ταρω ερωτικες προβλεψεις 30/06 Πέμπτη

taro-ilios

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 30/06 Πέμπτη taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Το κλίμα στις τάξεις σας είναι αρκετά μέτριο. Για τους δικούς σας λόγους δεν είστε ευτυχισμένοι και το δείχνετε πρακτικά σε όλους. Με αυτήν όμως την διάθεση, δεν μπορείτε να κάνετε τις απαιτούμενες αλλαγές και σε κανέναν τομέα της ζωής σας. Φυσικά, δεν χρειάζεται να τα κάνετε όλα εδώ και τώρα. Οι μέρες μετά τις 05 – 07, είναι πιο συμβατές μαζί σας, για διορθώσεις. Και οι χωρισμένοι, μπορούν να ενεργοποιηθούν εκείνη την περίοδο… και όλα είναι πιθανά.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Σας έχουν κοστίσει όλα αυτά που έχετε κάνει, και τελικά δεν βρήκατε την ανάλογη αντιμετώπιση. Αυτό θα πρέπει να σας γίνει μάθημα, και από τον νέο μήνα, που όλα τα αστρολογικά είναι θετικά προσκείμενα προς τον οίκο σας, μπορείτε και πάλι να ενεργοποιηθείτε… με μέτρο. Αυτοί που θα κάνουν δρομολόγια τις επόμενες ημέρες για να συναντήσουν τον άνθρωπο τους, θα χρειαστεί να έχουν στις αποσκευές τους και προτάσεις, για το κοινό μέλλον τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

 

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Σας βαραίνουν όλα αυτά που έχετε φορτώσει την καθημερινότητα σας. Είσαστε μεταξύ του να τα παρατήσετε όλα, και του να ξεσπάσετε. Μην κάνετε τίποτα από τα δύο. Οι αστρολογικές συνθήκες σας ευνοούν για μετά τις 08/07, μα προβείτε σε εποικοδομητικούς διαλόγους και να λύσετε όλα αυτά που σας απασχολούν – ενοχλούν. Όσοι είναι σε μια πιο δεσμευτική αισθηματική κατάσταση, θα δουν τον άνθρωπο τους να έρχεται πιο κοντά τους, σε όλα τα επίπεδα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Αγωνίζεστε να τα τελειώσετε όλα πριν φύγετε για τις διακοπές σας, που επιτέλους επιθυμείτε να είναι ανέμελες. Αν σε αυτά τα πλάνα συμπεριλαμβάνεται και ένας λυτρωτικός για εσάς χωρισμός, τότε μην διστάσετε. Οι μέρες με τόσο καλές πλανητικές όψεις, σας βοηθούν να βρείτε τις ισορροπίες σας. Εμμονές και καθυστερήσεις δεν είναι πλέον ανεκτές. Από την αρχή του νέου μήνα, πολλές οι απροσδόκητες εκπλήξεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αρχιερέας – Νο 02
Ο νέος μήνας φέρνει πολλές αλλαγές. Σχέσεις, συνεργασίες, οικογενειακοί δεσμοί αλλά και υπερβολικές δημόσιες σχέσεις, θα περιοριστούν στους δικούς σας ρυθμούς. Ακόμη και για όσους έχουν στην αισθηματική τους ζωή διπλή κατάσταση, θα σκεφτούν πολύ σοβαρά να μην συνεχίσουν να ρισκάρουν την εικόνα και τα δεδομένα τους. Ιδιαίτερα ευνοημένοι οι αδέσμευτοι, που θα έχουν πολλούς νέους πειρασμούς.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Ζείτε μια τεχνητή ουτοπία, που την έχετε απλά δημιουργήσει για να μην πονάτε. Αυτό σίγουρα δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ ακόμη. Ο ισχυρός σας κυβερνήτης εισέρχεται στον Καρκίνο. Αυτό θα σας δώσει μια παραπάνω δυναμική, για να δείτε με πιο καθαρή ματιά, τις καταστάσεις και τα πρόσωπα γύρω σας. Ακόμη και αν είστε σε σχέση, κάντε τα ξεκαθαρίσματα σας και βάλτε τα όρια σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06
Αγαπημένα πρόσωπα είναι πιο κοντά σας από κάθε άλλη φορά. Σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και το συντροφικό σας ταίρι, που μάλλον έχει εκπλήξεις για εσάς. Οι Ζυγοί που έχουν μείνει μόνοι για μεγάλο χρονικό διάστημα, αναμένοντας την επιστροφή του πρώην συντρόφου τους, μέχρι τις 10 – 07, θα έχουν επικοινωνίες ή ξαφνικές εμφανίσεις, που θα ζητούν επανασύνδεση με νέες συνθήκες.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Κεραυνοβόλοι έρωτες σας έρχονται από τις πρώτες κιόλας ημέρες του Ιουλίου. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κρατάτε μικρό καλάθι, σε όλα αυτά που θα ακούσετε και θα δείτε. Αυτοί που είναι σε γάμο – σοβαρή σχέση, ας το αγνοήσουν και ας αφήσουν τις ερωτικές ευκαιρίες για τους ελεύθερους, που τους αρέσει και τον σχετικό σπόρ. Πολλές και οι προτάσεις, που θα υπάρξουν από τους φίλους για διασκέδαση – αναψυχή.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Οι ερωτικές σας συναλλαγές, με άτομα που δεν είναι και τα πιο κατάλληλα στις προδιαγραφές τους για εσάς, είτε επειδή είναι σε δέσμευση, είτε επειδή δεν σας ταιριάζουν θα πρέπει να περιοριστούν, καθώς μόνο σε αδιέξοδο μπορούν να σας βγάλουν. Όσοι ήδη βρίσκονται σε διακοπές ή θα πάνε προσεχώς, να είναι προετοιμασμένοι για μοιραίες συναντήσεις με άτομα που μπορούν να γίνουν και μεγάλες αγάπες.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Η φαντασία σας είναι περιορισμένη, και αυτό έχει σας αντίκτυπο μέσα στην αισθηματική σας σχέση να λαμβάνετε παράπονα από τον άνθρωπο σας. Κάντε και εσείς κάτι παραπάνω και εκπλήξτε με προτάσεις. Οι δεσμευμένοι που έχουν κι άλλη ‘πόρτα ανοιχτή’, πριν την νέα σελήνη ίσως τύχουν απροσδόκητων πληροφοριών, που θα δοκιμάζουν τις αντοχές και τα συναισθήματα τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Η σταθεροποίηση δεν έχει επέλθει ακόμη στην ερωτική σας ζωή. Αυτό δεν είναι κάτι για το οποίο φταίτε εσείς, αλλά και εσείς. Οι μέρες του πρώτου δεκαημέρου του Ιουλίου, σας βοηθούν να μιλήσετε και να ξεπεράσετε όλα αυτά που σας καθυστερούν. Οι Υδροχόοι που είναι μόνοι, και κοιτάνε το πρόσφατο παρελθόν, χάνουν τον χρόνο τους. Καλύτερα κοιτάξτε το πολλά υποσχόμενο μέλλον σας και συνεχίστε ακάθεκτοι.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Ιχθείς
Πολλά αυτά που σας παρουσιάζονται στην ερωτική – οικογενειακή σας ζωή, και πρέπει να τα λύσετε πριν σκεφτείτε τα πλάνα των καλοκαιρινών σας διακοπών. Αυτοί που έχουν χωρίσει, έχουν πολλές ελπίδες, μέσα στις πρώτες 1-2 εβδομάδες του Ιουλίου. Θα υπάρξουν κινήσεις μέσα από τα κοινά σας περιβάλλοντα, για επανασυνδέσεις. Συγκεντρωθείτε και σκεφτείτε από τώρα τις προτάσεις σας, και τι αποζητάτε στο από εδώ και πέρα. Αποφύγετε τις παλιές ιστορίες.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.