ερωτοσκοπιο 02/11 Τετάρτη ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 02/11 Τετάρτη ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέση – γάμου σας.

ωροσκοπιο – Κριός : Οι επιδιώξεις σας θα βρουν τον στόχο τους. Οι μέρες μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο, σας αποδίδουν χώρο και χρόνο που θα δώσουν και τις ευκαιρίες στα χωρισμένα ζευγάρια, να βρεθούν, να μιλήσουν και να ξανασκεφτούν μια επανασύνδεση.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ταύρος: Μην δέχεστε αβασάνιστα, όλα αυτά που σας προτείνουν. Μπορεί και να χρειάζεστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε και να πάρετε τις αποφάσεις. Αυτοί που είναι μόνοι, θα δεχτούν να βγουν λίγο πιο έξω και μέσα στον κόσμο.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι: Δεν έχετε ανάγκη από σεμινάρια αγάπης. Ξέρετε τι θέλετε και πως να το κατακτήσετε. Το μόνο που μένει είναι και να βρεθεί το κατάλληλο άτομο που θα μπορούσε να ξεκλειδώσει την καρδιά σας. Κάτι σας πλησιάζει!
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Μπορεί να έχετε ολισθήσει σε κάποια λάθη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και δεν πρέπει να συνεχίσετε. Οι μέρες μέχρι και την αλλαγή του ζωδίου, σας δίνουν έναν αέρα αυτοπεποίθησης. Αυτό θα επηρεάσει ευχάριστα και τις οικονομικές σας υποθέσεις.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 2/5

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων: Ζητάτε κάποια πράματα μέσα στην σχέση σας και το μόνο που εισπράττετε, είναι αδιαφορία και κάποια παραπάνω ερωτηματικά. Μην μένετε όμως με τα χέρια σταυρωμένα. Είναι κατάλληλη η εποχή, για να κάνετε τα ξεκαθαρίσματα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκόπιο – Παρθένος: Λόγω κακής σας διάθεσης, ίσως και να έχουν χαλάσει οι ισορροπίες μέσα στον δεσμό – γάμο σας. Μπορεί να πιέζεστε από οικονομικά – και οικογενειακά θέματα, αλλά μην τα μεταφέρετε στον άνθρωπο σας. Κάντε κάτι για αυτό.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Ζυγός: Έχετε πολλά να επιλύσετε μέσα στις επόμενες ημέρες. Όλα θα περάσουν από τα χέρια σας. Το συντροφικό σας ταίρι, ζητάει την στήριξη σας για δικά του θέματα. Οι οικογενειακές σας υποθέσεις, θα επιλυθούν και θα σας υποστηρίξουν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Το ενδιαφέρον σας είναι στραμμένο μόνιμα σε παλιά σας ερωτική ιστορία, που δεν ξεκολλάει από το μυαλό σας, και που το πιο πιθανόν είναι να κάνετε είναι, να προβείτε σε κινήσεις για επανασύνδεση άμεσα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Τοξότης: Είναι αμοιβαίο, αυτό που αισθάνεστε με το νέο άτομο που έχετε γνωρίσει. Ο Δίας από τον Ζυγό σε εκπληκτικές όψεις με τον Κρόνο, σας δίνει την ευκαιρία να βρείτε τον άνθρωπο της ζωής σας, και να δεθείτε μόνιμα εκεί.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 2/5

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Ο σύντροφος σας έχει παράπονα. Αυτά δεν είναι καινούργια, γίνεται εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Μην το αμελείτε πια. Αυτοί που έχουν μείνει μόνοι τους, μέσα στον ερωτικό Σκορπιό, θα έχουν προτάσεις που θα δελεάσουν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Άπειρες οι καθυστερήσεις, που έχουν τύχει σε διάφορα κομμάτια της ζωής σας. Αυτό είναι κάτι που θα υποχωρήσει μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου. Κρατήστε την ψυχραιμία σας, και μην πιέζετε και ειδικά τον σύντροφο σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Έχετε περάσει τις αποφάσεις σας και το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι απλά να περιμένετε. Οι όψεις του Ποσειδώνα με την Αφροδίτη, σας αποδίδουν τις καταπληκτικές ευκαιρίες, για να λύσετε επιτέλους και μόνιμα τις διαφορές σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

zwdia

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.