ταρω ερωτικες προβλεψεις 9/08 Τρίτη

tarw-kosmos

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 09/08 Τρίτη taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Έχετε μπει σε μια φάση – στάση ζωής, που σίγουρα σας κάνει και αισθάνεστε και πάλι ο εαυτός σας. Αυτό είναι και κάτι που θα σας βοηθήσει και στην αισθηματική σας ζωή, που έχει δείξει φθίνουσα πορεία. Η κίνηση του κυβερνήτη σας μέσα στον Τοξότη σας έχει κάνει πολλές και πρακτικές αναθεωρήσεις στην καθημερινότητα σας. Είναι άκρως δημιουργικό αυτό το διάστημα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ερημίτης – Νο 01
Μπορείτε και καλύτερα. Έχετε αφεθεί λίγο μέσα σε καταστάσεις, που σας έχουν αλλάξει, προσωρινά, την νοοτροπία σας. Δεν είστε φυσικά από τα άτομα που παρεκκλίνετε, άρα κάντε την προσπάθεια σας για να φέρετε και πάλι στα μέτρα σας, την ζωή σας. Σχέσεις, συνεργασίες αλλά και καταστάσεις που σας στεναχωρούν, θα πρέπει οριστικά να παύσουν και εσείς να κάνετε τα επόμενα βήματα σας,
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

 

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο -07
Πολλές οι ανακατατάξεις, που υπάρχουν στον μυαλό σας και που ετοιμάζεστε να τις εφαρμόσετε στην καθημερινότητα σας. Αυτό είναι ένα σημαντικό δώρο από τον Ερμή, προς όλα τα αέρινα ζώδια, που δείχνουν πια την ανάγκη για στροφή στην ποιότητα. Αυτό αφορά και την προσωπική σας ζωή, που έχει μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα στάσιμη. Ακόμη και οι δεσμευμένοι μπορούν να ανανεωθούν στο μεταξύ τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Πολλά τα ξαφνικά συμβάντα που τρέχουν αυτήν την εποχή και σας έχουν αποδιοργανώσει σε κάθε επίπεδο. Αυτό πιθανόν να συσχετίζεται και με έναν καινούργιο και παθιασμένο έρωτα, που έχει εισβάλει στην καρδιά σας. Μην χάσετε τις ισορροπίες σας, ειδικά εσείς που έχετε σοβαρή σχέση, καθώς κινδυνεύετε με αποκαλύψεις. Επίσης προσοχή στα έκτακτα έξοδα, της εποχής.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Βιώνετε αρνητικές καταστάσεις στην αισθηματική σας ζωή, και αυτό σας λυπεί, καθώς είχατε σκεφτεί τελείως διαφορετικά πράματα για εσάς. Μην εγκαταλείπετε την προσπάθεια σας. Ο Ήλιος είναι αρωγός σας, και σας κάνει να ενεργοποιήσετε τις δυναμικές σας και να ανατρέψετε τις στατικές και άγονες καταστάσεις, προς όφελος σας. Οι διακοπές, μπορούν να ξεκουράσουν το κορμί και το μυαλό σας, έτσι ώστε από το προσεχές διάστημα να κάνετε ένα restart.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Πάπισσα – Νο 02
Είσαστε αρκετά απόμακροι από την σχέση σας, και ίσως και υπάρχουν αισθήματα ανασφάλειας. Το αστρολογικό σκηνικό, ταρακουνά την ζωή σας και σας κάνει δείτε πια και μια πιο καθαρή ματιά τι πρέπει να τερματιστεί και τι πρέπει να βελτιωθεί. Αυτοί που έχουν και παράλληλες πορείες, ίσως θα πρέπει να σκεφτούν τα οφέλη από αυτήν την ιστορία, αλλά και τα μείον.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 05
Το πρακτικό κομμάτι της σχέσης σας δυσλειτουργεί, ίσως εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό συσχετίζεται με την εν μέρει αποχή σας, από την καθημερινότητα του συντρόφου σας. Οι μέρες με τον κυβερνήτη σας, δίπλα στον Ερμή, μπορούν να σας ανανεώσουν και να τολμήσετε αλλαγές που θα ανατρέψουν τα πάντα. Αυτοί που είναι μόνοι τους, αλλά δεν θέλουν ακόμη να εμπλακούν σε σχέσεις, μέχρι την πανσέληνο θα έχουν εκπλήξεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Βρείτε τι είναι αυτό που ευχαριστεί και εσάς και τον άνθρωπο σας, και κάντε το. Οι αστρολογικές συνθήκες είναι εξαιρετικές σε οποιονδήποτε ζωδιακό συνδυασμό και αν βρίσκεστε, για να κάνετε αυτά που έχετε μέσα στον μυαλό σας πραγματικότητα. Οι Σκορπιοί που είναι χωρισμένοι, θα έχουν τα τρίτα – κοινά περιβάλλοντα να κάνουν οικειοθελώς κινήσεις, για να τους ξανασμίξουν με το ταίρι τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Θα χρειαστεί αυτές τις ημέρες και μέχρι τις 20-08, να επιστρατεύσετε όλες τις δυνάμεις του μυαλού σας, έτσι ώστε να δώσετε μια ακόμη ευκαιρία στην ερωτική σας ζωή – σχέση, για να ανανεώσετε συναισθήματα και διαθέσεις. Οι Τοξότες που είναι σε σχέσεις, που εμπλέκονται και τρίτα άτομα- γάμοι – χιλιομετρικές αποστάσεις, θα εκφράσουν την ψυχική τους κούραση, ίσως και την επιθυμία να σταματήσουν αυτήν την χωρίς διέξοδο πορεία. Καλύτεροι όλων οι ελεύθεροι, που απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές ημέρες.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι
Οι καυγάδες και οι εντάσεις, μέσα σε σχέσεις και γάμους έχουν γίνει πια υπερβολή. Είναι μια δύσκολη περίοδος που δηλώνει, την ανάγκη για αλλαγές και εξορθολόγηση των πεπραγμένων. Όλος ο Αύγουστος, και πριν τις διακοπές και μετά, μπορεί να γίνει το εφαλτήριο για αλλαγές που θα ενώσουν συναισθήματα και καρδιές. Από την πλευρά των αδέσμευτών, εκπλήξεις θα προκύψουν που θα δοκιμάσουν το μυαλό τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Τίποτα δεν είναι μόνιμο. Αυτό είναι κάτι που το εμπεδώνετε όλο και περισσότερο το τελευταίο διάστημα. Κινήστε με το να κάνετε τον εαυτό σας και το ταίρι σας, μόνο ευτυχισμένους. Τύχη στην αγάπη θα έχουν και οι αέρινοι που έχουν χωρίσει, έστω και εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς θα διαπιστώσουν το επόμενο διάστημα και πριν φύγει ο Αύγουστος, διπλωματικές κινήσεις, από τον πρώην σύντροφο τους, με απώτερο σκοπό την επανασύνδεση.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Η τρυφερότητα και η αλήθεια του χαρακτήρα σας, είναι και τα δομικά στοιχεία που κρατούν την αισθηματική σας ζωή σε αυτήν την καλή ποιότητα. Από τα μέσα του Αυγούστου και μέχρι τις αρχές του νέου μήνα, θα εκπλαγείτε ευχάριστα από τις προτάσεις που θα σας κάνει ο σύντροφος σας για τα επόμενα κοινά σας βήματα. Σε όλο αυτό, θα έχετε και καλές ειδήσεις από την εργασία σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.