ζωδια για ελεύθερους 19/02 Κυριακή

teleies-gynaikes

ζωδια για ελεύθερους 19/02 Κυριακή

ζωδια κριός
Σήμερα θα έχει πολύ μεγάλη δύναμη το άγγιγμα, ακόμη κι αν έχετε την πρώτη σας συνάντηση με ένα ιδιαίτερο άτομο. Ένα τυχαίο πιάσιμο του ώμου ή ένα απαλό χάδι στον αυχένα, περνάνε όλα τα «μηνύματα» που δεν περιγράφουν οι λέξεις! Μην χάσετε καμία ευκαιρία για να προκαλέσετε επαφή.

ζωδια ταύρος
Ένα πολύ ποθητό άτομο τρέφει ενδιαφέρον για εσάς. Αν νιώθετε το βλέμμα του πάνω σας, είναι σίγουρο ότι σας κοιτάει – γι’ αυτό φροντίστε να έχετε την αρτιότερη συμπεριφορά. Η ευκαιρία θα δοθεί και στις δύο πλευρές, όταν γίνουν οι συστάσεις. Προσοχή, δεν θα είναι κατάλληλη στιγμή να δείξετε κανένα σας ελάττωμα!

 

ζωδια δίδυμοι
Έχετε μείνει λίγο πίσω στις κοινωνικές δραστηριότητες, άρα είναι καιρός να βγείτε και να γνωρίσετε καινούργιο κόσμο. Μη διστάσετε να ενταχθείτε σε όποια ομάδα σας κινήσει το ενδιαφέρον, είτε οργανώστε μια συνάντηση με τους παλιούς συμμαθητές σας. Κάπου καραδοκεί η ευκαιρία για έναν νέο έρωτα και πρέπει να την εντοπίσετε!

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Όσο κι αν δεν συνηθίζετε να δέχεστε «προξενιά» και ραντεβού στα τυφλά, θα είναι καλό να χαλαρώσετε λίγο τα στεγανά σας. Επιστρέψτε στον εαυτό σας να πάτε στη συνάντηση που σας κανονίζει ένα φιλικό σας άτομο, που θέλει το καλό σας και διατηρεί μια πολύ επιτυχημένη και μακρόχρονη σχέση στο γάμο του. Αυτό δείχνει ότι έχει καλό κριτήριο στις επιλογές.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια λέων
Σήμερα δείξτε την εκτίμησή σας στη στήριξη και την αγάπη των δικών σα ανθρώπων και των φίλων σας. Καλέστε τους για φαγητό, που θα έχει και ένα αίτημα από πλευράς σας: να φέρουν ένα ελεύθερο άτομο μαζί τους. Όχι μόνο να διευρυνθεί ο κοινωνικός σας κύκλος, δεν αποκλείεται να σας χαμογελάσει και η τύχη.

ζωδια παρθένος
Σπίτι, πληρωμές, υποχρεώσεις, όλα αυτά σας ταλαιπωρούν πάρα πολύ. Σήμερα επιλέξτε να μην ασχοληθείτε με κανένα από τα θέματα των «ενηλίκων». Μετά τη δουλειά χαλαρώστε και αφεθείτε σε λίγη ξεγνοιασιά. Μαζευτείτε με τους φίλους σας και επιδοθείτε μέχρι αργά στα επιτραπέζια, όπως κάνατε παλιά!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια ζυγός
Ένα συγκεκριμένο άτομο που σας ενδιαφέρει, προσπαθεί να έρθει σε πιο στενή επαφή μαζί σας. Εσείς μην ανταποκριθείτε ακόμη, αφήστε τη λαχτάρα να ενταθεί. Αν φανείτε υπερβολικά διαθέσιμοι, θα χάσετε μεγάλο μέρος από τη διεκδίκηση. Ακόμη κι αν κάθεστε στα κάρβουνα, αφήστε να περάσει τουλάχιστον μία ώρα πριν ανταποδώσετε την κλήση…

ζωδια σκορπιός
Σήμερα η μέρα σας καλεί να ασχοληθείτε με οργανωτικές εκκρεμότητες. Θα νιώθετε πολύ καλύτερα όταν θα έχετε διευθετήσει τις πληρωμές των λογαριασμών σας, θα έχετε καθαρίσει το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο και θα έχετε τακτοποιήσει το γραφείο σας στη δουλειά ή το σπίτι (αν εργάζεστε εκεί). Έτσι θα έχετε πολύ πιο καθαρή ενέργεια, για να βγείτε προς άγραν ρομαντικών ενδιαφερόντων.

ζωδια τοξότης
Μπορεί να μην νιώθετε πάντα καλά με το γεγονός ότι είστε ελεύθεροι, όμως σήμερα καλείστε να απολαύσετε την κάθε πλευρά του. Αρκεί να σκεφτείτε πόσα πράγματα δεν θα μπορούσατε να κάνετε, αν υπήρχε ένα ακόμη άτομο στη ζωή σας. Τολμήστε να οργανώσετε μια μικρή απόδραση και απολαύστε κάθε λεπτό την ξεγνοιασιά και την ελευθερία σας!

ζωδια αιγόκερως
Σήμερα θα είναι ωραίο να φροντίσετε λίγο παραπάνω τον εαυτό σας, χαρίζοντάς του κάτι τελείως καινούργιο και διαφορετικό. Μπορεί να είναι μια συνεδρία αρωματοθεραπείας ή η απόφαση να κάνετε την εκδρομή που λαχταράτε εδώ και καιρό. Βιώνετε μια φάση ετοιμότητας να ζήσετε τη ζωή στο μέγιστο βαθμό, κι αυτό έχει γίνει αντιληπτό από όλα τα άτομα του περιβάλλοντός σας.

zodia-zvdia-75

ζωδια υδροχόος
Σήμερα δεν θα περιστρέφονται τα πάντα γύρω από εσάς. Ναι, υπάρχουν και μέρες που δεν είστε στο κέντρο της σκηνής, ακόμη κι αν αυτό αφορά ένα πιθανό ερωτικό σας ενδιαφέρον. Φροντίστε να ακούσετε με προσοχή το άτομο που θα καθίσει απέναντί σας, και διαβάστε ανάμεσα στις γραμμές την κάθε κίνηση και το κάθε βλέμμα του. Έτσι θα πετύχετε την τέτοια επαφή, και θα κερδίσετε σε εκτίμηση ως εξαιρετικοί ακροατές.

ζωδια ιχθύες
Θα έχετε παρατηρήσει ότι τον τελευταίο καιρό οι σελίδες σας στα κοινωνικά δίκτυα δεν έχουν τόση απόκριση όση είχαν παλαιότερα. Η αιτία γι’ αυτό είναι η μονοτονία και η ανία που αποπνέει. Αφήστε τα ξεπερασμένα σέλφι, και στρέψτε την προσοχή σας στη δράση! Φροντίστε να μάθουν οι διαδικτυακοί σας «φίλοι» για τις υπόλοιπες δραστηριότητες που σας ενδιαφέρουν, από τις αθλητικές μέχρι τις ακαδημαϊκές.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00