ερωτικη σεληνη 1-3/12. Άστα όλα, και έλα σε μένα!

28.Sunset-Wedding-Photos

ερωτικη σεληνη 01-03/12. Άστα όλα, και έλα σε μένα!

Η σεληνη περνάει στον Αιγόκερω από 08 Δεκεμβρίου

Καλό μήνα σε όλους!

Μεγάλη εύνοια σε ζώδια του Νερού

zodia-taro-45

 

σεληνη – Κριός: Δεχτείτε κάποιες καλές και πρακτικές αλλαγές που σας ζητά ο άνθρωπος σας. Θα δείτε και εσείς, ότι μόνο για την κοινή σας πρόοδο θα είναι.
You and Me = Κινήσεις υπόγειες

σεληνη – Ταύρος: Το μυαλό σας είναι μέσα σε όλα αυτά που έχουν συμβεί στο παρελθόν. Θέματα αγάπης. Κάντε την κίνηση σας τώρα που ευνοήστε, για να ξανακερδίσετε το άτομο που σας απασχολεί.
You and Me = Ο δυναμικός χαρακτήρας σας υπερισχύει

σεληνη – Δίδυμοι: Η επίδραση που έχει ακόμη επάνω σας, ένας χωρισμός, σας έχει μπλοκάρει. Σκεφτείτε και μην αφήνετε τα φαντάσματα του παρελθόντος να σας κυκλώνουν.
You and Me = Κάθετες απόψεις

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

σεληνη – Καρκίνος: Αν τελικά αντιλαμβάνεστε, ότι η σχέση σας είναι αδιέξοδη, ίσως να έχει έρθει και το πλήρωμα του χρόνου να τραβήξει, έκαστος τον δρόμο του.
You and Me = Ξεκαθαρίσματα αισθηματικά

σεληνη – Λέων: Τα πράματα είναι απλά για εσάς. Αν αυτό που σας ευχαριστεί, δεν το εντοπίζετε στον άνθρωπο που έχετε επιλέξει για σύντροφο σας, τότε σκεφτείτε τι θα κάνετε.
You and Me = Διορθωτικές κινήσεις

σεληνη – Παρθένος: Ο Ερμής εκεί που είναι πια, μόνο ευχάριστες εκπλήξεις μπορεί να σας φανερώσει. Ένας νέος έρωτας γεννιέται, για όσους πραγματικά αποζητούν μια συντροφιά.
You and Me = Θέματα οικονομικά σας σταθεροποιούν

σεληνη – Ζυγός: Η διάθεση σας αυτήν την εποχή είναι σαν το ασανσέρ. Αυτό είναι μια κατάσταση που συσχετίζεται άμεσα με το αισθηματικό σας κομμάτι, που πια δεν σας καλύπτει.
You and Me = Προσωπικές ανασφάλειες

ερωτικη σεληνη 01-03/12. Άστα όλα, και έλα σε μένα!

σεληνη – Σκορπιός: Ξεχωρίστε ποιος είναι αυτός που μπορεί να σας καταλάβει σε αισθηματικό επίπεδο, και ποιος απλά που περνάει την ώρα του μαζί σας.
You and Me = Φλερτ και περιπέτειες

σεληνη – Τοξότης: Οι ειδήσεις που θα σας έρθουν, θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Κάποιος σας σκέφτεται και θα σας πλησιάσει με ερωτικές διαθέσεις.
You and Me = Κινήσεις πανικού

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

σεληνη – Αιγόκερως: Οι τρίτες παρεμβολές, σας δημιουργούν προβλήματα στην σχέση σας. Αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει να το περιορίσετε άμεσα.
You and Me = Επιδράσεις τρίτων

σεληνη -Υδροχόος: Τώρα που το αστρολογικά είναι υπέρ σας, εσείς μπορείτε να κάνετε την κίνηση σας, για να ξαναπλησιάσετε αυτό το άτομο που σας δυσκολεύει ερωτικά.
You and Me = Υπεροχή στην αγάπη

σεληνη – Ιχθείς: Είναι γόνιμη περίοδος αυτή και μέχρι να αλλάξει το ζώδιο σε Αιγόκερο. Μιλήστε και προτείνετε αυτά που σκέφτεστε τον δικό σας άνθρωπο.
You and Me = Σκέψεις για επανασύνδεση

ερωτικη σεληνη 01-03/12. Άστα όλα, και έλα σε μένα!