσεις.
Ερωτική έλξη: 08/10

Ζυγός
Είσαστε ιδιαίτερα αγαπητοί σε όλους και το ξέρετε. Αυτό που δεν ξέρετε είναι ότι προσεχώς θα σας πλησιάσει μια νέα προσωπικότητα, με ερωτικές προθέσεις.
Ερωτική έλξη: 09/10

Σκορπιός
Κρίσιμες οι συζητήσεις, που θα κάνετε με τον άνθρωπο σας, για τις μελλοντικές σας κινήσεις και δεσμεύσεις. Ίσως να μην είναι έτοιμος ακόμη.
Ερωτική έλξη: 08/10

Τοξότης
Είσαστε σε μια καμπή της ερωτικής σας ζωής. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δράσετε, τώρα – σήμερα, και να ξεκαθαρίσετε με το ταίρι σας!
Ερωτική έλξη: 10/10

Αιγόκερως
Σκέφτεστε έντονα κάποιον που δεν είναι εδώ. Στην πραγματικότητα και αυτός σκέφτεται εσάς. Μόνο σε αυτά θα μείνετε. Μήπως να τολμήσετε κάτι παραπάνω..
Ερωτική έλξη: 8/10

Υδροχόος
Μην στείλετε άλλα μηνύματα, emojis, φωτό και σήματα καπνού! Αυτός που ενδιαφέρεται για εσάς, έχει καταλάβει ότι τον θέλετε. Λίγη υπομονή και θα εμφανιστεί.
Ερωτική έλξη: 09/10

Ιχθείς
Κοιμάστε και ξυπνάτε με την σκέψη του ατόμου που σας έχει χωρίσει. Αν αυτό είναι λογικό, απλά να ξέρετε ότι έτσι απλά χάνετε τον χρόνο σας. Αυτό ονειρεύεστε για εσάς?!
Ερωτική έλξη: 10/10

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις