Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 30/12 Παρασκευή

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Χρόνια Πολλά σε όλους!!!

Κριός
Μια από τα ίδια! Αυτή είναι μια ιδιαίτερη ημέρα, που καλό θα ήταν να μην την αφιερώσετε, για να διαπληκτιστείτε και πάλι με τον σύντροφο σας και τα περιβάλλοντα του.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ταύρος
Είσαστε μέσα στο μυαλό κάποιου ξεχωριστού ανθρώπου, που αυτό που θέλει είναι να βρει την κατάλληλη ευκαιρία, για να σας πλησιάσει και να σας εξομολογηθεί τα συναισθήματα του.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι
Είσαστε ανάμεσα σε δύο επιλογές ερωτικές. Μην συνεχίσετε και αυτές τις ημέρες, αυτό το παιχνίδι. Ο ανάδρομος, είναι παρόν και δείχνει τις αποκαλύψεις.
Ερωτική έλξη: 10/10

Καρκίνος
Αφήστε κάτω το κινητό και μην κάνετε τον κυνηγό. Αυτοί που σας θέλουν, ας κάνουν τον κόπο να σας ψάξουν και να βρουν τους τρόπους να σας προσεγγίσουν.
Ερωτική έλξη: 7/10

Λέων
Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι διαφορετικό. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι υπερβολικό για να τραβήξετε την προσοχή της άλλης πλευράς. Δείχνετε θυμωμένοι.
Ερωτική έλξη: 10/10

Παρθένος
Πολλές οι προτάσεις από τις πρωινές ώρες, που θα προκύψουν για ψυχαγωγία και διασκέδαση. Όλα και όλοι, είναι γύρω σας και σας πολιορκούν.
Ερωτική έλξη: 10/10

Ζυγός
Εσείς και ο γλυκός σας λόγος, θα καταφέρετε μέχρι να αλλάξει η χρονιά, να φέρει και πάλι κοντά σας, το άτομο που αγαπάτε και σχετικά εύκολα.
Ερωτική έλξη: 7/10

Σκορπιός
Εσείς είσαστε, και το ξέρετε, στο ερωτικό στόχαστρο, κάποιου από τον εργασιακό σας χώρο. Να περιμένετε εξελίξεις, που θα σας ανεβάσουν τον ηθικό.
Ερωτική έλξη: 9/10

Τοξότης
Μην κάνετε αυτές τις ημέρες, με τον ανάδρομο, κάποια παραπανίσια κίνηση προς τον άνθρωπο σας. Όλα είναι πιθανόν να προκαλέσουν εντάσεις και παρεξηγήσεις.
Ερωτική έλξη: 7/10

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως
Αυτοί που έχουν χωρίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα, θα έχουν νέα από την άλλη πλευρά που θα προσπαθήσει μέσω κοινών φίλων να τους πλησιάσει.
Ερωτική έλξη: 9/10

Υδροχόος
Μην ανοίγετε τα χαρτιά σας. Δεν χρειάζεται κανείς να ξέρει τις επόμενες σας κινήσεις και ειδικά άτομα, που δεν έχουν καμία σχέση με την προσωπική σας ζωή.
Ερωτική έλξη: 10/10

Ιχθείς
Μείνετε ακίνητοι το Σ/Κ, και μην κάνετε τίποτα μέσα στην ερωτική σας κατάσταση. Το άτομο που σας αγαπά, σας έρχεται με προτάσεις που θα σας δελεάσουν.
Ερωτική έλξη: 9/10