Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις zwdia 21-27/09

erwtikes-provlepseis-pempti-24-4

Κριός

Αντιδράτε κάπως έντονα -κάποιοι μάλιστα το παρακάνετε- κατά τις αρχές της εβδομάδας, όμως αυτό το γεγονός δεν αναιρεί αυτό που υπάρχει μέσα στην καρδιά σας. Αν όμως όλα αυτά τα συναισθήματα τα εναποθέτετε πάνω σε ένα μόνο άτομο καλό θα ήταν να βρείτε ακόμη κάποιο άτομο για να μοιραστείτε τα συναισθήματα σας. Την Τετάρτη με Πέμπτη τα πάντα φαίνονται αρκετά πιο ρόδινα στα ερωτικά σας. Αυτές οι δυο ημέρες είναι οι κορυφαίες ερωτικές ημέρες της εβδομάδας οπότε κανονίστε και τις ανάλογες και αντίστοιχες ρομαντικές βραδιές με το ταίρι σας. Το Σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε σχεδόν ολοκληρωτικά με το νοικοκυριό σας, αλλά φροντίστε να αφήσετε και λίγο ελεύθερο χρόνο και για τον εαυτό σας….Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Ταύρος

zodia-taro-45

Η Δευτέρα και η Τρίτη σας βρίσκει κάπως υποτονικούς γενικά , αλλά μη παραμελήσετε τον έρωτα , τώρα που μπαίνετε στους ρυθμούς της νέας αυτής εβδομάδας. Προσπαθήστε να εξωτερικεύσετε το τι αισθάνεστε και τι σκέφτεστε- το ένστικτο σας θα σας πει το πότε θα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το πράξετε. Την Τετάρτη με Πέμπτη θα αντιδράσετε αντιστοίχως σε ότι νομίζετε ότι θα είναι η αλήθεια , όμως δεν θα είναι καθόλου αλήθεια αυτό που θα νομίσετε δυστυχώς. Απελευθερωθείτε εντελώς από τις όποιες υποθέσεις σας και δείξτε προθυμία να αλλάξετε την άποψη σας εντελώς. Πάρτε άδεια νωρίς το πρωί από την δουλειά σας την Παρασκευή καθώς δεν θα θέλετε να χάσετε δευτερόλεπτο από ότι σας φέρνει το τριήμερο αυτό (Παρασκευή Σαββατοκύριακο ) στον ερωτικό σας τομέα.Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Δίδυμοι

Ήρθε η ώρα να βγάλετε την λίστα όπου έχετε καταγράψει τι θέλετε από την ερωτική σας ζωή και τι ψάχνετε , με το που αρχίσει η εβδομάδα και να την αναπροσαρμόσετε στα δεδομένα που έχετε τώρα και τα οποία αντιπροσωπεύουν καλύτερα την πραγματικότητα που υπάρχει πια γύρω σας. Οι καλύτερες ημέρες για να κανονίσετε ραντεβού με την αγάπη σας ή για φλερτάρετε τρελά με όλο τον κόσμο , είναι η Τετάρτη και η Πέμπτη. Επίσης η συμμετοχή σας σε μία εμπνευσμένη συζήτηση θα φέρει στην επιφάνεια αρκετά υπονοούμενα και θα είναι ιδιαιτέρως διασκεδαστική. Ακόμη σημειώστε κάτω , την όποια ιδέα έρθει στο μυαλό σας , η οποία έχει την δυνατότητα και την προοπτική ώστε να θεσπίσετε σύντομα κάτι πάρα πολύ συναρπαστικό και θεαματικό ταυτόχρονα. Με το που αρχίσει το Σαββατοκύριακο προσέξτε στις όποιες καταστάσεις μη σωστής κατανόησης ή των όποιων παρεξηγήσεων : διευκρινίστε επομένως εξ’αρχής τα όποια ζητούμενα σχετίζονται με τον έρωτα σας ώστε να μην καταλήξετε σε λάθος συμπεράσματα δίχως αιτία.Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Καρκίνος

Είστε εντελώς ηλεκτρισμένοι ενεργειακά από την αρχή της εβδομάδας και ακόμη πριν καν αρχίσει αυτή, με αποτέλεσμα όποιος τυχερός στέκεται δίπλα σας να βρεθεί μπροστά σε πληθώρα ευχάριστων εκπλήξεων από την μεριά σας- κάποιες εκ των οποίων ίσως και λίγο ευπρόσδεκτα σοκαριστικές. Δώστε βάση επίσης και στις εσώτερες σκέψεις και συναισθήματα καθώς ότι υπάρχει μέσα σας αποτελεί ένα είδος πνευματικού μηνύματος προς εσάς που αφορά τα θέματα της καρδιάς. Την Τετάρτη και την Πέμπτη μπορείτε να φωτίσετε την ερωτική σας ζωή εκρηκτικά. Λες και είστε πάνω σε μία θεατρική σκηνή και ο φωτισμός παίζει ασταμάτητα. Μιας και οι δυο αυτές ημέρες είναι οι πιο ερωτικές ημέρες της εβδομάδες , σκεφτείτε-οργανώστε και πράξτε μεγαλειωδώς (μη ξεχνάτε εξωφρενικό είναι μόνο ότι ο όρος εξωφρενικό ορίζει ως μέρος του). Το Σαββατοκύριακο σας θα είναι αρκετά πιο ήρεμο , αλλά ο τομέας των γνωριμιών σας παλαιών η καινούριων θα είναι το διήμερο αυτό κάπως ασταθής.Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Λέων

Με το ξεκίνημα της εβδομάδας , είστε γεμάτοι με αισθήματα ειλικρίνειας και βαθύτητας , γεγονός που προσελκύει προς το μέρος σας όλα τα σωστά άτομα. Επίσης αρχίζετε να νιώθετε και μία εσωτερική ζεστασιά που βγάζετε απλόχερα προς τα έξω και η οποία πρόκειται να γίνει ακόμα πιο δυνατή την Τετάρτη και την Πέμπτη με αποτέλεσμα η ερωτική σας ζωή να μαγειρεύει κάτι για εσάς το οποίο θα αρχίσει από την Παρασκευή. Ο όρος ακτινοβολία ούτε καν αρχίζει να δίνει την σωστή εικόνα που έχετε καθώς η λάμψη σας ξεπερνά κάθε τι σε δύναμη και έκταση. Με απλά λόγια λάμπε τε ολάκεροι.Το Σαββατοκύριακο κινείται σε πιο ήρεμους τόνους όμως έχετε αρκετή λάμψη να σας περιβάλλει άρα ακόμα είστε επικίνδυνοι στο να “κάψετε” ερωτικά κάποιον. Προσέξτε σε κάποιο ζήτημα καρδιάς που έχετε έντονη τάση να αφεθείτε στο συναίσθημα. Το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο αν αντί να πράξετε αυθόρμητα συγκρατήσετε τον εαυτό σας και σκεφτείτε το ζήτημα λίγο ακόμη. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Παρθένος

Η αρχή της εβδομάδας θα ξεκινήσει περισσότερο με εσάς να είστε στα φόρτε της κοινωνικοποίησης σας από το να βιώσετε ερωτικές καυτές στιγμές. Βέβαια η ενέργεια που θα λάβετε από την έντονη αυτή συναναστροφή με τους άλλους καθώς επίσης και η όλη διασκέδαση που τις συνοδεύει θα σας ανταμείψει εξίσου. Προγραμματιστε όλο το ρομάντζο για τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου μιας και θα είναι πολλά υποσχόμενο στον τομέα αυτό. Την Τετάρτη και την Πέμπτη ασχοληθείτε με ότι καθημερινό θέμα υπάρχει και επιλύστε το εντελώς έτσι ώστε ξεκινώντας από την επομένη , να έχετε όλο το τριήμερο για τον εαυτό σας μόνο. Με το που θα ξημερώσει η Παρασκευή, όλος ο κόσμος θα φαίνεται στα μάτια σας σαν μία τεράστια γευστικότατη τούρτα πάνω στην οποία αναγράφεται το όνομα σας . Και αυτό το αίσθημα θα συνεχιστεί φυσικά και το Σαββατοκύριακο να σας περιβάλει. Οπότε τι το πιο ιδανικό από τον να βρείτε κάποιον εξίσου γλυκό και να μοιραστείτε την τούρτα σας;Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Ζυγός
Ίσως χάσετε λίγη από αυτή την χαρακτηριστική σας ισορροπία κατά την αυγή της εβδομάδας αυτής- υπάρχουν πολλά που συμβαίνουν μέσα στην καρδιά σας και ελάχιστα σε αντιστοιχία να γίνονται στο πραγματικό της αγάπης μέτωπο δυστυχώς…. Μην απελπιστείτε. Θα περάσει σύντομα και αυτό, και μάλιστα Τετάρτη θα αρχίσετε να αποχαιρετάτε όλη αυτή την κατάσταση.Επομένως Τετάρτη και Πέμπτη θα βρείτε την λύση σας σε ότι σας προβλημάτισε στην αρχή της εβδομάδας αυτής. Καλό θα σας έκανε επίσης τις δύο αυτές ημέρες να φροντίσετε να βγείτε έξω με τους φίλους σας και να διασκεδάσετε – ίσως ακόμη και με εκείνη την κούκλα που βλέπετε συχνά τώρα τελευταία κοντά στο σπίτι σας; Τέλος από την Παρασκευή όλα σας τα ποιοτικά χαρακτηριστικά θα επανέλθουν στο προσκήνιο δηλαδή : η κοινωνικότητα σας- η γοητεία σας- η αντίληψη σας και τέλος η αυξημένη ικανότητα στη συνομιλία – πρόκειται να κάνουν τη σχέση σας καλύτερη φυσικά.Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Σκορπιός

Πάντα κατορθώνετε να παραμένετε ήρεμοι και να φέρεστε με άνεση όταν υπάρξει μια αντιλογία πάνω σε κάτι. Αν λοιπόν αναρωτιέστε για το πως θα ξεκινήσει η εβδομάδα σας , η απάντηση είναι με την ύπαρξη μιας κάποιας αντίφασης και αντιλογίας γύρω από ένα ζήτημα που σας αφορά. Μπορείτε να έχετε ότι ή όποιον ακριβώς ποθείτε αρκεί βέβαια να μην δείξετε ότι το ποθείτε και μην προσπαθήσετε να το αποκτήσετε. Όσο δεν κάνετε απολύτως τίποτα για να το αποκτήσετε τόσο θα το κατέχετε λοιπόν. Αφήστε στην άκρη την ανάγκη σας για έλεγχο , ανοίξτε διάπλατα την καρδιά σας και αφήστε την ενέργεια της αγάπης να σας πλημμυρίσει. Κάποια αρκετά αγχώδη εργατικά θέματα θα σας οδηγήσουν στα άκρα και πιθανότατα να θέλετε να ξεσπάσετε κυριολεκτικά αυτή την Τετάρτη ή την Πέμπτη. Σίγουρα μια εκτόνωση των νεύρων σας θα σας ηρεμήσει σωματικά αλλά όχι απαραίτητα και ψυχικά. Για αυτό προτιμήστε αντί της νευρικής κρίσης , να περάσετε αρκετές ώρες χαλάρωσης δίπλα στο δικό σας άνθρωπο- σε αυτό το άτομο που σας ηρεμεί όσο κανείς και τίποτα στον κόσμο. Η ρομαντική σας πλευρά πρόκειται να εμφανιστεί ξανά κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και μάλιστα θα θελήσετε να εξετάσετε με διορατικότητα και οξυδέρκεια όλες τις πτυχές της ερωτικής σας ζωής αναλυτικά.Θα σας συμβούλευα να σημειώσετε τις παρατηρήσεις κάπου ώστε να μην τις ξεχάσετε αργότερα!!Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Τοξότης

Η ισχύουσα η εν δυνάμει ερωτική σχέση σας φαίνεται να τα πηγαίνει περίφημα ως τώρα. Αυτή την Δευτέρα ή την Τρίτη όμως η ενέργεια που την περιβάλλει είναι λίγο περίεργη. Μην κάθεστε με τα χέρια σταυρωμένα: ρωτήστε τον ή την σύντροφο σας σχετικά και βρείτε την καρδιά του προβλήματος που υπάρχει. Θα θέλετε να πράγματα να έχουν εξομαλυνθεί τελείως μέχρι την Παρασκευή, ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε ότι έχετε φυλάξει για το τέλος της εβδομάδας δίχως την ύπαρξη δυσάρεστων σκηνικών. Έρωτας και περιπέτεια – ο αγαπημένος σας συνδυασμός-. Αυτά τα δύο λοιπόν πάνε πλάι πλάι , οπότε αρπάξτε τον συνδυασμό αυτό και ζήστε στον στο έπακρο αγαπητοί Τοξότες. Το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί ωστόσο η ανικανότητα των υπολοίπων να σκεφτούν σωστά και γρήγορα , όπως συμβαίνει με εσάς , θα σας κουράσει και εκνευρίσει ταυτόχρονα. Οπότε καλύτερα να κρατήσετε τις όποιες υψηλές ερωτικές φιλοδοξίες σας για την ερχόμενη εβδομάδα καλύτερα.Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Αιγόκερως

Ακόμα και αν φαίνεται έτσι, η αλήθεια είναι πως η αρχή της εβδομάδας δεν αφορά εσάς και μόνο εσάς. Μπορείτε λοιπόν να αναπνεύσετε με ανακούφιση και να μη πάρετε προσωπικά το ότι συμβαίνει γύρω σας μιας και δεν αφορούν εσάς τελικά, επομένως η ανθεκτική καρδιά σας θα βγει από όλο αυτό το σκηνικό σχετικά άθικτη. Αρκετός όγκος εργασίας σας περιμένει Τετάρτη με Πέμπτη- πάνω στην ώρα δηλαδή ώστε να ασχοληθείτε με κάτι άλλο και να σταματήσει το μυαλό σας να σκέφτεται τα προαναφερόμενα ζητήματα που σας απασχολούν . Τώρα όσο αφορά την εργασία σας , μιας και θα έχετε μπόλικη την εβδομάδα αυτή, καλό θα σας κάνει να επικεντρωθείτε χρησιμοποιώντας όλη σας τη δύναμη σε όποια τμήματα της δουλειάς σας βλέπετε ότι παράγουν απτά αποτελέσματα. Έτσι θα καταφέρετε να τα πάτε ιδιαίτερα καλά στα εργασιακά σας αποφεύγοντας επιπλέον προβλήματα. Από την Παρασκευή και μετά , είστε και πάλι ο εαυτός σας και μη σας πω , ότι θα είστε μια ακόμα καλύτερη έκδοση του. Αυτή τη φορά θα είστε υγιέστατα προσγειωμένοι στην πραγματικότητα σε όλους τους τομείς της ζωής παρά σαγηνευτικά ριζωμένοι στη γη όπως ήσασταν στις αρχές της εβδομάδας για παράδειγμα. Φροντίστε να εξασκήσετε αυτή σας την ιδιότητα στην μορφή που απέκτησε από εδώ και ύστερα σαφώς.Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Υδροχόος

Δεν είναι του χαρακτήρα σας τέτοιου είδους ερωτικά μπερδέματα και ανακατωσούρες, να όμως που η αρχή της εβδομάδας σας βρίσκει ακριβώς σε μια τέτοια κατάσταση. Γεμάτοι με πληγές και μη γνωρίζοντας προς τα που να πάτε. . . Συγκεντρώστε την σκέψη σας και βρείτε την ρίζα όλων των συναισθημάτων που νιώθετε. Μόλις κάνετε αυτό, προσπαθήστε να ενωθείτε με την πηγή τους και έπειτα αρχίστε να βαδίζετε πάνω στο μονοπάτι που θα σας υποδείξει ο πνευματικός σας εαυτός με κατεύθυνση προς τα μπροστά ( δίχως συζήτηση η αγαπημένη σας κατεύθυνση γενικώς) . Η Τετάρτη και η Πέμπτη σας προσφέρουν μία κεραυνοβόλα αποκάλυψη που αφορά την καρδιά σας. Ακριβώς δηλαδή αυτό που είχατε ανάγκη ώστε να σταθείτε ξανά στα πόδια σας και να αρχίζετε να τρέχετε προς το μέλλον σας. Η ενέργεια αυτή θα σας τροφοδοτήσει ως και την Παρασκευή. Μετά, στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου αρχίστε να εξασκείτε τις πνευματικές σας δυνάμεις που σχετίζονται με την αντίληψη. Με το να ενδυναμώσετε την δύναμη να εξετάζετε τα πάντα γύρω σας εξονυχιστικά θα βοηθήσετε την καρδιά σας να δει κάποια σημάδια που χρειάζεται αυτή την εποχή , ώστε να τα χρησιμοποιήσει προς όφελος της.Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Ιχθείς

Ένα καυτό ραντεβού τη Δευτέρα ή την Τρίτη το βράδυ; Και γιατί όχι αν μπορέσετε να τα φέρετε εις περας καλώς. Αλλιώς μπορείτε απλά να βγείτε σόλο ή με την παρέα σας ώστε να δείτε όσους θα είναι έξω το ίδιο βράδυ και φυσικά και αυτοί να δούνε εσάς αντίστοιχα. Θα ήταν γελοίο να χαραμίσετε την υπερβολική γοητεία που σας κατακλύζει το διήμερο αυτό , στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού σας και ιδίως όταν στον αέρα γενικά επικρατεί ο έρωτας πάνω σε όλη την κοινωνία. Κρατήστε την γνώμη σας , για κάποιο πολύ συγκεκριμένο ζήτημα ερωτικό για τον εαυτό σας , την Τετάρτη και την Πέμπτη. Θα έχετε την δυνατότητα να εκφράσετε δυνατά μάλιστα την άποψη σας όταν η τρέλα που ακολουθεί το εν λόγω ζήτημα εξαφανισθεί από την εικόνα εντελώς. Το Σαββατοκύριακο είναι αφιερωμένο εξ’ολοκλήρου στις σχέσεις. Είτε στις ήδη υπάρχουσες είτε σε αυτές που πρόκειται να δημιουργηθούν. Η καλύτερη προσέγγιση που μπορείτε να ακολουθήσετε ώστε να είστε εκατό τοις εκατό επιτυχής είναι να μην σπαταλήσετε καθόλου χρόνο στο να τεστάρετε τα νερά και απλά να βουτήξετε σε αυτά με την πρώτη. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

zwdia