ερωτοσκοπιο 28/11 Δευτέρα ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 28/11 Δευτέρα ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέση – γάμου σας.

ωροσκοπιο – Κριός: Εσείς είστε γεννημένοι για να προκαλείτε τα πλήθη και τα πάθη. Αυτήν την εποχή που ο Κυβερνήτης σας είναι δίπλα στα θέλω σας, εσείς θα καταφέρετε αυτό που αποζητάτε σε επίπεδο επανασυνδέσεων και νέων γνωριμιών.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ταύρος: Το μυαλό και η ψυχή σας είναι γεμάτη από παλιές υποθέσεις που θα σας κάνουν, στην επόμενη ερωτική σας επιλογή, να είστε πολύ πιο σώφρονες και μετρημένοι. Μόνο σε καλό μπορεί να σας βγει μια τέτοια τακτική.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Είσαστε αισιόδοξοι για όλα αυτά που έχετε καταφέρει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αυτό που πρέπει να ευθυγραμμίσετε είναι η ερωτική σας καθημερινότητα που έχει πέσει σε ένταση και ρυθμό. Τους τρόπους τους ξέρετε.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Υπάρχει μέσα στην καρδιά σας ακόμη ενεργή μια ερωτική φλόγα που δεν σας επιτρέπει, να κάνετε νέες γνωριμίες. Αυτό θα πρέπει άμεσα να το περιορίσετε. Αν τελικά η πρώην άλλη πλευρά, δεν κάνει κάτι, δεν θα πρέπει και εσείς να χάνετε τον χρόνο σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκόπιο – Λέων: Μπορείτε και καλύτερα από αυτό που ζείτε τις τελευταίες εβδομάδες. Οι μέρες μέχρι να φύγει ο Νοέμβριος, θα σας δώσουν το κίνητρο για να κάνετε τα αισθηματικά σας ξεκαθαρίσματα και όχι μόνο. Μην είστε ελαστικοί με τον εαυτό σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Παρθένος: Έχετε διάθεση να μιλήσετε σήμερα με τον άνθρωπο σας και να λύσετε όλες τις διαφορές σας. Αυτό είναι και κάτι που θα σας έφερνε πολύ πιο κοντά σαν ζευγάρι. Αυτοί που είναι ακόμη Solo, θα τύχουν ερωτικών προτάσεων.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Ζυγός: Έχετε επενδύσει επάνω σας, και αυτό είναι το καλύτερο. Οι μέρες που έρχονται θα σας παρουσιάσουν καινούργιες επαφές που μπορούν και να σας κερδίσουν. Ερωτικές εξομολογήσεις, το βράδυ από τους ερωτευμένους.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Η τύχη σας βοηθά, για να έρθετε πιο κοντά στον άνθρωπο που αγαπάτε. Αυτό είναι και κάτι που το θέλει και ο ίδιος. Οι απογευματινές ώρες θα βρουν τους ελεύθερους, ανάμεσα σε καλές παρέες.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Τοξότης: Η προσωπική σας δυναμική, αυτό το χρονικό διάστημα είναι μεγάλη. Έχετε γοητεύσει τα πλήθη και σίγουρα κάποιος θα πιαστεί στα δίχτυα σας. Όσο έχετε σύμμαχο τον Ήλιο, εσείς θα καταφέρετε τους σκοπούς σας. .
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Μέσα από τις πρόσφατες ατυχίες του παρελθόντος, έχετε πάρε τα μαθήματα σας, ως προς τις επιλογές σε θέματα συντρόφων. Αυτό κρατήστε το όμως μέσα στο μυαλό σας, καθώς μια καινούργια προσωπικότητα προσεχώς θα σας πολιορκήσει.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Υπάρχουν αυτήν την εποχή πολλές πηγές άγχους. Αυτό είναι κάτι που πρέπει εσείς να το ρυθμίσετε και σίγουρα να ασχοληθείτε πιο ενεργά, με την αισθηματική σας ζωή, που είναι αφημένη – παρατημένη στην τύχη της.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Αποφύγετε να διαπληκτιστείτε αυτές τις ημέρες, με τον άνθρωπο σας. Υπάρχουν δύσκολες αστρολογικές όψεις πάνω στο ζώδιο σας, που ίσως πολλαπλασιάσουν την ένταση. Ασχοληθείτε και οι δύο με πράματα που σας ευχαριστούν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.