ερωτοσκοπιο 29/11 Τρίτη ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 29/11 Τρίτη ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέση – γάμου σας.

ωροσκοπιο – Κριός : Θα ήταν χάσιμο χρόνου, να συνεχίσετε να ασχολείστε με άτομα που δεν είναι κοντά στα δικά σας δεδομένα. Αυτό είναι και κάτι που θα το αποφασίσετε, μετά το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου. Μέχρι τότε περάστε χρόνο….με τον εαυτό σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ταύρος: Οι σχέσεις θέλουν την οικειοθελή προσφορά και των δύο συντρόφων. Σε αυτό αντιλαμβάνεστε ότι το ταίρι σας, δεν έχει ενεργό ρόλο. Μιλήστε, προτείνετε και περιμένετε λοιπόν, να δείτε τι θα γίνει στο άμεσο μέλλον.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Δικαιούστε και λίγη ξεκούραση εσείς. Έχετε φορτωθεί με ένα σωρό διαφορετικά θέματα και τα νεύρα σας, είναι σε έξαρση. Αυτό είναι και κάτι που θα σας το αναφέρει και ο σύντροφος σας. Που πήγε ο καλός και διπλωματικός σας χαρακτήρας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Οι χωρισμοί γενικότερα για το ζώδιο σας, είναι δραματικοί, ή έστω έτσι τους κάνετε να φαίνονται. Αυτό σαν γεγονός σας χαλάει την ψυχολογία, και όχι μόνο την δική σας. Οι μέρες του Δεκεμβρίου, θα σας βρουν σε μια συμφιλίωση με τον εαυτό σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκόπιο – Λέων: Από τις πρώτες πρωινές ώρες, θα έχετε έναν σύντροφο, να σας γκρινιάζει και να ζητά παραπάνω χρόνο για το μεταξύ σας. Κάτι ανάλογο θα ακούσετε από την οικογένεια και τους φίλους σας. Οργανωθείτε και σαν Βασιλιάδες, ικανοποιήστε τα πλήθη!
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Παρθένος: Εσείς και ο καλός σας εαυτός, τελικά δεν είστε απόλυτα ευχαριστημένοι από την σχέση που διατηρείτε. Το ότι γενικότερα είστε ευγενείς και υποχωρητικοί, δεν σημαίνει ότι θα ανεχτείτε καταστάσεις και συμπεριφορές, που σας θίγουν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Ζυγός: Δεχτείτε τις προσφορές έρωτα, που σας γίνονται. Είναι μια εξαιρετική εποχή, που θα δείτε ζητήματα αισθηματικών – οικονομικών και γενικότερα οικογενείας, να παίρνουν την τελική ευθεία για την πρακτική τους επίλυση.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Έχετε δέσει σταυρωτά τα χέρια σας και δεν μιλάτε σε κανέναν. Αυτό δεν είναι καθόλου πρωτότυπο, για ένα δύσκολο ζώδιο, σαν το δικό σας. Το νέο για εσάς, θα είναι, αν δείτε το ταίρι σας, να σας κουνά το μαντήλι φεύγοντας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Τοξότης: Είσαστε μέσα σε μια ασταμάτητη τρεχάλα, για να ικανοποιήσετε όλα αυτά τα αγαπημένα πρόσωπα, που είναι στον στενό κύκλο σας. Μέσα σε όλη αυτήν την κινητικότητα, μην ξεχάσετε απέξω και τον άνθρωπο σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Αν δεν γυρίσετε το κεφάλι σας, να κοιτάξετε τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί μέσα στον δεσμό σας, είναι πιθανόν και να απομακρυνθείτε σιγά – σιγά σαν ζευγάρι. Αυτοί που είναι μόνοι, ίσως και να συναντήσουν και έναν μεγάλο έρωτα…προσεχώς.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Οι όροι και οι προϋποθέσεις, που έχετε θέσει μέσα στην σχέση σας, δεν έχουν τηρηθεί…ίσως και από την δική σας πλευρά. Οι μέρες και τα αστρολογικά δεδομένα σας υποστηρίζουν, σε όποια αλλαγή επιθυμείτε να κάνετε.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Αν τελικά αυτό που εισπράττετε από την σχέση σας, δεν είναι αυτό που θέλετε, τότε δεν έχετε κανέναν λόγο να παραμένετε. Δεν είτε από τα ζώδια που θα κάνουν εκπτώσεις σε υποθέσεις αισθηματικών. Καλύτερα μόνοι σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.