Τις Γυναικες…τις πατησε το τρενο!

zwdia-karkinos-afroditi

Τις Γυναικες…τις πατησε το τρενο!

 

Ως γνωστών…… η ρήση αναφέρει….”Τους Άντρες τους… πάτησε το τρένο”, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση και εν έτη 2015…. αυτό έχει τροποποιηθεί κατά πολύ.

 

Η εποχή επιτάσσει αναδίπλωση των δυναμικών χαρακτηριστικών των γυναικών που θέλουν να εμπλακούν σε σοβαρή σχέση.

 

Αν ο άντρας που σας ενδιαφέρει είναι…τότε διαβάστε και πράξτε τα παρακάτω:

zodia-taro-45

 

 

Κριός: Έχετε πέσει στα πολύ δύσκολα.  Ένας άντρας που θέλει να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο…από την αρχή της γνωριμίας μέχρι και την τυχόν μελλοντική σχέση. Μην απορήσετε αν το κινητό του χτυπάει συνέχεια…αν σας ερωτευτεί…αυτό θα σταματήσει! Δεν δέχεται προτάσεις, ούτε τον ενδιαφέρει το πολυτάραχο παρελθόν σας. Φροντίστε υπερβολικά την εξωτερική σας εμφάνιση….και μην ξεχνάτε, ότι και οι 5 αισθήσεις του είναι μόνιμα σε εγρήγορση. Ωστόσο, ένα stop που και που θα τους κέντριζε παραπάνω το ερωτικό τους ενδιαφέρον.

SEX TIP: Μην μιλάτε….κάντε…ότι μπορείτε!

Ημερ/νίες για επανασύνδεση: 10 και 19 Μαίου

 

Ταύρος: Αν έχετε πέσει σε χέρια Ταύρου, τότε θα πρέπει σίγουρα από την γνωριμία κιόλας, να κατεβάσετε ρυθμούς. Οι Ταύροι είναι συγκεντρωτικοί τύποι, που θέλουν να ορίζουν και την παραμικρή λεπτομέρεια. Άρα αφήστε στα ικανά χέρια και το κοφτερό τους μυαλό τις προτάσεις για ψυχαγωγία. Με κυβερνήτη την Αφροδίτη, επιθυμούν η σύντροφος τους, να είναι πάντα όμορφη και ξεχωριστή…αλλά και υπερβολικά περιποιητική. Γενικότερα, το ερωτικό τους ενδιαφέρον υποστηρίζεται και από τις κινήσεις σας…. να τον φροντίσετε από το πιο απλό πράμα μέχρι το πιο σύνθετο.

SEX TIP: Πείτε του καλά λόγια για τα επιτεύγματα του.

Ημερ/νίες για επανασύνδεση: 09 και 17 Μαίου

 

Δίδυμοι: Προλαβαίνετε να φύγετε?! Έχετε μπλέξει με την πιο πολυσχεδής και ανατρεπτική φύση του ζωδιακού κύκλου. Μην ξεχνάτε ποτέ….έχετε συνεχώς να αντιμετωπίζετε 2 προσωπικότητες…διαφορετικές μεταξύ τους. Έχουν την απαίτηση να τους ακολουθείτε στις προτάσεις τους, που όμως θα σας ευχαριστούν και εσάς. Μην τους βλέπετε υπερκινητικούς…έχουν ήδη σκεφτεί και την δική σας πλευρά….και ξέρουν να εντάσσουν τις ανάγκες σας στις όποιες δράσεις τους. Ανοίχτε θέματα για οτιδήποτε….τους ευχαριστεί η επικοινωνία -παιδιά του Ερμή- και ιδιαίτερα η συναισθηματική. Αν σας ενδιαφέρει ένας Δίδυμος, μιλήστε και εξηγήστε του απ’αρχης τι θέλετε. Είναι από μόνος του μπερδεμένος, σαν αερικό, μην τον περιπλέκεται κιάλλο.

SEX TIP: Αφήστε τον να σας μιλήσει….μην τολμήσετε να τον διακόψετε!

Ημερ/νίες για επανασύνδεση: 11 και 20 Μαίου

 

Καρκίνος: Σχετικά είσαστε τυχεροί. Οι Καρκίνοι για το μόνο που ενδιαφέρονται σε μια πρώτη γνωριμία, και όχι όμως μόνο…είναι να αισθανθούν σχετικά νωρίς, ότι τα λόγια και τα συναισθήματα σας, δεν είναι υπερβολικά… αλλά απλά αληθινά…..και ότι δεν είστε μια ακόμα μέτρια περίπτωση. Τους ενδιαφέρει να αισθάνονται ότι υπάρχει ένας άνθρωπος  που μπορούν αν συζητήσουν για όλα….και φυσικά να υπάρχουν οι προδιαγραφές για κάτι πιο δεσμευτικό. Όλοι οι τύποι  των διασκεδάσεων τους αρέσουν…αλλά κυρίως οι εκδηλώσεις πολιτισμού. Πάρτε τον σε ένα θέατρο…τον έχετε ρήξει!

SEX TIP: Θέλει χάδια και αγκαλιές…μόνιμα!

Ημερ/νίες για επανασύνδεση: 08 και 15 Μαίου

Λέων: Ξανασκεφτείτε το αν θέλετε να προχωρήσετε με έναν Λέοντα. Εδώ θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε μέχρι και την τελευταία σταγόνα της υπομονής και της διπλωματίας σας. Μην τον διακόπτετε ποτέ όταν μιλάει, μην του υποδεικνύετε….σαφώς και ξέρει καλύτερα. Μην του προτείνετε κάτι παλιό και παρωχημένο.  Είναι λάτρεις της πολυτέλειας και των ωραίων θεαμάτων γενικότερα…αυτό αφορά και την δική σας εξωτερική εμφάνιση… που θα πρέπει να θυμίζει κάτι από Παρίσι – Ρώμη κτλ. Κάντε πολλά και διαφορετικά πράματα.

SEX TIP: Στον Βασιλιά πρέπει να δείχνουμε σεβασμό και καλούς τρόπους

Ημερ/νίες για επανασύνδεση: 07 και 18 Μαίου

 

Παρθένος: Μια είναι μόνο η απαίτηση αυτού του ζωδιου…αν δυνατόν αν του πείτε εξ αρχής ότι δεν θα τον αφήσετε ποτέ. Η ανασφάλεια της αιώνιας Κόρης, μην μείνει μόνη, φανερώνεται μέσα από προκαταβολική απομόνωση….για να μην πληγωθεί από μελλοντική απόρριψη. Θα πρέπει να αναλάβετε τον ρόλο του ισχυρού σε αυτήν την σχέση. Ότι και να προτείνετε ή να επιθυμήσετε αυτό θα γίνει αποδεκτό. Η αβεβαιότητα αυτού του γήινου ζωδιου, πολλές φορές θα σας εκπλήξει. Μην περιμένετε υπερβολές ή ακρότητες. Θέλουν ησυχία και φροντίδα…συνέχεια.

SEX TIP: Φροντίστε υπερβολικά την εξωτερική σας εμφάνιση.

Ημερ/νίες για επανασύνδεση: 10 και 20 Μάιου

 

Ζυγός: Ένα αερικό που δύσκολα μαζεύεται…..όπως όλα άλλωστε. Τους ενδιαφέρει αρκετά η ψυχαγωγία ….και γιαυτό έχουν άπειρους φίλους και γνωστούς. Οι προτάσεις σας θα πρέπει να είναι πάντα για κάτι νέο και πρωτοποριακό. Δεν τους ενδιαφέρει καθόλου η εξωτερική ας εμφάνιση, ούτε τυχόν η διαφορά ηλικίας. Επιθυμούν αν τους κάνετε να χαμογελούν και να αισθάνονται ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή θα σας βρουν. Το ερωτικό είναι απαιτητικό και εκεί θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας Μην ξεχνάτε ότι έχουν κυβερνήτη την Αφροδίτη.

SEX TIP: Μην του μιλήσετε ποτέ για το παρελθόν σας.

Ημερ/νίες για επανασύνδεση: 12 και 18 Μαίου

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Σκορπιός: Τα πράματα είναι απλά. Ποτέ δεν θα είναι στην ώρα τους, άμα θέλει θα έρθει στα ραντεβού και μην τολμήσετε να τον ψάξετε ή να του κάνετε ερωτήσεις, του τύπου…που είσαι? Η ανεξάρτητη και υπόγεια φύση τους…δεν επιτρέπει να τους βάζουν όρια πουθενά και  σε τίποτα. Αν καταφέρετε μέσω των καλών σας τρόπων να τον κερδίσετε τότε θα σας είναι πιστός. Νο ΄1 σε όλο αυτό….είναι, ως γνωστόν, το καλό σεξ. Μην σας φανούν περίεργες οι ερωτικές του φαντασιώσεις…πιο πολύ είναι στην σφαίρα της περιέργειας τους…παρά στην πραγματικότητα.

SEX TIP: Φορέστε κάτι θηλυκό και μην λετε πολλά.

Ημερ/νίες για επανασύνδεση: 14 και 21 Μαίου

 

Τοξότης: Ένα ζωδιο ιδιαίτερου χειρισμού. Τους αρέσουν το ωραίο σε όλες του τις εκφάνσεις. Δυναμικές προσωπικότητες τους έλκουν…και τους κάνουν αν γίνονται ακόμα πιο κτητικοί στον άνθρωπο που τους ενδιαφέρει. Δεν τους νοιάζει καθόλου τι ήσασταν και τι κάνατε στο παρελθόν σας. Για τους Τοξότες η ζωή είναι μόνο παρόν και μέλλον. Ένα ζωδιο που θα χαρεί από το να καθίστε σε ένα παγκάκι να φάτε ένα παγωτό, μέχρι να πεταχτείτε στο Λονδίνο για ψώνια. Είναι ζωντανοί και δυναμικοί χαρακτήρες που τους ενδιαφέρει να έχουν κάτι ποιοτικό και αξιόλογο δίπλα τους. Η πίστη θα είναι δεδομένη με πολύ σεξ ανάμεσα σας.

SEX TIP: Μην τον πιέσετε να σας αποκαλύψει μυστικά του παρελθόντος του.

Ημερ/νίες για επανασύνδεση: 15 και 21 Μαίου

 

Αιγόκερως: Ένα ομολογουμένως δύσκολο ζωδιο στην προσέγγιση του. Δεν είναι και οι ίδιοι σίγουροι , τις περισσότερες φορές, για το τι θέλουν από μια σχέση….και γιαυτό τους βλέπετε πάντα αμίλητους να παρακολουθούν τις εξελίξεις. Δεν έχουν και την πλέον δημιουργική φαντασία μέσα σε μια γνωριμία – σχέση. Τους βολεύει να ακολουθούν τις δράσεις των άλλων….και αν τους αρέσει τις επαναλαμβάνουν. Μην τους πείτε τίποτα υπερβολικό και σίγουρα μην τους πάτε στην Χαλκίδα για pump – jumping. Είναι συγκεντρωτικοί, άκαμπτοι, παραδοσιακοί και παλαιομοδίτικοι. Αρσενικά παλιάς κοπής που δεν λένε πολλά. Το κρεβάτι τους θέλει μέτρο και συντηρητισμό….!

SEX TIP: Μην λετε πολλά και περιττά….βαριούνται!

Ημερ/νίες για επανασύνδεση: 12 και 17 Μάιου

Υδροχόος: Ένα ‘ηλικιωμένο’ ζωδιο, που δεν έχει ανάγκη από περιττά λόγια συναισθημάτων. Όλα τα αέρινα ζωδια ( Δίδυμοι – Ζυγός – Υδροχόος ), επιζητούν την αρμονία και την διαφορετικότητα μαζί, στην εξωτερική εμφάνιση της άλλης πλευράς αλλά και την προσωπικότητα….άρα τολμήστε κάτι εκλεπτυσμένο και σίγουρα θηλυκό υποστηριζόμενο από αρκετή δόση χιούμορ. Ο ανταγωνισμός των φύλων, είναι κάτι που τους έλκει…. αλλά μέχρι του σημείου που δεν τους φοβίζει…άρα κάπου βάλτε, προσωρινά, και εσείς μια άνω τελεία. Μην δείξετε εξ αρχής, πόσο έξυπνη είσαστε…θα τον τρομάξετε…,δώστε του τον χρόνο που χρειάζεται ο ίδιος, για να οικειοποιηθεί με την προσωπικότητα σας,  και να σας ανακαλύψει με τους δικούς του ρυθμούς. Όσο φορά το κομμάτι του σεξ, ξεχάστε το…..θα το φέρει στην επιφάνεια όταν θα αισθανθεί ότι έχει εξασφαλίσει το σίγουρο ‘ΝΑΙ’ από εσάς!

SEX TIP: Πείτε του με ενθουσιασμό πόσο έξυπνος και γνήσιο αρσενικό είναι!

Ημερ/νίες για επανασύνδεση: 08 και 23 Μαίου

 

Ιχθύς: Δεν έχετε να αγχωθείτε για τίποτα. Τα Ψαράκια δεν έχουν τυχαία την φήμη του ρομαντικού ζωδιου. Δεν έχουν ανάγκη για πλούτη και δόξες. Όσο τους λετε ότι τα  θέλετε και το υποστηρίζετε αυτό με πράξεις…δεν πρόκειται να κουνηθούν από την αγκαλιά σας. Τους ενδιαφέρουν ποικίλες συζητήσεις για κάθε θέμα της επικαιρότητας. Στο ερωτικό κομμάτι δεν είναι απαιτητικοί…προσπαθούν κατά κύριο ρόλο να ευχαριστήσουν εσάς πρώτα. Είναι τα ζωδια που έχουν τα λιγότερα διαζύγια. Η πίστη είναι κάτι που το απαιτούν … αλλά και το προσφέρουν. Πηγαίνετε θέατρο, σε μια συναυλία, ένα ρομαντικό δείπνο, τους φτάνει για να σας ερωτευτούν…μόνιμα!

SEX TIP: Χαμογελάστε και μιλήστε ευγενικά…τον έχετε στο τσεπάκι σας.

Ημερ/νίες για επανασύνδεση: