εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 9-15/12

mathima-agapis

εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 9-15/12

ζώδια Κριός
Η εποχή της καλοτυχίας επεκτείνεται και στην ερωτική σας ζωή, Κριοί, κάτι που σας χρειάζεται. Η καρδιά σας μπορεί να είναι απασχολημένη, αλλά κάποιος από μακριά σας τραβά το ενδιαφέρον. Επιλογές: τοπικοί έρωτες ή από απόσταση ίσως;

ζώδια Ταύρος
Έχετε τα λόγια αλλά έχετε και τις κινήσεις; Σίγουρα τις έχετε, Ταύροι. Και πρόκειται να το αποδείξετε αλλά πρώτα πρέπει μάλλον να σκεφτείτε ποιος θα επωφεληθεί από την τεχνική σας. Το πεδίο είναι ελεύθερο αλλά σας δίνω ένα στοιχείο, ψάξτε για κάποιον που δεν ακολουθεί το κοπάδι.

 

ζώδια Δίδυμοι
Σε περίπτωση που δεν είστε και τόσο εξοικειωμένοι με την έκφραση, Δίδυμοι, κάποιος σας υπενθυμίζει τι εννοεί όταν λέει «δεν μπορείς να έχει και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο». Μπορεί να είναι μια προειδοποίηση από έναν φίλο, μια παρατήρηση από κάποιον που σας ενδιαφέρει, του Δία που διαφωνεί με τον Ουρανό. Προσέξτε τη, από όπου κι αν έρχεται.

zodia-taro-45

ζώδια Καρκίνος
Ο Ερμής είναι έτοιμος να γυρίσει ανάδρομος στον τομέα της σχέσης σας και η Σελήνη γεμίζει στο μέρος του χάρτη σας που περιορίζει τις ζημιές σας, όλα καλά μέχρι στιγμής. Δεν είναι κακό, Καρκίνοι, καθώς σας βοηθά να μετατρέψετε την καθυστερημένη κατανόηση σε προβλεψιμότητα, γιατί τα μαθήματα μαθαίνονται και η νέα αγάπη μπορεί να γίνει αληθινή αγάπη.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζώδια Λέων
Αν ανταλλάσετε βλέμματα με κάποιον στην απέναντι πλευρά του δωματίου και δεν είστε σίγουροι αν ανταλλάσει κι αυτός μαζί σας, μπορεί να φταίει όλη η λάμψη που εκτρέπει την προσοχή σας αλλού. Φαίνεται ότι η λάμψη έχει επιστρέψει, αλλά το πρώτο φως μπορεί να μην είναι και το σωστό. Προχωρήστε με προσοχή.

ζώδια Παρθένος
Όλοι ξέρουμε ότι δεν είναι καλό να σχετίζεσαι με κάποιον από τη δουλειά αλλά κάποιες φορές αυτό συμβαίνει – και η καρδιά θέλει αυτό που θέλει. Αν η Αφροδίτη και ο Άρης κάνουν τα μαγικά τους στο χώρο που βγάζετε τα προς το ζην, προχωρήστε με προσοχή και με διακριτικότητα. Αλλά προχωρήστε!

ζώδια Ζυγός
Η Αφροδίτη τώρα δουλεύει για εσάς, για να φέρει γνωριμίες στο δρόμο σας. Αν θα θέλατε να τη βοηθήσετε, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να προετοιμαστείτε για αυτές τις προσκλήσεις που έρχονται. Γελάτε μ’ αυτό, Ζυγοί; Τι λέτε να πάρετε τότε ένα πακέτο πατατάκια και να κάνετε το δικό σας πάρτι;

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Σκορπιός
Αν ξέρετε κανένα Ζυγό, ρωτήστε τον τι κάνει αυτή την εβδομάδα. Αν κάνει κάποιο, πάρτι γιατί να μην τους ακολουθήσετε; Ίσως να θέλουν να ακούσουν για τον πρώην σας και για το τι κάνει αυτός ή αυτή. Όχι; Αφήστε το πίσω σας, πατήστε στο μέλλον σας και θα αναρωτιέστε γιατί δεν το κάνατε τόσους μήνες και αποφασίσατε να το κάνετε τώρα.

ζώδια Τοξότης
Το αγαπημένο μου τσάι είναι αυτό με γεύση βασιλόπιτας, τόση πολυτέλεια. Γιατί να πιεις ένα τσάι με γεύση, αντί να φας τη βασιλόπιτα, θα με ρωτούσατε. Γιατί να αρκεστείτε σε ένα περίπου ραντεβού, με κάποιον που δεν είναι το άτομο που θέλετε να βγείτε ραντεβού; Αφήνω το τσάι, πάω για την πίτα. Εσείς;

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζώδια Αιγόκερως
Η αγάπη πλανάται στην ατμόσφαιρα αλλά ποιος νοιάζεται, όταν έχετε κάρτες να γράψετε, δώρα να πάρετε. Γεμάτη εποχή σωστά, Αιγόκεροι; Ο πλανήτης της σχέσης σας, η Σελήνη, λέει να οργανωθείτε καλύτερα και μπορεί να βρείτε χρόνο για να φλερτάρετε, στείλτε ένα μήνυμα, πείτε γεια ή απλά κοιτάξτε.

ζώδια Υδροχόος
Όταν έχετε την Αφροδίτη στην ερωτική σας ζωή, και την έχετε, είναι υπέροχο να σκέφτεστε ότι αυτή κάνει την ερωτική σας ζωή να λάμπει και το κάνει όλες τις σωστές στιγμές με τη βοήθεια του ταιριού της, Άρη. Το γυμναστήριο είναι ένα απ’ τα μέρη, ή οπουδήποτε είστε καυτοί και ιδρωμένοι. Το μυαλό τα χάνει.

ζώδια Ιχθύες
Και τι αν ο πρώην σας είναι στην πόλη, είναι απλά μια δικαιολογία για να είστε διπλά ζωηροί και να φαίνεστε υπέροχοι, σωστά; Ο πρώην σας δεν έχει να κάνει καθόλου με αυτό, Ιχθύες. Αυτό που η Αφροδίτη και ο Άρης σας ζητούν, είναι να αφήσετε πίσω τους παλιούς σας τρόπους που θαμπώνουν τη λάμψη σας, γιατί η λίγη σας λάμψη θα έχει πολύ μεγάλη επιτυχία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66