ζωδια Σ/Κ 10-11/12 Στην Μαχη των Συναισθηματων

erwtikes-25314

ζωδια Αστρολογια Σαββατοκύριακο 10-11/12

Όλο το Σαββατοκύριακο ο Δίας θα βρίσκεται στο Ζυγό και σε αντίθεση με τον Ουρανό, που βρίσκεται στον Κριό σε ανάδρομη πορεία.

Ο Κρόνος θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Δία και τρίγωνο με τον Ουρανό, ενώ ο Ήλιος από τον Τοξότη πορεύεται προς μια συνεύρεση με τον Κρόνο και θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Χείρωνα.

Από τη μία όχθη του διημέρου είναι η αγάπη, η συνεργασία, η ευγνωμοσύνη, από την άλλη όχθη είναι η ανεξαρτησία, η δράση, οι αδελφότητες και η κοινωνία. Οι δύο θεμελιώδεις πλευρές αυτής της εξίσωσης βρίσκουν την ισορροπία τους, τις ευκαιρίες αλλά και την ακρίβεια στην εκτέλεση, με τον Κρόνο στον Τοξότη. Ο Ήλιος σηματοδοτεί την πρόθεση και υπογραμμίζει τη θνητή και καθημερινή εφαρμογή των αρχών.

zodia-taro-45

 

Η έμφαση θα δοθεί στην επέκταση της δομής των κατάλληλων ορίων, και στη μάθηση μιας νέας πορείας ζωής μέσω αυτών. Ο Χείρωνας εμπλέκεται στη διαδικασία για να θωπεύσει την εποχιακή οξύτητα και να σκαλίσει τις πληγές. Τι Δεκέμβριος θα ήταν αυτός, χωρίς λίγες επίπονες αναμνήσεις;

Η Αφροδίτη και ο Άρης βρίσκονται στον Υδροχόο – που τον κυβερνά ο Ουρανός. Οπαδοί και οι δύο της αισθητικής και της δράσης, τώρα τα εξιδανικεύουν αυτά με έναν ξεκάθαρο και διανοητικό τρόπο.

zwdia-66

Ο Ερμής βρίσκεται στον Αιγόκερω που τον κυβερνά ο Κρόνος. Το μυαλό, η επικοινωνία και οι νοοτροπίες έχουν καθίσει στο τραπέζι. Οι συζητήσεις και οι λήψεις αποφάσεων γίνονται προσγειωμένα και χειροπιαστά, βασιζόμενες στα γεγονότα. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει ο επικοινωνιακός θεός με τον Ποσειδώνα, εντάσσει στην ατμόσφαιρα τη διασύνδεση, τη φαντασία και το γούστο, ωστόσο το αποτέλεσμα βασίζεται στα ρεαλιστικά δεδομένα.

Ο Ήλιος είναι περιορισμένος στον Τοξότη, καθώς τον συντροφεύουν εκεί οι πλανήτες με πολύ βραδύτερη κίνηση. Έτσι το ανθρώπινο είδος βρίσκεται εν μέσω έντονα αντικρουόμενων επιρροών, ωστόσο θα καταφέρει να τις συνδέσει και να συνεχίσει την πρόοδό του. Δεν αποκλείεται να το διασκεδάσουμε κιόλας!

Την Παρασκευή το βράδυ η Σελήνη από τον Κριό αρχίζει να κατεδαφίζει τα τείχη του Άρη. Είναι μια εξαιρετικά ευοίωνη βραδιά για να βγείτε και να κοινωνικοποιηθείτε. Θα είναι ακόμη πιο εξαιρετική, αν δεν έχετε κάποιο προσωπικό αίσθημα ανάγκης. Να έχετε όμως στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι δεν είναι κάτι προσωπικό, απλώς οι άνθρωποι προχωρούν και μετακινούνται. Απαιτείται διατήρηση της προοπτικής.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Το Σάββατο το βράδυ η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο και θα μεταλλάσει τη συλλογική διάθεση με μέτρο. Ο βηματισμός θα ελαττώσει την ταχύτητά του, τόσο ώστε να εισπράττει τα πιο εκλεπτυσμένα στοιχεία – που θα υπάρχουν πολλά. Παράλληλα ο Ταύρος θα είναι σε ασυμφωνία με την Αφροδίτη και τον Άρη.

Τα πραγματικά επιθυμητά, αυτά που διεκδικούνται ενεργά, απέχουν από αυτά που ικανοποιούν εύκολα. Όποιος θέλει ένα πράγμα και λαμβάνει κάτι άλλο, δεν θα είναι ικανοποιημένος με αυτό που πήρε.

Δεν έχει σημασία ποια είναι η πρόθεση, το αποτέλεσμα είναι μια απογοητευτική γλύκα. Κι αυτό είναι πραγματικά αρνητικό για μια νύχτα με τη Σελήνη στον Ταύρο, που οι δυναμικές έχουν πολλή γλύκα! Γι’ αυτό ρωτήστε, διευκρινίστε!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Η διαίσθηση θα είναι σε έξαρση όλο το Σαββατοκύριακο. Όμως η επικοινωνία, του τύπου να πείτε την αλήθεια σας και να ακούσετε την αλήθεια των άλλων, θα έχει καίρια σημασία. Θα υπάρχουν πολλές αποχρώσεις, αλλά και μια θαυμάσια ευκαιρία να ανορθώσετε τη γνήσια οικειότητα μέσα από αυθεντικές προσεγγίσεις. Πείτε «πες μου τι θες, τι πραγματικά και αληθινά θέλεις»!

Το Σάββατο το βράδυ η Σελήνη από τον Ταύρο θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ερμή και εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Δώστε σημασία και ενωθείτε πραγματικά. Μέχρι το πρωί της Κυριακής η Σελήνη θα συνευρεθεί με χαρά με τον Δία, και με τον Ήλιο που βρίσκεται στον Κρόνο. Αν ακούσετε με προσοχή και δώσετε σημασία στα σημάδια, θα καταφέρετε να γίνετε συναισθηματικά ένα καθαρό και διαρκές παράδειγμα για ικανοποίηση και επιδίωξη.

zodia-zvdia-75

Μιλώντας ιδανικά, οι στόχοι σας αντανακλούν το καλύτερο για εσάς αλλά και αυτή που εσείς θεωρείτε σωστή πορεία. Πρέπει να σας ικανοποιούν. Η Κυριακή θα είναι αυτό το μεταίχμιο. Εστιάστε την προσοχή σας στο πώς νιώθετε, τι είναι αυτό που σας γεμίζει και σας ικανοποιεί ενώ παράλληλα συνάδει με τους στόχους και τις αξίες σας. Η Σελήνη θα σχηματίσει και ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Θα νιώσετε τη δύναμη, τη μετάβαση, θα αναγνωρίσετε τους υγιείς πόθους.

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το Σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot