ζωδια για ελεύθερους 25/02 Σάββατο

zwdia-shmera-erwtikes-161014

ζωδια για ελεύθερους 25/02 Σάββατο

ζωδια κριός
Η μέρα σήμερα ενδείκνυται για να πάρετε τα ηνία όσο αφορά την αγάπη. Οραματιστείτε πώς θέλετε να είναι η επόμενη σχέση σας. Θεωρείτε ότι θα σας ήταν αρκετός ένας παθιασμένος έρωτας ή μήπως προτιμάτε ένα σταθερό ταίρι που θα μπορούσατε να στηριχθείτε πάνω του; Μοιραστείτε τις σκέψεις σας με ένα ιδιαίτερο άτομο για να δείτε τις αντιδράσεις του…

ζωδια ταύρος
Ένα άτομο του φιλικού σας κύκλου θα κάνει κάποια σχόλια για την προσωπική σας ζωή, που θα σας μπερδέψουν και θα σας κάνουν να αναρωτιέστε κατά πόσο μπορείτε να στηρίζεστε στους άλλους – και κυρίως σε ποιους… Αντί να βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, προτιμήστε τη συγκεκριμένη στιγμή να ακολουθήσετε το ένστικτό σας. Υποκρύπτονται πολύ περισσότερα από όσα βλέπετε.

 

ζωδια δίδυμοι
Γιατί να μείνετε στις ίδιες τετριμμένες δραστηριότητές σας, όταν μπορείτε να βάλετε λίγο ενθουσιασμό στη ζωή σας; Απορρίψτε το συνηθισμένο και κάντε κάτι εντελώς διαφορετικό που πάντα θέλατε να δοκιμάσετε. Γίνετε περιπετειώδεις στον έρωτα, στην αγάπη, στη ζωή!

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Η σημερινή μέρα κρύβει κάποιο ρίσκο όσο αφορά τις κοινωνικές επαφές σας. Ενώ θα έχετε εξαιρετική διάθεση να βρεθείτε με φίλους, ενδέχεται να βρεθούν στην παρέα σας άτομα που δεν θα θέλατε πολλές σχέσεις μαζί τους. Αντισταθείτε στην παρόρμηση να γίνετε αγενείς, είναι καλύτερα να εφαρμόσετε τον χρυσό κανόνα της επιφύλαξης.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ζωδια λέων
Σήμερα φροντίστε να είστε κάπως συντηρητικοί, αν ανοίξετε συζήτηση για τα αισθήματά σας. Είναι καλύτερα να μην αποκαλύψετε όλα όσα έχετε στην καρδιά σας, ειδικά αν αφορούν κάποιο άτομο που μπήκε πρόσφατα στη ζωή σας. Καλύτερα να περιμένετε, μέχρι να βεβαιωθείτε ότι δεν θα καταλήξετε προδομένοι.

ζωδια παρθένος
Σήμερα τα πάντα εξαρτώνται από τις λεπτομέρειες. Αν προσφέρετε έναν καφέ σε έναν συνεργάτη σας, αν πάτε λουλούδια στο έτερό σας ήμισυ, αν κεράσετε ένα εισιτήριο για σινεμά σε έναν φίλο… Τέτοιες κινήσεις θα δείξουν πόσο αξιαγάπητοι είστε, γιατί οι γνήσιες χειρονομίες προσφοράς μπορούν να ανεβάσουν πολύ το επίπεδο και την αξία όλων των σχέσεων.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια ζυγός
Ένα ραντεβού είναι, όχι ακρόαση για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο μιούζικαλ «Εραστές της Χρονιάς»! Αν το παρακάνετε, ενδέχεται να χάσετε την ομορφιά των στιγμών. Καλύτερα να το χειριστείτε απλά και να είστε ο υπέροχος εαυτός σας.

ζωδια σκορπιός
Οι φίλοι έχουν πάντα τον τρόπο τους να μας λένε αυτό που χρειαζόμαστε να ακούσουμε, είτε το θέλουμε είτε όχι. Αν θέλετε να πέσετε με τα μούτρα σε μια νέα γνωριμία αλλά έχετε ενδοιασμούς, ζητήστε τη συμβουλή των φίλων σας.

ζωδια τοξότης
Μην βιάζεστε να βγάλετε αβάσιμα συμπεράσματα για ένα άτομο που γνωρίσατε μόλις πρόσφατα. Τα κουτσομπολιά και οι διαδόσεις δεν έχουν καμία αξία. Ο μόνος τρόπος να γνωρίσετε την προσωπικότητα του άλλου, είναι να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί του.

zwdia-fotia

ζωδια αιγόκερως
Μπορείτε να καταφέρετε πάρα πολλά, αν πραγματικά το θελήσετε. Αν θέλετε να επανέλθετε στην ερωτική σκηνή, κάνετε κάτι προς αυτή την κατεύθυνση; Η σημερινή μέρα ίσως να σας επιφυλάσσει ευχάριστα, ακόμη κι αν απλώς απευθυνθείτε σε μια εξειδικευμένη ιστοσελίδα ή ζητήσετε από έναν φίλο σας να σας γνωρίσει κάποιο άτομο.

ζωδια υδροχόος
Μπορεί να είναι πάντα ιδανικές οι άμεσες προσεγγίσεις, όμως σήμερα θα είναι καλό να επιδείξετε προσοχή στις κοινωνικές σας επαφές. Επειδή πολλοί άνθρωποι ίσως να θίγονται από σχόλια, φροντίστε να είστε ευγενικοί αν εκφράσετε κάποιες εισηγήσεις. Οι επικρίσεις μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα που δεν σας αξίζουν.

ζωδια ιχθύες
Η πιθανότητα να λήξει απότομα και άδοξα μια σχέση με μέλλον, είναι στην ατζέντα της σημερινής μέρας αν δεν πάει καλά το πρώτο σας ραντεβού. Το κλειδί, είναι η καλή πρώτη εντύπωση. Φροντίστε να πάτε στην ώρα σας, να ακούτε πραγματικά όσα συζητούνται, και μην μιλήσετε μόνο για εσάς ή τις προηγούμενες σχέσεις σας. Απλά, παραμείνετε θετικοί και γνήσιοι.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75