ερωτοσκοπιο 5/08 Παρασκευή ωροσκοπιο

erwtikes-5314

ερωτοσκοπιο 05/08 Παρασκευή ωροσκοπιο

ωροσκοπιο – Κριός : Δεν υπάρχει περιθώριο, για να καθυστερήσετε παραπάνω τις αποφάσεις που έχετε πάρει για την αισθηματική σας ζωή. Αυτό που είναι να συμβεί… θα συμβεί. Αν έχετε πάρει ζεστά το θέμα δέσμευσης, τότε απλά ανακοινώστε το στον άνθρωπο σας.
Ευκαιρίες αγάπης: **

ωροσκοπιο – Ταύρος: Η δική σας άποψη είναι αυτή που θα επικρατήσει, εν τέλει μέσα στην αισθηματική σχέση την οποία και διατηρείτε. Αυτό έχει να κάνει και με την αγάπη και την ασφάλεια, που έχετε καταφέρει και έχετε χτίσει μέσα στην καρδιά του ταιριού σας.
Ευκαιρίες αγάπης:***

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι: Με το να μένετε βουβοί στις προκλήσεις που σας έρχονται από νέα πρόσωπα, μόνο στην απομόνωση θα βάλετε τον εαυτό σας, που, εκ ζωδίου δεν έχει την σχετική φήμη. Ο Ερμής, έχει πολλά ακόμη να σας προσφέρει.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Θα χρειαστεί να δείτε πολλά ζητήματα, μέσα στην σχέση ή τον δεσμό σας, με μεγαλύτερη προσοχή, και σίγουρα, πριν φύγετε για τις διακοπές σας. Η Αφροδίτη σας έχει στρώσει το έδαφος, για να διεκδικήσετε τα δίκια σας.
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων: Μπορείτε να χαλαρώσετε και εσείς πια. Όλα έχουν πια δρομολογηθεί και κινούνται σύμφωνα με τις σωστές υποδείξεις σας. Από τις επόμενες ημέρες, θα έχετε και ειδήσεις από τον σύντροφο σας για κάτι περισσότερο.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκόπιο – Παρθένος: Πουθενά εσείς δεν μπορείτε να βρείτε τελικά το ιδανικό σας έτερον ήμισυ. Αυτό έχει να κάνει και με τα δύσκολα χαρακτηριστικά του γήινου ζωδίου σας. Πάντως να είστε σίγουροι, ότι η συμμαχία Ερμή- Αφροδίτης, κάτι νέο θα σας παρουσιάσουν.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ζυγός: Επιστροφές έχει το μενού του υπόλοιπου Καλοκαιριού για το ζώδιο σας. Είσαστε αυτήν την περίοδο και μέχρι να εισέλθει, η εποχή της Παρθένου, στο ερωτικό στόχαστρο πολύ νέου κόσμου που έχει την καλή προαίρεση να σας κατακτήσει.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Μην σκορπάτε τον χρόνο σας και το υπέροχο αυτό Καλοκαίρι, με σχέσεις και φλερτ που είναι απλά αδιέξοδα….και το ξέρετε. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας, και διαλέξτε με περισσότερη προσοχή.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Τοξότης: Μπορεί να αισθάνεστε και ιδιαίτερα ερωτικοί αλλά και τολμηροί σε δηλώσεις, με τον Άρη πάνω από το κεφάλι σας. Αυτό όμως, είναι μια τάση που θα πρέπει να περιορίσετε, καθώς είναι πιθανόν στο μέλλον να βρεθείτε εκτεθειμένοι.
Ευκαιρίες αγάπης:***

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Οι σκέψεις σας για μια ευκαιρία ακόμη΄, είναι ζωντανές μέσα στο μυαλό σας. Αυτό μπορεί να έρχεται μέσα από συνήθεια αλλά ίσως και μέσα από την εσώτερη σας ανάγκη… για να μην χαθεί αυτή η συναισθηματική επένδυση του παρελθόντος.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Σκεφτείτε τι ακριβώς θέλετε να πετύχετε με την σχέση σας και γενικότερα με την αισθηματική σας ζωή. Αν τελικά το άτομο που υπάρχει στο τώρα σας, δεν σας καλύπτει ή δεν έχει διάθεση βελτίωσης, τότε δράστε άμεσα.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Οι επόμενες 48 ώρες είναι δύσκολες σε κάθε επίπεδο. Θα πρέπει να δείξετε μια παραπάνω προσοχή και ωριμότητα, σε όλα αυτά τα πιθανόν ευτράπελα που θα συμβούν. Αγνοήστε παρεξηγήσεις και εντάσεις γενικότερα.
Ευκαιρίες αγάπης:***

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.