ζωδια Σ/Κ 03-04/12 Πειραματα και Ανακαλυψεις

evdomadiaies-5-11-5

ζωδια Ερωτικό Σαββατοκύριακο 

Νωρίς το βραδάκι της Παρασκευής η Σελήνη από τον Αιγόκερω θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό και ένα εξάγωνο με τον Χείρωνα, που πρόσφατα άλλαξε φορά και γύρισε ορθόδρομος.

Δώστε λίγη σημασία στους υπαινιγμούς μιας νέας διάθεσης, γιατί κάπου ελλοχεύει μια καλή ευκαιρία για ανάπτυξη και για μάθηση. Η Σελήνη θα περάσει την υπόλοιπη νύχτα της ολοκληρώνοντας μια συνεύρεση με την Αφροδίτη. Τα πλεονεκτήματα τώρα θα είναι πιο σταθερά, πιο γλυκά, πιο δεδομένα.

 

Ο Ερμής βρίσκεται στην είσοδο του Αιγόκερω και θα διανύσει τις πρώτες δύο μοίρες του στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Στο μεταξύ δεν θα συνάψει καμία άλλη συμπαντική σχέση, κι αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να βάλετε σε σειρά τις σκέψεις και τις επικοινωνιακές σας προθέσεις. Δεν υπάρχει τώρα καμία βιασύνη να προβείτε σε κρίσεις.

zodia-taro-45

Αφήστε τις πληροφορίες να κατακαθίσουν μέσα σας, ενώ εσείς θα επεξεργάζεστε όσα έχουν ήδη αποκαλυφθεί.Αυτή θα είναι μια φάση που θα επαναληφθεί την πρώτη εβδομάδα του νέου χρόνου, όταν η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Ιχθύες και σε ένα ίδιο εξάγωνο.

zwdia-3-zodia

Μην βιαστείτε καθόλου λοιπόν. Δεν θα κερδίσετε τίποτα αν πιεστείτε να διαχειριστείτε την παραμικρή λεπτομέρεια, καθώς όλα θα βρουν τη θέση τους από μόνα τους μέσα στο ενδιάμεσο διάστημα. Εσείς αρκεστείτε μόνο στο να ισορροπήσετε τη σκέψη σας.

Αν βρίσκεστε μπροστά σε έναν γρίφο που πρέπει να επιλύσετε, σκεφτείτε τον μεν αλλά βάλτε τον στο πλάι στη συνέχεια. Αφήστε το μυαλό σας να χαλαρώσει αυτόνομα και παρασκηνιακά τους σφικτούς κόμπους του. Εσείς στο μεταξύ προχωρήστε σε κάτι καινούργιο, προκειμένου να κερδίσετε έδαφος στις μελλοντικές σας κινήσεις.

Το Σάββατο το βράδυ η Σελήνη θα κινηθεί στις αρχικές μοίρες του Υδροχόου. Το κλίμα θα είναι εξαιρετικό για να προσπεράσετε πια τα μικροπράγματα και να εκτιμήσετε την ευρύτερη κοινωνική εικόνα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Χαλαρώσετε, αφεθείτε και διευρύνετε τις προσεγγίσεις σας. Το σύμπαν συμβουλεύει τους πάντες για όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, να μην παίρνετε τίποτα προσωπικά. Σας παρέχει μια εξαιρετική συναισθηματική ανάπαυλα, συνοδευόμενη από την ευκαιρία να ανορθώσετε τη διάθεσή σας, να ξεφύγετε για λίγο από την τάφρο της διάνοιξης νέου μονοπατιού. Σας ζητά χαρά – ακόμη και φαιδρότητα.

Αρωγός στη διατήρηση αυτής της ατμόσφαιρας είναι και ο Άρης, που θα βρίσκεται στον Υδροχόο και θα σχηματίσει ένα εξάγωνο με τον Ουρανό (τον κυβερνήτη αυτού του ζωδίου) από τον Κριό. Οι δυο τους παρέχουν σε όλο το Σαββατοκύριακο την αμοιβαία αποδοχή τους και μια χροιά ευκαιριών, κάνοντας τις δυνατότητες δράσης ανεξάντλητες και ευχάριστα απρόσωπες. Οι εμπνευσμένες πειραματικές κινήσεις θα είναι αυτές που θα επιφέρουν τα πιο σπουδαία αποτελέσματα!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα

Παράλληλα ο Δίας αναμένεται να σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Άρη, ενώ ο Κρόνος από τον Τοξότη (που έχει κυβερνήτη τον Δία) θα σχηματίσει όψη εξαγώνου και με τους δύο προαναφερθέντες πλανήτες.

Κάπου νιώθετε μια ώθηση ως προς τα γεγονότα, σαν να είναι πέρα από τη μοίρα και αναπόφευκτα. Ακόμα κι αν κάποια από αυτά δεν είναι πολύ ευχάριστα, το βέβαιο είναι ότι η πλοκή θα κάνει βήματα προόδου.

Υπάρχει ουσία σε αυτή την σπουδαία προωθητική κίνηση, αφορά το αναπόφευκτο προσπέρασμα πλέον των αφηγήσεων του παρελθόντος. Ακόμη κι αν κάτι σας αιφνιδιάσει, σκεφτείτε τουλάχιστον τις δυνατότητές του. Σίγουρα έχει βαρύτητα και συνδέεται με το μέλλον. Αν είστε εσείς αυτοί που θα κάνετε τον αιφνιδιασμό, να ξέρετε ότι δεν υπάρχουν υποσχέσεις αν και τα πάντα είναι πιθανά…

zodia-zvdia-75

Την Κυριακή το πρωί η Σελήνη από τον Υδροχόο θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ήλιο από τον Τοξότη. Στη συνέχεια θα περάσει τη μέρα της προσπερνώντας τον Άρη, φωτίζοντας ό,τι αγγίζει. Πρόθεση και δράση! Η διάθεση συναντά τον σκοπό και συντονίζεται με την τέλεση. Κινήστε και πράττετε. Θα υπάρχει ένα υψηλό αίσθημα καινοτομίας, κατάκτησης νέων εδαφών! Να πάτε εκεί που σας ορίζει η διάθεσή σας.

Ανακαλύψτε, ελάτε σε επαφή με άλλα άτομα, πειραματιστείτε. Η διαταγή της μέρας είναι: επινόηση! Τα όρια θα αποτελέσουν μόνο το καύσιμο για καινούργιες ανακαλύψεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00