ζωδια Σεπτεμβριος υδροχοος μηνιαιες προβλεψεις

epanasyndesi-antras-ydroxoos

Το μηνιαίο ωροσκόπιο Σεπτεμβρίου 2017 για τους Υδροχόους, προβλέπει ότι καθώς ξεκινάει ο μήνας εστιάζετε πάνω στην καριέρα σας. Σκεφτείτε όλα τα βαθιά βασικά στοιχεία στις 1 και 2. Τι θέλετε, πώς το θέλετε, γιατί το θέλετε; Μόλις απαντηθούν αυτές οι ερωτήσεις, θα μπορέσετε πολύ πιο εύκολα να αποκτήσετε αυτά που κυνηγάτε.

Αλλά μην ανησυχείτε: αυτός ο μήνας δεν θα είναι όλα δουλειά και καθόλου παιχνίδι.
Οι προβλέψεις της αστρολογίας για τους Υδροχόους τον Σεπτέμβριο του 2017, δείχνουν επίσης ότι από τις πολύ ρομαντικές και υπέροχες 8 και 9 η δουλειά σας θα πηγαίνει τόσο ομαλά, που θα έχετε αρκετό χρόνο και ενέργεια για τις απολαύσεις, τις μικρές και τις μεγάλες της ζωής.

 

Έχετε μερικές πρωτοποριακές ιδέες στις 13 και 14. Μπράβο σας που μπορείτε να οραματιστείτε το μέλλον και να κάνετε πράξη αυτά τα οράματα! Άντε, θα γράψετε το e-μυθιστόρημα του αιώνα; Έχετε μια καυτή σχέση, και αυτό είναι πραγματικά συναρπαστικό στις 18 και/ή 19. Ουάου! Συμβιβασμός, συμβιβασμός, συμβιβασμός στις 23 και 24. Ακόμα κι αν δεν πιστεύετε ότι πρέπει. Καθώς ο μήνας φτάνει στο τέλος του στις 29 και 30, επιστρέφετε στην περισυλλογή για την καριέρα σας.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Επαγγελματικό ωροσκόπιο Σεπτεμβρίου 2017
Δουλειά, δουλειά, δουλειά. Καριέρα, καριέρα, καριέρα. Ναι, σε αυτά τα πράγματα είναι στραμμένη όλη σας η προσοχή την 1η και 2. Εντάξει, δεν είναι ακριβώς μια αναμέτρηση στην Άγρια Δύση. Αλλά υπάρχουν μερικές συγκρούσεις που πρέπει να καταλάβετε πώς θα προσεγγίσετε.

Και μόλις το κάνετε, θα πρέπει πραγματικά να καταλάβετε τι θέλετε (θέλετε να είστε οι σερίφηδες; Ή μήπως η ζωή του ζωοκλέφτη είναι πιο δελεαστική;)
Το ωροσκόπιο του Σεπτέμβρη 2017, προβλέπει ότι αισθάνεστε αρκετά θαυμάσια στις 8 και 9. Σοβαρά, οι ιδέες σας; Είναι πολύ πιο μπροστά από την εποχή τους, και θα πρέπει να τις εξηγήσετε ξανά και ξανά στις 13 και 14.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Τότε οι άλλοι θα δουν πόσο φοβερές είναι! Σας περιμένει ένα συναρπαστικό συναίσθημα στις 18 και 19. Συμβιβαστείτε με έναν συνάδελφο, πριν φτάσουν τα νέα στο μεγάλο κεφάλι στις 23 και 24. Αυτό μπορεί να επιλυθεί με ελάχιστη ένταση, αν το κάνετε προσεκτικά. Συζητήστε τις επιλογές της σταδιοδρομίας σας στις 29 και 30. Δεν είναι ποτέ αργά για να ξεκινήσετε! Αλλά αν είστε πραγματικά ευτυχισμένοι εκεί που είστε, γιατί να θέλατε να ξεκινήσετε κάτι νέο;

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia