ταρω ερωτικες προβλέψεις 28/11 Δευτέρα

ταρω ερωτικες προβλέψεις 28/11 Δευτέρα

ταρω κριός: Ο Αυτοκράτορας Αντεστραμμένος
Υπάρχει μια ανισορροπία που αφορά την εξουσία και το καθήκον. Νιώθετε ότι η σχέση σας έχει καταστεί χαοτική, γιατί κανείς από τους δύο δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Ίσως πάλι ο ένας από τους δύο να θέλει να κυριαρχεί. Οι κανόνες της σχέσης χρειάζονται αναθεώρηση και αναβάθμιση. Ίσως και η σεξουαλική σας ζωή να είναι σχεδόν ανύπαρκτη.
Η έλλειψη ισορροπίας και ισότητας θα επιφέρει συγκρούσεις, ίσως και τον χωρισμό. Αναρωτηθείτε αν έχετε καταπιέσει τα συναισθήματα και τον σεξουαλισμό σας. Έχετε υψώσει ασυναίσθητα ένα τείχος άρνησης σε κάποιες πτυχές της ζωής σας.

ταρω ταύρος: Η Αυτοκράτειρα
Σήμερα είναι μέρα αγάπης, δημιουργικότητας, γονιμότητας και αφθονίας. Τα ζευγάρια θέλουν να περάσουν χρόνο χαλάρωσης μαζί, ακόμη και μένοντας όλη μέρα στο κρεβάτι. Θα δώσετε ιδιαίτερη σημασία στην εμφάνισή σας ο ένας για τον άλλον, ενώ στις συζητήσεις – ακόμη και τις φιλικές – θα ανακύπτουν θέματα αγάπης και σεξουαλικότητας.
Οι γονείς θα βρουν τρόπους να δεθούν περισσότερο με τα παιδιά τους.
Οι αδέσμευτοι θα έχουν αρκετές ευκαιρίες για ρομάντζο.
Δεν αποκλείεται να μάθετε για μια εγκυμοσύνη.

 

ταρω δίδυμοι: Η Κρίση
Θα βιώσετε μια περίοδο αφύπνισης στο ρομαντικό πεδίο, μετά από μακρό διάστημα «νάρκης». Η ερωτική σας ζωή με το ταίρι σας θα αναζωπυρωθεί, και θα νιώσετε να σοβαρεύουν περισσότερο τα αισθήματά σας. Η μέρα σας φέρνει συγχρονισμό και εκπλήξεις. Δεν αποκλείεται να πάρετε αποφάσεις ζωής, από γάμο ή την απόκτηση παιδιών, μέχρι τη μετοίκιση σε άλλη πόλη ή χώρα. Ίσως να υπάρξουν και κάποιες αποκαλύψεις.
Οι αδέσμευτοι ενδέχεται να δουν να ανθίζει ένα ρομάντζο, και ίσως νιώσετε να γνωρίζεστε με το άλλο άτομο από πάντα!

zodia-taro-45

ταρω καρκίνος: Ο Ιεροφάντης
Οι διδαχές, οι πεποιθήσεις, οι παραδόσεις και τα έθιμα θα σας κατευθύνουν σήμερα. Εσείς και το ταίρι σας νιώθετε ότι έχει έρθει η ώρα να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να ανανεώσετε γαμήλιους όρκους. Δεν αποκλείεται να νιώθετε επίσης ότι έχετε ανάγκη από καθοδήγηση. Είναι η ιδανική στιγμή να επισκεφθείτε έναν ιερωμένο ή έναν σύμβουλο.
Οι αδέσμευτοι θα ωφεληθούν αν ενταχθούν σε μια ομάδα, γιατί θα έρθουν σε επαφή με πολλά άτομα που έχουν ίδιες απόψεις. Ίσως τώρα να είστε εσείς σε θέση να διδάξετε κάτι τους ανθρώπους γύρω σας.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω λέων: Ο Ήλιος
Ετοιμαστείτε να λάμψετε σήμερα! Εκπέμπετε γοητεία, μαγνητίζετε, η αυτοπεποίθηση και ο ενθουσιασμός σας θα σας ανοίξουν πόρτες. Το μυαλό σας θα λειτουργεί σε μεγάλες ταχύτητες. Οι δεσμευμένοι θα δείτε ότι το ταίρι σας θα σας βρίσκει ακαταμάχητους, και θα καταφέρετε να εξαλείψετε ακόμη και ανταγωνιστές σε αυτό τον τομέα. Θα μπορέσετε ήρεμα να υποδείξετε στο ταίρι τους την ανάγκη για σεβασμό.
Οι αδέσμευτοι θα προσελκύσετε πολλούς θαυμαστές. Είναι η κατάλληλη στιγμή να οργανώσετε μια ρομαντική απόδραση σε έναν ηλιόλουστο προορισμό.

ταρω παρθένος: Το Άρμα
Το Άρμα σας φέρνει μηνύματα για αυτοεπιβεβαίωση, σωματική ενέργεια και πάθος. Θα έχετε την ώθηση να πάρετε τα ηνία στη σχέση σας και να δοκιμάσετε νέα πράγματα, ακόμη και στην ερωτική επαφή με το ταίρι σας. Ίσως μετά από κάποια προβλήματα στη σχέση σας, τώρα να ανακτάτε τον έλεγχό σας. Μπορείτε πλέον να εκφράζετε τα συναισθήματά σας χωρίς δισταγμό. Ίσως εσείς και το ταίρι σας να κάνετε ένα ταξίδι.

ταρω ζυγός: Ο Μάγος
Σας προσφέρονται τώρα εξαιρετικές ευκαιρίες για να κάνετε δημιουργικές αλλαγές στη ζωή σας. Μην μένετε άπραγοι, αξιοποιήστε συνετά τις γνώσεις, τα ταλέντα και τα εργαλεία που διαθέτετε. Οι αποφασιστικές κινήσεις θα σας αποφέρουν πλούσια οφέλη, κατευθύνετε λόγια και πράξεις προς την κατεύθυνση των στόχων σας. Θα δείτε να περνάει η προσωπική σας ζωή σε πιο αίσια επίπεδα.
Οι αδέσμευτοι θα διέπονται από αυτοπεποίθηση και ικανότητα να έλξουν κοντά τους το ταίρι που λαχταρούν. Αν έχετε περισσότερα ταίρια, η συμβουλή είναι να εστιάσετε πλέον μόνο σε ένα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω σκορπιός: Ο Αυτοκράτορας
Η ωριμότητα θα διέπει τώρα τη σχέση σας, με το ταίρι σας θα θέλετε να την θέσετε σε πιο σταθερά θεμέλια. Θα θελήσετε να κόψετε και μια κακιά συνήθεια για το καλό της σχέσης.
Οι αδέσμευτοι νιώθουν πλέον ώριμοι για μια σχέση ενηλίκων. Ίσως να ζευγαρώσετε με ένα άτομο μεγαλύτερο σε ηλικία, που θα προσφέρει αίσθηση ασφάλειας και σταθερότητας. Έχετε χάσει το ενδιαφέρον σας για άτομα που συμπεριφέρονται ασύδοτα.

ταρω τοξότης: Ο Ερημίτης Αντεστραμμένος
Το ταίρι σας ίσως έχει αποτραβηχτεί από κοντά σας εξαιτίας συναισθηματικών προβλημάτων – μπορεί να χρειάζεται τη βοήθεια ειδικού. Ίσως πάλι εσείς να μην θέλετε να μένετε μόνοι γιατί φοβάστε την ενδοσκόπηση, και περιφέρεστε σε κάθε κοινωνικό κύκλο. Για να δεθείτε με τους άλλους, πρέπει να έχετε καλή επαφή με τον δικό σας εσώτερο εαυτό. Εσείς και το ταίρι σας έχετε χάσει την αίσθηση της συνένωσης, κι ο καθένας νιώθει μόνος μέσα στη σχέση.
Οι ελεύθεροι νιώθουν περισσότερο μόνοι παρά αυτάρκεις. Παλαιότερες εμπειρίες εγκατάλειψης στοιχειώνουν τα συναισθήματά σας. Ίσως εμμένετε σε μια νοσηρή σχέση, από φόβο μην μείνετε μόνοι.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω αιγόκερως: Ο Θάνατος
Μην αντιδράτε με φόβο, αυτή είναι μια θετική κάρτα για τα ταρώ γιατί δηλώνει το απαραίτητο πρώτο βήμα για μια μεταμόρφωση. Μπορεί να μεταμορφωθεί η σχέση σας, αλλάζοντας ρόλους εντός ή εκτός σπιτιού. Ίσως να πεθαίνουν οι ψευδαισθήσεις για τη σχέση και να τα βλέπετε όλα στη ρεαλιστική τους μορφή. Δεν αποκλείεται να χωρίσετε και έτσι να ανοίξει η πόρτα για να βρείτε το καρμικό σας ταίρι. Ίσως πρέπει πλέον να κόψετε κάποιες κακές συνήθειες που πληγώνουν τη σχέση σας. Το μήνυμα πάντως είναι να αποδεχθείτε την αλλαγή με ευγνωμοσύνη.

ταρω υδροχόος: Ο Διάβολος
Κάποια παγίδα ελλοχεύει, νιώθετε τη σχέση σας σαν φυλακή. Δεν βλέπετε πουθενά περιθώριο αλλαγής ή διαφυγής. Εσείς ή το ταίρι σας έχετε βυθιστεί στα χρέη ή κάποιον εθισμό, είτε νιώθετε παγιδευμένοι σε μια δουλειά που μισείτε. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν συνεχείς καβγάδες ή μια εμμονή με ένα άτομο που δεν είναι διαθέσιμο.
Το βέβαιο είναι ότι νιώθετε ανίσχυροι. Ωστόσο η κάρτα υποδεικνύει ότι υπάρχει διαφυγή, και ο περιορισμός σας είναι μια ψευδαίσθηση. Το θέμα είναι ότι η «θεραπεία» θα είναι εξαιρετικά επίπονη, γι’ αυτό επιλέγετε να εμμένετε σε ένα ψεύτικο προσωπείο…

ταρω ιχθύες: Η Δύναμη Αντεστραμμένη
Κάπου υπάρχουν ανισορροπίες στη σχέση σας, κάποιες σκιώδεις πλευρές και επιβολές ισχύος δικές σας ή του ετέρου σας ήμισυ. Ακόμη και οι σεξουαλικές σας επιθυμίες δεν ταυτίζονται χρονικά. Ο εγωισμός και η περηφάνια υψώνουν τείχη, διαφωνείτε για οικονομικά θέματα. Αντί να μην αντιδράτε ή να βγάζετε θυμό, θα έπρεπε να χειρίζεστε τη σχέση σας με ωριμότητα.
Οι αδέσμευτοι είναι προσηλωμένοι σε μια παλιά σχέση, κι αυτό τους εμποδίζει να προχωρήσουν την προσωπική τους ζωή. Μην φτάσετε στο σημείο να είστε με ένα άτομο που δεν εκτιμάτε, προκειμένου να αποφύγετε τη μοναξιά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia