ερωτοσκοπιο 6/08 Σάββατο ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 06/08 ερωτικό Σαββατόβραδο ωροσκοπιο

ωροσκοπιο – Κριός : Είσαστε σταθεροί στις απόψεις σας και το μόνο που επιθυμείτε, είναι να περάσετε το επόμενο χρονικό διάστημα, μακριά από εντάσεις και αντιξοότητες. Αυτό είναι κάτι που θα το επιτύχετε, αν μείνετε όντως μακριά από τα ακατάλληλα άτομα.
Ευκαιρίες αγάπης: **

ωροσκοπιο – Ταύρος: Έχουν ελαττωθεί κατά πολύ οι αισθηματικές σας κατακτήσεις σε εσάς τους ελεύθερους. Είναι μια εποχή που πρέπει να αναλογιστείτε, όλα αυτά που έχετε χάσει μέσα από τις αναβολές και καθυστερήσεις.
Ευκαιρίες αγάπης:***

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι: Μην συνδέετε την αυτοπεποίθηση με την εξωτερική σας εμφάνιση. Αυτό που έλκει τους πάντες είναι το πολυεπίπεδο μυαλό σας και σίγουρα το ταμπεραμέντο σας. Οι βραδινές ώρες, θα φέρουν πολύ κόσμο στα λημέρια σας.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Μην θλίβεστε για αυτά που χάθηκαν, είναι απλά λάθος τρόπος αντίληψης. Σκεφτείτε τι είναι αυτό τελικά που σας χαροποιεί και μην κάνετε πάλι τα ίδια. Αυτοί που έχουν ήδη πάει διακοπές, αναμένονται νέες γνωριμίες.
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων: Με τόσους πλανήτες, να κάνουν θετικές όψεις προς το ζώδιο σας, εσείς μόνο κερδισμένοι μπορείτε να βγείτε. Αφήστε τις υπερβολές και δείτε με μια πιο καθαρή ματιά, όλα αυτά που εκκρεμούν, και χρειάζονται την προσοχή σας.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκόπιο – Παρθένος: Μην αναβάλλετε για αργότερα υποθέσεις αισθηματικών, που πρέπει να επιλυθούν στο τώρα. Ερμής και Αφροδίτη συνάδουν στο να μιλήσετε με απόλυτη ειλικρίνεια με τον άνθρωπο σας, για όλα αυτά που σας ενοχλούν…. και τους δύο.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ζυγός: Δοκιμάζετε τα νεύρα των τρίτων. Οι μέρες με έναν Άρη να δημιουργεί αναστατώσεις, σε όλα τα επίπεδα και το αισθηματικό και το οικονομικό. Διαθέσεις και σκέψεις θα ευθυγραμμιστούν με τις δράσεις σας.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Πιστέψτε παραπάνω στον εαυτό σας και θα δείτε τις αλλαγές σε όλους τους τομείς. Αυτοί που είναι μόνοι τους, θα βρεθούν ανάμεσα σε παρελθόν και παρόν. Οι επιπόλαιες συμπεριφορές, θα έχουν και πρόχειρα αποτελέσματα.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Τοξότης: Αμφισβητείτε τα πάντα και τους πάντες. Είσαστε υπερβολικά κουρασμένοι από όλα αυτά τα λάθη και τις υπερβολές που συντελέστηκαν στο παρελθόν. Ο Άρης επάνω σας, θα σας κάνει πιο θαρραλέους στις επιδιώξεις σας.
Ευκαιρίες αγάπης:***

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Όλοι πια παίζουν με τους δικούς σας κανόνες και αυτό είναι κάτι που σας δικαιώνει περίτρανα. Το άτομο που υπάρχει μέσα στην καρδιά σας, πριν την πανσέληνο θα σας έχει κάνει κρούση επικοινωνιακή… και όχι μόνο.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Το ερχόμενο διάστημα, όλα τείνουν να ολοκληρώσουν τους σκοπούς σας και σε κάθε επίπεδο. Αισθήματα που έχουν αποδείξει την εγκυρότητα τους αλλά και το βάθος τους, θα εξελιχτούν και θα σας βάλουν σε σκέψεις για δεσμεύσεις.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Παντού υπάρχει μια λύση. Σε αυτό όμως θα πρέπει να συμμετέχετε και εσείς που περνάτε πραγματικά, ένα καταπληκτικό Καλοκαίρι και με το μυαλό πιο καθαρό από ποτέ. Ευχάριστες οι εκπλήξεις για τους εν σχέση με απόσταση.
Ευκαιρίες αγάπης:***

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.