ζωδια για ελεύθερους 24/02 Παρασκευή

ζωδια-αστρολογος-α

ζωδια για ελεύθερους 24/02 Παρασκευή

ζωδια κριός
Σήμερα είναι η μέρα που πρέπει να δράσετε, χωρίς το συναίσθημα να μπαίνει στη μέση σε αυτό που πραγματικά θέλετε να πείτε. Σίγουρα είναι σημαντικό να έχετε επαφή με όσα νιώθετε για ένα άτομο, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να το εκφράζετε και συνέχεια. Κρατήστε λίγο υπό έλεγχο τη διάθεσή σας.

ζωδια ταύρος
Είναι δεδομένο ότι έχετε μια ευαισθησία στην κριτική. Γι’ αυτό η σημερινή μέρα δεν είναι η κατάλληλη για να ζητάτε να σας πουν τι πραγματικά σκέφτονται για εσάς, άτομα του στενού σας κύκλου. Μην αποζητάτε την ειλικρίνεια, αν υπάρχει μια πιθανότητα να μην δεχθείτε καλά την απάντηση που θα λάβετε. Καλύτερα μείνετε έτσι, χαλαροί και άνετοι.

 

ζωδια δίδυμοι
Τα αισθήματά σας έχουν αρχίσει να φουντώνουν για κάποιο άτομο που γνωρίσατε πρόσφατα. Θα ήταν όμως συνετό να μην τα δείχνετε τόσο. Αφήστε του τον χρόνο να σκεφτεί διεξοδικά, πριν πέσει με τα μούτρα στο ρομάντζο. Δεν είναι ένα θέμα που σηκώνει ανταγωνισμούς.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Η αναποφασιστικότητά σας ενδέχεται να σας φέρει σε τριβή με τους φίλους σας σήμερα. Αντί να μεμψιμοιρείτε για τις επιλογές που έχετε μπροστά σας, ακολουθήστε το ένστικτό σας. Κάντε το πρώτο πράγμα που νιώθετε σωστό και λειτουργείστε αυθόρμητα αλλάζοντας ρότα όταν το θεωρήσετε αναγκαίο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια λέων
Σήμερα θα μπείτε στον πειρασμό να κοιτάξετε τα πράγματα πιο βαθιά, φροντίστε μόνο να κρατήσετε μια λογική στάση απέναντι σε όλα. Κάτι που εσάς θα σας καταρρακώσει, για κάποιον άλλον μπορεί να είναι ασήμαντο. Μην υπερβάλετε για τη θέση που βρίσκεστε προκειμένου να τραβήξετε πάνω σας την προσοχή και τη συμπάθεια.

ζωδια παρθένος
Σήμερα θα σας κατακλύσει η ασυδοσία! Ενδώστε σε αυτό τον λάγνο πειρασμό και σχεδιάστε ένα ταξιδάκι, έστω και για ένα διήμερο με τα φιλαράκια σας. Θα δείτε ότι όσο ετοιμάζεστε για αυτό, θα καταλαγιάσει και το άγχος σας.

ζωδια ζυγός
Έχετε από φύση σας μια έμφυτη περιέργεια, κάτι που σας βοηθά όχι μόνο να γνωρίζετε καινούργια άτομα αλλά να ανακαλύπτετε και καινούργια πράγματα που συμβαίνουν. Αφήστε το εξεταστικό σας χάρισμα να γίνει οδηγός σας, την επόμενη φορά που θα σχεδιάζετε μια έξοδο με ένα καινούργιο άτομο που γνωρίσατε.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια σκορπιός
Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας είναι το κλειδί για να βρείτε το τέλειο ταίρι. Αν συνεχώς αμφιβάλετε για εσάς, κόβετε τις διόδους προς την καρδιά σας. Αγαπήστε πρώτα εσείς τον εαυτό σας και μετά σίγουρα θα ακολουθήσουν και οι άλλοι.

ζωδια τοξότης
Σήμερα πρέπει πραγματικά να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας, προκειμένου να επανεξετάσετε τα όνειρά σας για την εύρεση συντρόφου. Μήπως έχετε βάλει πολύ ψηλά δεδομένα ή ανέφικτους στόχους; Αυτά που αποζητάτε, ίσως να διαφέρουν από αυτά που πραγματικά χρειάζεστε για να στήσετε μια πετυχημένη σχέση. Καλό θα είναι να επανέλθετε στον ρεαλισμό.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια αιγόκερως
Σήμερα είναι μια καλή μέρα να φέρετε σε πέρας όλες τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες που έχετε αφήσει και σας τρελαίνουν. Κάντε μια λίστα με όσα πραγματικά πρέπει να κάνετε, και μπείτε στη διαδικασία να διεκπεραιώνετε και να διαγράφετε!

ζωδια υδροχόος
Έχετε την ανάγκη να νιώσετε χρήσιμοι σήμερα, γι’ αυτό θα είναι καλό να συνεισφέρετε σε ένα άτομο του φιλικού σας κύκλου που βλέπετε ότι χρειάζεται μια ψυχική ανάταση. Αλλάξτε τη σκέψη του πηγαίνοντας μαζί του ένα σινεμά ή μείνετε στο σπίτι να συζητήσετε. Το φιλαράκι σας σίγουρα θα εκτιμήσει την καλή σας πρόθεση.

ζωδια ιχθύες
Έχετε αλλάξει γνώμη όσο αφορά τα σχέδια που κάνατε με τους φίλους σας; Το σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να τους πουλήσετε την τελευταία στιγμή, επειδή σας προέκυψε μια πιο ενθουσιώδης πρόταση. Κανένας δεν πρόκειται να εκτιμήσει την αναβάθμιση του κοινωνικού σας προσώπου εις βάρος του…

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65