ζωδια για ελεύθερους 12/01 Πέμπτη

zwdia-savvatokyriako-27-29-6

ζωδια για ελεύθερους 12/01 Πέμπτη

ζωδια κριός
Μπορεί να νιώσετε την αυτοπεποίθησή σας να ανορθώνετε σήμερα στο εργασιακό σας περιβάλλον, με αφορμή την καλή σας απόδοση. Φροντίστε όμως αυτό να μην σας μετατρέψει σε αλαζόνες, γιατί έτσι θα δυσχεράνετε τη ρομαντική πλευρά της ζωής σας. Αποδεχθείτε την καλή σας τύχη με σύνεση και μοιράστε τη θετική ενέργεια και σε άλλους.

ζωδια ταύρος
Μην περιμένετε τίποτα από τους άλλους σήμερα, ακόμη κι αν αυτό αφορά να σας συστήσουν σε ένα άτομο που τράβηξε το ενδιαφέρον σας. Τολμήστε μόνοι σας να κάνετε την πρώτη κίνηση, φροντίζοντας να σχολιάσετε κάτι ενδιαφέρον και ιδιαίτερο για τον εαυτό σας. Να είστε βέβαιοι ότι κατ’ αρχήν θα κάνετε εντύπωση!

 

ζωδια δίδυμοι
Σας είναι εξαιρετικά εύκολο να δημιουργείτε χάος! Ειδικά αυτή την περίοδο, η ζωή σας είναι σε απόλυτη αποδιοργάνωση κι αυτό σας τρελαίνει. Αρχίστε να βάζετε τάξη άμεσα και με μικρά βήματα, ξεκινώντας από τα πιο πρακτικά η καθαριότητα στο σπίτι και τον εργασιακό σας χώρο. Μόλις βγείτε από αυτή την ακαταστασία, θα τονωθεί η ενέργειά σας για να οργανώσετε και τα προσωπικά σας.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Έχει φτάσει η στιγμή να ασχοληθείτε πιο ενεργά με τη φυσική σας κατάσταση. Επειδή νιώθετε σαν να χτυπάτε σε τοίχο – πνευματικά και σωματικά – πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές. Αρχίστε με λίγες ασκήσεις μέσα στο σπίτι, μέχρι να φτιάξει ο καιρός και να μπορείτε να πάτε για περπάτημα ή άλλες εξωτερικές δραστηριότητες.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Σήμερα θα σας δοθεί το έναυσμα να αρχίσετε να ασχολείστε με κάτι πέρα από τον εαυτό σας, που θα αφορά το ευρύτερο καλό. Μπορεί να σας δοθεί η ιδέα από κάτι που θα ακούσετε στην τηλεόραση ή στο ραδιόφωνο, μπορεί να πάρετε ερέθισμα από κάτι που θα δείτε στον δρόμο. Δραστηριοποιηθείτε και θα κερδίσετε, τουλάχιστον κάποιες αξιόλογες γνωριμίες.

ζωδια παρθένος
Τα οικονομικά σας θα πρέπει να είναι το βασικό θέμα που θα σας απασχολήσει σήμερα. Κάπου χάσατε την αίσθηση των εξόδων σας ή ξεχάσατε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας με το εορταστικό κλίμα! Αφιερώστε χρόνο σήμερα για να επαναπροσδιορίσετε τα θέλω σας.

ζωδια ζυγός
Δώστε μεγάλη σημασία στο σώμα σας αυτές τις μέρες. Αν νιώθετε κάποιες συνεχείς ενοχλήσεις ή έστω και μικρή αδιαθεσία, φροντίστε να ξεκουραστείτε για να ανακάμψετε. Προσέξτε τη διατροφή σας και ακούστε τις ανάγκες του σώματός σας.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια σκορπιός
Η διακριτικότητά σας θα είναι το κλειδί της ημέρας. Κάποιο ιδιαίτερο άτομο θα σας ζητήσει να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση για την πορεία των πραγμάτων. Θα είναι συνετό από μέρους σας να το σκεφτείτε πολύ πριν μιλήσετε ξεκάθαρα. Καλύτερα αρχίστε με μικρά βήματα για να δείτε πώς θα κυλήσει.

ζωδια τοξότης
Αυτό που πρέπει να κάνετε σήμερα, είναι να ακούσετε το ένστικτό σας! Μην πέφτετε στην παγίδα σεναρίων που φτιάχνει το μυαλό σας. Η διαίσθησή σας έχει τη δυναμική να σας οδηγήσει στη σωστή κατεύθυνση, αρκεί να είστε πρόθυμοι να ανοίξετε τα αφτιά της καρδιάς σας για να την ακούσετε.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια αιγόκερως
Βρίσκεστε σε μια συναισθηματική υπερδιέγερση αυτή την περίοδο, καθώς κάποια πράγματα σας θλίβουν. Πριν κόψετε τελείως κάποιες γέφυρες γιατί θα έχετε παρατραβήξει το σκοινί, κάντε ένα διάλειμμα. Αφιερώστε λίγες ώρες για να κατανοήσετε όσα συμβαίνουν και να οργανώσετε τις επόμενες κινήσεις σας.

ζωδια υδροχόος
Να είστε επιφυλακτικοί προς ένα καινούργιο ερωτικό ενδιαφέρον, που σας φαντάζει να έχετε πολλά κοινά. Στην προκειμένη περίπτωση θα ίσχυε πιο πολύ ότι τα ετερώνυμα έλκονται, καθώς η πολλή ομοιότητα θα σας ρίξει σε ένα συναισθηματικό βάλτο.

ζωδια ιχθύες
Η ερωτική σας προοπτική χρειάζεται κάποιες αλλαγές οπτικής αυτή την περίοδο. Πρέπει να ανανεωθείτε, αν θέλετε να δείτε εξελίξεις. Διευρύνετε τους ορίζοντές σας και τα θέλω σας. Υπάρχει ένα άτομο που ενδιαφέρεται ήδη για εσάς, αν ασχοληθείτε να εντοπίσετε τα υπονοούμενα…

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65