ερωτοσκοπιο 16/07 Σάββατο ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 16/07 Σάββατο ωροσκοπιο

ωροσκοπιο – Κριός : Υπολογίζετε τα πάντα με τα δικά σας μέτρα. Αυτό πιθανόν να αδικεί και το άτομο που στέκεται δίπλα σας και προσπαθεί να σας καταλάβει. Από την ώρα που ο Ήλιος θα εισέλθει στον συγγενικό Λέοντα, θα πρέπει να γίνετε πιο ξεκάθαροι στις προτάσεις σας.
Ευκαιρίες αγάπης: **

ωροσκοπιο – Ταύρος: Όλες οι αποδείξεις που έχετε στα χέρια σας αυτό που δείχνουν είναι ότι πολύ δύσκολα θα έρθετε και πάλι σε συνεννόηση με τον άνθρωπο, που μόλις τώρα χωρίσατε. Επίσης μέσα σε όλα αυτά μην ξεχάσετε και τα οικονομικά σας ζητήματα.
Ευκαιρίες αγάπης:***

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Είσαστε σε έντονη πολιορκία, εδώ και εβδομάδες από μια καινούργια προσωπικότητα, που πράγματι έχει κεντρίσει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον σας. Δώστε λίγο παραπάνω χρόνο για να δείτε αν τελικά αξίζει αυτή η περίπτωση.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Δεν φαίνεται να σας συγκινεί καθόλου αυτό που στο τώρα ζείτε στην προσωπική σας ζωή. Ο Ήλιος αποχωρεί και σας αφήνει να δείτε τι πραγματικά θέλετε. Μια σκέψη θα ήταν να μείνετε και για ένα μικρό διάστημα, μόνοι σας τελείως.
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις  ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας  astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Λέων: Η φαντασία σας δεν έχει όρια. Αυτό έχει επεκταθεί και στην ερωτική σας ζωή, που μέχρι τώρα δεν σας συγκινούσε. Προσέξτε μόνο τις υπερβολές και τι και σε ποιον το υπόσχεστε. Αφροδίτη και Άρης μόνο παρεξηγήσεις μπορούν να φέρουν.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Παρθένος: Είναι η άσχημη εμπειρία του παρελθόντος που δεν σας επιτρέπει να δείτε και να ξεχωρίσετε τους ποιοτικούς ανθρώπους, που σας περιτριγυρίζουν. Από τις 20/07 και ύστερα η ψυχολογία σας, θα ανέβει και όλα θα πάρουν καλύτερη τροπή.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ζυγός: Είσαστε επιθυμητοί σχεδόν παντού. Αυτό σημαίνει πολλές ευκαιρίες για τους ελεύθερους αλλά και πειρασμούς για τους δεσμευμένους. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε, μην τρέξετε να εμπλακείτε σε περιπέτειες, τα άστρα παραπλανούν.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Εντυπωσιάζεστε από αυτά που σας τάζουν. Είναι τα αστρολογικά που μεγεθύνουν κάθε προσφορά για εσάς. Μετρημένοι οι Σκορπιοί που είναι σε σοβαρές σχέσεις που οδεύουν με τον καλύτερο τρόπο σε δέσμευση αλλά και κάτι περισσότερο.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Τοξότης: Είσαστε αυτήν την εποχή υπερβολικά αυστηροί με τον άνθρωπο σας και αυτό ίσως και να σας φέρει σε μια εσωτερική κόντρα. Μπορεί να μην είναι όλα ρόδινα, αλλά τουλάχιστον αυτήν την εποχή που όλα είναι δύσκολα, μην τα δυσκολεύετε παραπάνω.
Ευκαιρίες αγάπης:***

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Είσαστε πολύ μπλεγμένοι αυτήν την περίοδο και το μόνο που ζητάτε είναι να χαλαρώσετε και να κάνετε τις πολυπόθητες διακοπές σας. Αποκλείστε καλέσματα του παρελθόντος και μην ξανα- εμπλακείτε σε περιττές περιπέτειες.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Σκέφτεστε σοβαρά να μείνετε μόνοι σας. Ίσως η καρδιά σας να μην αντέχει να πιεστεί και να πληγωθεί και πάλι. Μπορείτε να απολαύσετε τις καλές σας παρέες και να οργανώσετε τις ψυχαγωγικές και τις εκδρομικές σας δράσεις.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Η ερχόμενη πανσέληνος, είναι ένα από τα μεγάλα γεγονότα των ημερών, που θα δώσουν τις πολύτιμες ευκαιρίες για να μιλήσετε ειλικρινά με άτομα που ακόμη αγαπάτε και σας αγαπούν και αυτά. Προσεχώς θα υπάρξει ρεκόρ στις επανασυνδέσεις των Ιχθύων.
Ευκαιρίες αγάπης:***

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.