ερωτοσκοπιο 5/12 Δευτέρα ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 05/12 Δευτέρα ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέση – γάμου σας

ωροσκοπιο – Κριός : Ούτε και εσείς οι ίδιοι δεν μπορείτε να ομολογήσετε στον ίδιο σας τον εαυτό, όλα αυτά τα ερωτικά λάθη που έχετε κάνει ένεκα του ζωδιακού σας παρορμητισμού. Κάντε λίγο υπομονή, ασχοληθείτε αυτά που σας αρέσουν περισσότερο.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ταύρος: Οι μέρες του Τοξότη, το βλέπετε και εσείς οι ίδιοι, ότι σας έχουν δώσει μια σειρά από ευκαιρίες, για να μιλήσετε και να τα ξαναβρείτε με τον άνθρωπο σας. Η διασκέδαση, θα δώσει σε πολλούς και μια καλύτερη διάθεση και μακριά από λύπες του παρελθόντος.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό. Το αντιλαμβάνεστε και εσείς, ότι πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω και μέχρι να παρθούν οι τελικές αποφάσεις. Αν περιμένετε κάποιον, θα έχετε καλά νέα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 2/5

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Η ερμηνεία που έχετε δώσει, είναι λαθεμένη. Το άτομο που σας ενδιαφέρει, δεν έχει απομακρυνθεί από εσάς, επειδή κάτι στραβό κάνατε εσείς από την μεριά σας. Απλά έχει δικά του προβλήματα, και χρειάζεται τον χρόνο του.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκόπιο – Λέων: Είναι θετικές ημέρες, και αυτό θα σας δώσει μια καλύτερη διάθεση σαν ζευγάρι, για να οργανώσετε τις εορτές σας. Αυτοί που είναι μόνοι, προσεχώς θα έχουν κάποιες περίεργες ειδήσεις, από μια παλιά τους μεγάλη αγάπη.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 2/5

ωροσκόπιο – Παρθένος: Οι δικές σας προδιαγραφές, είναι δύσκολο να βρεθούν σε κάποιον άλλον. Αυτό μπορεί στο τώρα να σημαίνει μοναξιά, αλλά το μόνο σίγουρο, είναι μέσα σε αυτόν τον μήνα, θα υπάρξουν ευκαιρίες που θα σας συγκινήσουν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Ζυγός: Ανακοινώστε αυτά που θέλετε! Είναι και ο μοναδικός τρόπος για να ξεκαθαρίσετε μέσα στον δεσμό σας, τι θέλει ο καθένας για το από εδώ και πέρα. Αυτοί που είναι ακόμη solo, θα πλησιαστούν, από νέα και ενδιαφέροντα φλερτ.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Το μόνο που έχει απομείνει είναι να φύγετε τελικά αν το άτομο που υπάρχει στην ερωτική σας καθημερινότητα, δεν κάνει τίποτα για εσάς. Γενικότερα, μην κοντοστέκεστε σε πρόσωπα που δείχνουν ότι δεν μπορούν να σας υποστηρίξουν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Τοξότης: Έχετε επιδράσει με έντονο και ερωτικό τρόπο, σε έναν καινούργιο άνθρωπο, που δείχνει να σας πλησιάζει μέρα με την ημέρα, όλο και περισσότερο. Πολλά και τα ευχάριστα νέα, που θα προκύψουν για τους χωρισμένους.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Έχετε βγει τελικά νικητές σε όλα σας. Αισθηματικές υποθέσεις, είναι ένα βήμα πριν λυθούν όπως εσείς επιθυμείτε. Όλες οι μέρες μέχρι την πανσέληνο θα δώσουν, έναν αέρα γοητείας στους ελεύθερους και χωρισμένους.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Είσαστε πραγματικά σε μια φάση αναγέννησης. Όλα είναι ένα βήμα πριν γίνουν όπως τα είχατε σχεδιάσει. Το αγαπημένο σας ταίρι έχει μπει σε έναν μονόδρομο, έτσι ώστε μέσα στον έτος αυτό, να δεσμευτείτε.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Αφήστε του άλλους να κάνουν αυτά που επιθυμούν, και εσείς από την δική σας πλευρά, κάντε αυτά που έχετε ανάγκη. Οι χωρισμένοι, θα επανενωθούν μετά από την βοήθεια και την προτροπή των κοινών τους περιβαλλόντων.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

zwdia

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.