ταρω σήμερα 6/12 Τρίτη

osiris-tarw

ταρω η κάρτα της ημέρας: Το 10 των Ξιφών

Αναρωτηθείτε τα εξής:

· Με ποιο τρόπο οι σκέψεις μου, τα λεγόμενά μου και οι πράξεις μου μπορεί να διαιωνίζουν τις δυσκολίες ή τα δεινά, από τα οποία εύχομαι να απελευθερωθώ;
· Ο τρόπος που επικοινωνώ καταφέρνει να ανυψώνει και να έλκει ή μήπως αποκηρύσσει και αποστρέφει;
· Ποια θέματα μπορεί να φτάνουν στη λήξη τους και πρέπει να αποστρέψω την προσοχή μου από αυτά προκειμένου να προχωρήσω παρακάτω;

 

«Οι λέξεις είναι οι ωχρές σκιές ξεχασμένων ονομασιών. Όσο οι ονομασίες και τα ονόματα έχουν δύναμη, έχουν δύναμη και οι λέξεις. Οι λέξεις μπορούν να πυροδοτήσουν φλόγες στο μυαλό των ανθρώπων. Οι λέξεις μπορούν να αναβλύσουν δάκρυα ακόμα και από τις πιο σκληρές καρδιές» Πάτρικ Ρόθφας

Βρίσκεστε όλοι σε ένα μεταίχμιο, και εξαρτάται από εσάς το πώς θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμα για αλλαγή.

zodia-taro-45

tarw-zwdia

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Μπορείτε να μείνετε παγιδευμένοι σε παλιές δίνες σκέψης, δράσης, κατηγοριών, κρίσεων, ερμηνειών… Χαμένοι σε έναν ατέρμονο φαύλο κύκλο δεινών, για τα οποία θέλετε απεγνωσμένα να κατηγορήσετε άτομα και συγκυρίες πέρα από τον εαυτό σας, να επιρρίψετε κάπου τις ευθύνες για τα δεδομένα και τον τρόπο της ζωής σας.
Είτε, έχετε την επιλογή να πάρετε μια βαθιά ανάσα, να ανοίξετε τα μάτια και το μυαλό και την καρδιά σας, και να παραδεχθείτε πώς μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα, να εξελιχθούν, να αλλάξουν από την παρούσα κατάστασή τους.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Το κλειδί για αυτό είναι το πού θέτετε την εστίασή σας, πόσο μένετε σε επαγρύπνηση και έχοντας τον έλεγχο των σκέψεών σας, των λόγων σας, των πράξεών σας. Εξαρτάται από το αν είστε πρόθυμοι να εμπλακείτε περισσότερο στη μάθηση και την υποστήριξη του δικού σας εαυτού, αντί αυτού που νομίζετε ότι θέλουν οι άλλοι να είστε και να βλέπουν.
Η πιο σημαντική πτυχή για όλα αυτά μέσα στις εβδομάδες που ακολουθούν, θα είναι ο τρόπος που επικοινωνείτε. Έμφαση δίνεται σε αυτά που λέτε, ο τρόπος που τα λέτε, σε ποιον τα λέτε και χρειάζεται ή όχι να τα πείτε (γενικότερα ή ειδικότερα τη συγκεκριμένη στιγμή).

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Η κάθε λέξη σας έχει τη δυναμική να ανορθώσει, να εμπνεύσει, να φέρει τους άλλους ανθρώπους πιο κοντά σας. Είτε μπορεί να επιφέρει καταστροφές, να απομακρύνει ανθρώπους, να υψώσει άμυνες που θα καταλήξουν σε σύγκρουση και/ή κατάρρευση.

Η επιλογή είναι δική σας.
Να έχετε όμως στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι αυτή είναι η στιγμή που σας δίνετε η ευκαιρία να κάνετε την αλλαγή, να γίνετε το διαφορετικό. Να ανυψωθείτε και να παλέψετε προς κάτι σπουδαιότερο, πιο ουσιαστικό, αντί να εμμένετε σε μια μυωπική ατομική προσέγγιση του τύπου «κόρακας κοράκου ομοιάζει».

zwdia-3-zodia