ερωτοσκοπιο 30/12 Παρασκευή ωροσκοπιο

zwdia-shmera-erwtikes-161014

ερωτοσκοπιο 30/12 Παρασκευή ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Αν δεν μπορείτε να κρατήσετε αυτές τις ημέρες, το ερωτικό σας ταμπεραμέντο περιορισμένο, τουλάχιστον μην κάνετε υπερβολές. Ο ανάδρομος Ερμής είναι παρόν και το σίγουρο, είναι ότι θα βρεθείτε εκτεθειμένοι προς τον άνθρωπο σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Εσείς και οι ιδιοτροπίες σας, δεν έχουν θέση μέσα σε νέες και ενδιαφέρουσες επαφές / γνωριμίες. Μπορεί να έχετε ακόμη μέσα στο μυαλό σας, εκκρεμότητες από το παρελθόν, αλλά σίγουρα μην κάνετε κάτι που αργότερα θα το μετανιώσετε. Θετικές ειδήσεις, από υποθέσεις νομικών και περιουσιακών ζητημάτων.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Μπορεί να σας έχει πιάσει μια μελαγχολία, για το έτος που φεύγει αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει και αυτό τα καλά του. Θα ξεφύγετε και από καταστάσεις – άτομα που δεν σας πρόσφεραν και τίποτα θετικό. Εσείς οι μόνοι, μετρήστε ανάποδα για νέους έρωτες.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Μπορείτε φυσικά να περάσετε αυτές τις γιορτινές ημέρες, μόνο με την παρέα σας αλλά και τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Το ότι σε συναισθηματικό επίπεδο είστε μόνοι, δεν έχει καμία σημασία. Πάντως να είστε σε μια ετοιμότητα για κάτι καινούργιο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Λέων
Μια καλή διάθεση σας έχει φέρει η ορθή κίνηση του Ουρανού μέσα στον Κριό, τον πύρινο αδελφό σας. Αυτό θα γοητεύσει και περισσότερο ένα άτομο που κινείται μέσα στους φιλικούς σας κύκλους. Ίσως και μέσα στις πρώτες ημέρες του 2017, να έχετε εξομολογήσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Παρθένος
Το μυαλό σας, είναι κολλημένο στο παρελθόν. Αυτό είναι κάτι που δεν θα πρέπει να επιτρέψετε να συνεχίσει να συμβαίνει και στον Ιανουάριο. Αυτοί που σας θέλουν και σας αγαπούν, ας κάνουν εν τέλει την προσπάθεια τους, για να σας αποδείξουν τα αυτονόητα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Ζυγός
Είσαστε ζώδια έτοιμα για όλα. Αυτό είναι κάτι που θα σας κάνει αυτές τις φωτεινές ημέρες, να έλξετε καινούργιο κόσμο γύρω σας. Εσείς που είστε ήδη μέσα σε δέσμευση, θα πρέπει να είστε διπλά προσεχτικοί, καθώς… οι αποκαλύψεις είναι κοντά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Αν δεν έχετε σκοπό να πάτε αυτήν την αισθηματική σχέση που έχετε ένα βήμα πιο κάτω, καλό θα ήταν από τώρα, να το διευκρινίσετε στον άνθρωπο σας. Αυτοί που είναι μόνοι, θα μπορέσουν μέσα στις ερχόμενες ημέρες, να βρουν μια καινούργια προσωπικότητα, που θα τους γοητεύσει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Τοξότης
Έχετε πλήρη επίγνωση των καταστάσεων που ζείτε μέσα στην ερωτική σας ζωή, αυτό το χρονικό διάστημα. Αν τελικά αυτό που αντιλαμβάνεστε, δεν είναι αυτό που είχατε συμφωνήσει ή έστω ονειρευτεί… θα πρέπει άμεσα να προβείτε σε αλλαγές
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Αυτό που είναι απαραίτητο για την σχέση σας, είναι η παραπάνω ενεργή συμμετοχή σας στα κοινά δρώμενα. Μπορεί να είστε αυτήν την εποχή, χαμένοι μέσα σε ταξίδια και οικονομικές καταστάσεις, όμως μην αγνοείτε και τον αγαπημένο σας σύντροφο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Δεν έχετε ώρα για εξηγήσεις πια. Ότι ήταν να πείτε το έχετε εκφράσει. Αυτό που απομένει στο τώρα, είναι να καταφέρετε με τον άνθρωπο σας, να βρείτε μια κοινή αποδεχτή πορεία. Αυτοί που έχουν χωρίσει, θα χρειαστεί να ασχοληθούν πλέον περισσότερο με τον καλό τους εαυτό.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Αν δεν ξέρετε ποιον και τι θέλετε, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μείνετε μόνοι. Δεν χρειάζεται αυτήν την δύσκολη εποχή να στεναχωρήσετε κάποιον. Οι σχέσεις που έχουν επανασυνδεθεί, θα χρειαστεί να δώσουν χρόνο για να ξαναωριμάσουν τα συναισθήματα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης