ζωδια για ελεύθερους 11/01 Τετάρτη

giati-den-tilefwnei

ζωδια για ελεύθερους 11/01 Τετάρτη

ζωδια κριός
Αν έχετε κάνει τελευταία κάποια νέα γνωριμία μέσω διαδικτύου, σήμερα είναι η ιδανική μέρα να περάσει στη σφαίρα του ρεαλισμού. Κανονίστε να συναντηθείτε δια ζώσης με το νέο σας φιλαράκι, αλλά φροντίστε να διατηρήσετε το κλίμα σε χαμηλούς τόνους. Δεν είναι απαραίτητο να προκύψει κάτι περαιτέρω.

ζωδια ταύρος
Η αλήθεια είναι ότι έχετε πάρα πολλούς φίλους και το πιο πιθανό είναι να μην είστε οι μόνοι αδέσμευτοι μέσα σε τόσες παρέες. Τα άστρα σας προτρέπουν σήμερα να ανανεώσετε κάποιες από αυτές τις επαφές σας. Δεν είναι απαραίτητο να βρείτε άμεσα ένα ταίρι, θα είναι αρκετό να έρθετε πιο κοντά με ομοϊδεάτες συνανθρώπους σας.

 

ζωδια δίδυμοι
Σήμερα το ένστικτό σας θα είναι σε έξαρση και θα προσπαθήσει να σας δώσει κάποιες κατευθύνσεις. Τα άστρα θέλουν να σας παροτρύνουν να διευρύνετε λίγο τους ορίζοντες αλλά και τον κύκλο σας. Είναι μια περίοδος που πρέπει να αναζητήσετε και διαφορετικές κατευθύνσεις…

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Έχετε μπει σε μια αλλόκοτη αυτοκαταστροφική φάση τις τελευταίες μέρες, με αποτέλεσμα τα πάντα να σας φαντάζουν δύσχρηστα και δυσνόητα. Πριν καταλήξετε να κάνετε ανεπανόρθωτες ζημιές, πρέπει να στραφείτε μέσα σας και να αναζητήσετε τον πυρήνα σας. Κατ’ ακρίβεια ξέρετε τι σας φταίει: μην φοβηθείτε να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα, δεν είναι τόσο τρομακτική όσο νομίζετε.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Η υπερκινητική πλευρά της ιδιοσυγκρασίας σας έχει αναδυθεί τις τελευταίες μέρες, με αποτέλεσμα να μπαίνει εμπόδιο στην προσωπική σας ζωή. Δεν αποκλείεται να δέχεστε ριπές ενδιαφέροντος από ένα συγκεκριμένο άτομο, αλλά να μην το βλέπετε καν γιατί είστε απορροφημένοι αλλού. Μην χάσετε άλλο χρόνο, γιατί θα χάσετε και την ευκαιρία! Κάντε ένα διάλειμμα και φροντίστε να δείξετε την εκτίμησή σας στο εν λόγω άτομο.

ζωδια παρθένος
Το παράδοξο με τη δική σας ιδιοσυγκρασία, είναι ότι όλοι λένε πως είστε ακαταμάχητοι όταν εσείς νιώθετε αβέβαιοι. Ειδικά σήμερα, τα μάτια ενός ατόμου θα είναι καρφωμένα πάνω σας ενώ θα ασχολείστε με κάποια εργασία σας. Αξιοποιήστε την ευκαιρία και θα κερδίσετε πολλά στο ρομαντικό πεδίο.

ζωδια ζυγός
Αν ετοιμάζεστε να κάνετε μια ακριβή αγορά, κάντε μια μικρή παύση και σκεφτείτε τις συνέπειες… Αν ξοδέψετε τώρα χρήματα που αργότερα θα σας λείψουν από κάτι πιο σοβαρό, θα χειροτερέψετε τη θέση σας. Εστιάστε στον αυτοσεβασμό σας και μην ταλαιπωρήσετε τον εαυτό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια σκορπιός
Ακόμη κι αν αντιμετωπίσατε μια απόρριψη πρόσφατα, να ξέρετε ότι σήμερα τα άστρα έρχονται να σας αποζημιώσουν. Η υπομονή και η εγκράτεια πάντα αποδίδουν τα καλύτερα μακροπρόθεσμα. Να ευχαριστήσετε την τύχη σας, ακόμη κι αν ότι έρθει δεν είναι ακριβώς αυτό που λαχταράτε.

ζωδια τοξότης
Σήμερα τα άστρα σας καλούν να ανοίξετε καλά τα αφτιά σας σε όσα σας λένε. Αντί να εστιάσετε την προσοχή σας στη διαμόρφωση του επόμενου σχολίου σας, αδειάστε το κεφάλι σας και ακούστε! Θα λάβετε ένα σημαντικό νέο ή μάθημα που αφορά τη ζωή σας.

ζωδια αιγόκερως
Αν βρεθείτε με κάποιο άτομο που σας φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά μαζί του, μην το αψηφήσετε. Μην ασχοληθείτε περαιτέρω με μια περίπτωση που κεντρίζει αρνητικά το ένστικτό σας. Έχετε πολλά άλλα θέματα να ασχοληθείτε από το να εμπλακείτε σε μπελάδες.

zwdia shmera

ζωδια υδροχόος
Η ζωή σας τελευταία μοιάζει πολύ με ρόδα του λούνα παρκ που γυρίζει συνεχώς! Έχετε άμεση ανάγκη από λίγο χρόνο απομόνωσης από όλα και όλους, προκειμένου να ανασυσταθείτε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Όλα θα κυλήσουν με πολύ πιο ευνοϊκούς ρυθμούς αύριο.

ζωδια ιχθύες
Σήμερα πρέπει να προσηλωθείτε στον εαυτό σας και τις υποχρεώσεις σας που έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα. Προτιμήστε να ασχοληθείτε με το κοινωνικό σας πρόγραμμα από το απόγευμα και μετά, όπου σας περιμένουν όμορφες ώρες!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75