ερωτικη σεληνη 31/12-01/01 Ορκίσου εδώ να’ρθεις

mathima-agapis

ερωτικη σεληνη 31/12-01/01 Ορκίσου εδώ να’ρθεις

Η σεληνη περνάει στον Υδροχόο από 31 Δεκεμβρίου

Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένος ο νέος Χρόνος!

Μεγάλη εύνοια σε ζώδια του Νερού

zodia-taro-45

σεληνη – Κριός: Δεν θα καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά στον άνθρωπο σας, με το να δημιουργείτε εντάσεις. Με τον ανάδρομο, όλα τείνουν να πολλαπλασιαστούν και με άσχημο τρόπο.
You and Me = Ερωτικές εξομολογήσεις

 

σεληνη – Ταύρος: Οι εξηγήσεις που ζητάτε θα έρθουν αν και εσείς, έχετε την καλή διάθεση να συζητήσετε και να βρείτε στο από εδώ και πέρα, τις κοινές λύσεις.
You and Me = Σκέψεις για επανασύνδεση

σεληνη – Δίδυμοι: Αυτό το έτος του ’17, σας βρίσκει μπερδεμένους με την ερωτική σας ζωή. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει εσείς οι ίδιοι και το τετραπέρατο μυαλό σας, να το λύσετε.
You and Me = Ξαφνικές εμφανίσεις

 

σεληνη – Καρκίνος: Οι διορθωτικές κινήσεις, που κάνετε αυτήν την εποχή, θα σας φέρουν και πάλι κοντά στον άνθρωπο σας, που δείχνει να θέλει μια ακόμη ευκαιρία.
You and Me = Διορθωτικές συμπεριφορές

σεληνη – Λέων: Εσείς και οι καλές σας παρέες, έχετε πολλά να ζήσετε το επόμενο χρονικό διάστημα. Σε αυτήν την κινητικότητα, και μια νέα αγάπη που θα σας συνεπάρει.
You and Me = Υποστηρικτικό περιβάλλον

σεληνη – Παρθένος: Κάποιος προσπαθεί να μάθει περισσότερα για εσάς και την ζωή σας. Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα έχετε και τις σχετικές αποκαλύψεις.
You and Me = Ύποπτες συμπεριφορές

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

σεληνη – Ζυγός: Αν δώσετε λίγο παραπάνω χρόνο στον άνθρωπο σας, θα δείτε ότι όλα αυτά που σας υποσχέθηκες, θα τα κάνει άμεσα πράξη προς το κοινό σας συμφέρον.
You and Me = Απαντήσεις σε όλα

σεληνη – Σκορπιός: Πολλά αυτά που σας εκνευρίζουν, αλλά και σας στεναχωρούν. Μιλήστε αυτές τις ημέρες στον σύντροφο σας, και βρείτε αυτά που πρέπει να επιλυθούν.
You and Me = Υπαρκτές ανασφάλειες

σεληνη – Τοξότης: Αυτό που επιδιώκετε μέσα στην σχέση σας, θα το καταφέρετε. Το πιο πιθανόν είναι από την άλλη πλευρά, να ακούσετε και κάποια σοβαρή απόφαση.
You and Me = Δοκιμασίες μυαλού

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-wroskopio-4

σεληνη – Αιγόκερως: Η πραγματικότητα που ζείτε στα αισθηματικά σας, σας κάνει αυτό το χρονικό διάστημα, πάρα πολύ σκεπτικούς. Οι αποφάσεις θα πρέπει να παρθούν άμεσα.
You and Me = Ερωτικές εξαρτήσεις

σεληνη -Υδροχόος: Ασχοληθείτε πιο ενεργά με την δική σας ζωή και τα οικονομικά σας. Τα ερωτικά ξεκαθαρίσματα, θα πρέπει να γίνουν σε επόμενη φάση.
You and Me = Υπομονή και αναμονή

σεληνη – Ιχθείς: Με τόσες καλές αστρολογικές όψεις, αυτήν την εποχή επάνω σας, το μόνο που μπορείτε να καταφέρετε είναι να κάνετε τις ευχές σας πραγματικότητα.
You and Me = Κριτική διάθεση