ταρω ερωτικες προβλέψεις 27/12 Τρίτη

osiris-tarw

ταρω ερωτικες προβλέψεις 27/12 Τρίτη

ταρω κριός: Το Αστέρι Αντεστραμμένο
Η ζωή σας προσφέρει μια ευκαιρία για ανανέωση, όμως κάτι σας κρατάει πίσω. Ο φόβος της απογοήτευσης λόγω των εμπειριών σας, δεν σας αφήνει να προχωρήσετε. Βλέπετε το φως στην άκρη του τούνελ, αλλά η καρδιά σας δεν νιώθει την ελπίδα. Η επούλωση χρειάζεται χρόνο. Όσο αφορά τα ζευγάρια, ίσως ο ένας να αναζητά ανανέωση της σχέσης και ο άλλος χωρισμό.

Οι αδέσμευτοι ίσως γνωρίσουν ένα άτομο που κουβαλά τις δικές του πληγές, άρα είναι και οι δύο διστακτικοί. Μπορεί να νιώσετε πιο ασφαλείς με μια φιλία αντί για το πάθος.

 

ταρω ταύρος: Ο Διάβολος
Κάποια παγίδα ελλοχεύει, νιώθετε τη σχέση σας σαν φυλακή. Δεν βλέπετε πουθενά περιθώριο αλλαγής ή διαφυγής. Εσείς ή το ταίρι σας έχετε βυθιστεί στα χρέη ή κάποιον εθισμό, είτε νιώθετε παγιδευμένοι σε μια δουλειά που μισείτε. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν συνεχείς καβγάδες ή μια εμμονή με ένα άτομο που δεν είναι διαθέσιμο.
Το βέβαιο είναι ότι νιώθετε ανίσχυροι. Ωστόσο η κάρτα υποδεικνύει ότι υπάρχει διαφυγή, και ο περιορισμός σας είναι μια ψευδαίσθηση. Το θέμα είναι ότι η «θεραπεία» θα είναι εξαιρετικά επίπονη, γι’ αυτό επιλέγετε να εμμένετε σε ένα ψεύτικο προσωπείο…

zodia-taro-45

ταρω δίδυμοι: Ο Θάνατος
Μην αντιδράτε με φόβο, αυτή είναι μια θετική κάρτα για τα ταρώ γιατί δηλώνει το απαραίτητο πρώτο βήμα για μια μεταμόρφωση. Μπορεί να μεταμορφωθεί η σχέση σας, αλλάζοντας ρόλους εντός ή εκτός σπιτιού. Ίσως να πεθαίνουν οι ψευδαισθήσεις για τη σχέση και να τα βλέπετε όλα στη ρεαλιστική τους μορφή. Δεν αποκλείεται να χωρίσετε και έτσι να ανοίξει η πόρτα για να βρείτε το καρμικό σας ταίρι. Ίσως πρέπει πλέον να κόψετε κάποιες κακές συνήθειες που πληγώνουν τη σχέση σας. Το μήνυμα πάντως είναι να αποδεχθείτε την αλλαγή με ευγνωμοσύνη.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω καρκίνος: Το Άρμα
Το Άρμα σας φέρνει μηνύματα για αυτοεπιβεβαίωση, σωματική ενέργεια και πάθος. Θα έχετε την ώθηση να πάρετε τα ηνία στη σχέση σας και να δοκιμάσετε νέα πράγματα, ακόμη και στην ερωτική επαφή με το ταίρι σας. Ίσως μετά από κάποια προβλήματα στη σχέση σας, τώρα να ανακτάτε τον έλεγχό σας. Μπορείτε πλέον να εκφράζετε τα συναισθήματά σας χωρίς δισταγμό. Ίσως εσείς και το ταίρι σας να κάνετε ένα ταξίδι.

ταρω λέων: Το Αστέρι
Έρχεται ανανέωση στις ελπίδες και τις επιδιώξεις σας! Το Αστέρι σας ενθαρρύνει να κοιτάτε πλέον μπροστά και όχι πίσω. Η αισιοδοξία θα σας χαρίσει μια μαγνητική λάμψη, και ο έρωτας θα σας προσεγγίσει ίσως και ως φιλία αρχικά. Η βάση των νέων σχέσεών σας θα είναι οι κοινές αντιλήψεις αντί για το εύκολο πάθος.
Οι δεσμευμένοι θα εκτιμάτε τις ιδιοτροπίες του άλλου, και θα συγχωρήσετε ο ένας τον άλλον για παλαιότερες ατασθαλίες. Θέτετε νέα θεμέλια με αγάπη και εμπιστοσύνη, ενώ θα αλλάξει και ο κοινός κοινωνικός σας κύκλος. Οι νέοι σας φίλοι θα αντιπροσωπεύουν τη νέα σας αρχή ως ζευγάρι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ταρω παρθένος: Ο Κόσμος Αντεστραμμένος
Νιώθετε ότι η σχέση σας δεν έχει περιθώρια εξέλιξης. Θέλετε να προχωρήσετε αλλά εμποδίζεστε, επειδή ο ένας από τους δύο αρνείται να ωριμάσει. Ίσως προβάλλονται αντιρρήσεις για τη σχέση σας από οικογενειακούς κύκλους ή υπάρχει οικονομική στενότητα.
Οι αδέσμευτοι νιώθουν μέσα τους έτοιμοι για το ρομάντζο, αλλά δεν βρίσκουν το κατάλληλο ταίρι. Ίσως δεν θέλετε άλλες προκλήσεις αυτή την περίοδο, επειδή βιώνετε μια αλλαγή – επαγγελματική ή τόπου διαμονής. Δεν αποκλείεται να μην μπορείτε να εντάξετε ένα ταίρι στη ζωή σας, εξαιτίας της παρατεταμένης μοναξιάς σας.

ταρω ζυγός: Ο Πύργος Αντεστραμμένος
Δεν πρέπει να στηρίζεστε πλέον στη διαφυγή και την άρνηση. Ίσως νιώθετε υποσυνείδητα να καραδοκεί κάποιος κίνδυνος στη σχέση σας, αλλά φοβάστε να αντιμετωπίσετε τα γεγονότα. Όμως αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να λιμνάσει άλλο. Ίσως επίσης να βιώνετε ακόμη τα αρνητικά ενός έντονου ταρακουνήματος. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να θρηνήσει και να ιαθεί. Ωστόσο μελετήστε τα μαθήματα που δίνει μια τέτοια δόνηση, έχετε τώρα την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τη ζωή σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι πιο στέρεο.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω σκορπιός: Ο Τρελός
Η μέρα χρειάζεται αυθορμητισμό, χαρά και γέλιο! Αφήστε την περιέργειά σας να σας καθοδηγήσει, ξεχάστε παλιές πληγές και αναζητήστε νέες ελπίδες, ανοιχτείτε σε καινούργιες ανακαλύψεις. Ίσως σας έλξει ένα άτομο νεότερο ή αυθόρμητο. Ζήστε την εμπειρία χωρίς αναλύσεις, αδράξτε τη στιγμή.
Οι δεσμευμένοι θα αποζητήσουν ελευθερία από τις ευθύνες, με σύμμαχο το ταίρι τους. Νιώθετε πιο νέοι και ανέμελοι, κι είναι ιδανική στιγμή για μια απόδραση. Δοκιμάστε νέες δραστηριότητες, ακόμη κι αν εμπεριέχουν ρίσκο ή παιδικότητα!

ταρω τοξότης: Οι Εραστές Αντεστραμμένοι
Κάποιος αποφεύγει να πάρει αποφάσεις. Αντί μιας ειλικρινούς επιλογής, ίσως λέτε στους άλλους αυτό που θέλουν να ακούσουν. Δεν αποκλείεται να έχετε πάνω από έναν ερωτικό σύντροφο, και οι κακές επιλογές θα βαρύνουν το κλίμα ανάμεσά σας. Ίσως το ταίρι σας δεχθεί μια δουλειά σε απόσταση, ή βάλει τις φιλίες του πάνω από τη σχέση. Ίσως εσείς επιλέγετε την καριέρα έναντι της αγάπης. Η σχέση σας δεν θα τελειώσει σήμερα, όμως έχει αρχίσει να ραγίζει.

ταρω αιγόκερως: Η Σελήνη Αντεστραμμένη
Σας διέπει το άγχος. Εσείς και το ταίρι σας δυσκολεύεστε να κοιμηθείτε, κι αυτή η διαταραχή επηρεάζει τη σχέση σας. Οι συζητήσεις έχουν μια χροιά υποψίας και δυσπιστίας, κι ίσως παλεύετε με κάποια σύννεφα εξαπάτησης και αμφιβολίας. Η αλήθεια όμως θα θριαμβεύσει. Επίσης ενδέχεται να υπάρχουν προβλήματα στο σπίτι ή με τα παιδιά σας.
Αν είστε αδέσμευτοι, ίσως κάποιος προσπαθεί να σας εξαπατήσει. Προφυλάξτε τη σεξουαλική σας υγεία, δεν αποκλείεται μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Απομακρυνθείτε από άτομα που προκαλούν αχρείαστα δράματα, και προσέξτε τα λόγια σας γιατί κάποιοι είναι υπερβολικά εύθικτοι.

ταρω υδροχόος: Η Αυτοκράτειρα
Σήμερα είναι μέρα αγάπης, δημιουργικότητας, γονιμότητας και αφθονίας. Τα ζευγάρια θέλουν να περάσουν χρόνο χαλάρωσης μαζί, ακόμη και μένοντας όλη μέρα στο κρεβάτι. Θα δώσετε ιδιαίτερη σημασία στην εμφάνισή σας ο ένας για τον άλλον, ενώ στις συζητήσεις – ακόμη και τις φιλικές – θα ανακύπτουν θέματα αγάπης και σεξουαλικότητας.
Οι γονείς θα βρουν τρόπους να δεθούν περισσότερο με τα παιδιά τους.
Οι αδέσμευτοι θα έχουν αρκετές ευκαιρίες για ρομάντζο.
Δεν αποκλείεται να μάθετε για μια εγκυμοσύνη.

ταρω ιχθύες: Ο Ερημίτης
Σήμερα θα υπάρχει ανάγκη για ενδοσκόπηση. Η ειλικρινής έκφραση μέσα στα ζευγάρια θα δυναμώσει μια υγιή σχέση. Καλό θα είναι να επαινείτε το ταίρι σας για τα θετικά στοιχεία του, αντί να κρίνετε τα ελαττώματά του.
Οι αδέσμευτοι καλούνται να επανεξετάσουν τις επιθυμίες τους και τι θέλουν από μία σχέση, αντί να μένουν μόνο στην αναζήτηση συντρόφου. Ο Ερημίτης υπονοεί ότι ίσως νιώθετε επαρκείς και δεν χρειάζεστε το ρομάντζο. Αν προκύψει μια συνάντηση με έναν παλιό έρωτα, δεν θα αναζωπυρωθεί η σχέση αλλά θα μάθετε τους λόγους που απέτυχε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia