Τελευταία Πανσέληνος ’16. Ερωτικά δράματα… τέλος

panselinos-zwdio-ydroxoos

Τελευταία Πανσέληνος ’16. Ερωτικά δράματα… τέλος

Μια από τις πιο ισχυρές Πανσελήνους του έτους συντελείται στις 14/12 στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, και επηρεάζει το σύνολο του ζωδιακού κύκλου. Ημιτελείς και αρνητικές καταστάσεις θα έρθουν στο προσκήνιο, και θα τερματιστούν πριν λήξει το τρέχον έτος. Νέοι έρωτες για αυτούς που το ζήτησαν, θα ανακύψουν μέσα από τυχαίες αλλά μοιραίες συναντήσεις. Εύνοια και σε αυτούς που αναμένουν εργασία – χρήμα και τύχη.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 2/01, 9/01, 25/01, 6/02, 15/02, 3/03, 14/03, 22/03, 6/04, 19/04, 30/04, 2/05, 10/05, 26/05, 3/06, 18/06, 1/07, 20/07, 6/08, 17/08, 30/08, 6/09, 11/09, 23/09, 20/10, 23/10, 6/11, 10/11, 29/11, 4/12, 17/12, 27/12.

 

Και οι κάτωθι ζωδιακοί συνδυασμοί:
Κριός με ωροσκόπο Τοξότη
Ταύρος με γενέθλια Αφροδίτη ανάδρομη
Καρκίνος με ζενίθ σε γήινο ζώδιο
Λέων με ανάδρομο Ερμή
Παρθένος με ωροσκόπο σε αέρινο ζώδιο
Ζυγός με στελιουμ σε ζώδιο του νερού
Σκορπιός με ωροσκόπο Τοξότη
Τοξότης με Κρόνο σε Σκορπιό
Αιγόκερως με γενέθλια ανάδρομη Αφροδίτη
Ιχθείς με ωροσκόπο Κριό

zodia-taro-45

Πανσεληνιακές επιρροές σε όλους:

Κριός: Δεν θα μπορέσετε εσείς να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό, σε καμία περίπτωση. Σίγουρα σας πνίγει το άδικο και αυτό που χρειάζεται, είναι απλά να ξεκαθαρίσετε την θέση σας, στο άτομο που είναι δίπλα σας. Όλο το επόμενο χρονικό διάστημα, μέχρι να φύγει ο Δεκέμβριος, οι χωρισμένοι και ένεκα των εορτών, θα βρουν τις διπλωματικές ευκαιρίες για να έρθουν πιο κοντά και ίσως και να τα ξαναβρούν.
Εύνοια αισθηματική με ζώδια του Νερού:

Ταύρος: Διαθέστε σήμερα χρόνο στον άνθρωπο σας για όλα αυτά που θέλετε να συζητήσετε. Οι μέρες μέχρι και την αλλαγή του ζωδίου είναι πάρα πολύ καλές, για να λύσετε τις υποθέσεις του παρελθόντος αλλά και να δείτε πιο αισιόδοξα το μέλλον σας. Αυτοί που έχουν απομακρυνθεί από τον σύντροφο τους, ένεκα επικοινωνιακών διαφορών και τρίτων προσώπων, θα έχουν ειδήσεις για επανένωση.
Εύνοια αισθηματική με ζώδια της Γης

Δίδυμοι: Τα χαρτιά σας είναι εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, κλειστά σε όλους. Αυτό σημαίνει, ότι δεν εμπιστεύεστε κανέναν, και δεν τολμάτε κάποιο νέο φλερτ. Με αυτήν την Πανσέληνο, όλα θα αλλάξουν. Εσείς θα γίνετε πόλος έλξης νέων ανθρώπων, που ταιριάζουν στα χαρακτηριστικά σας. Επίσης, μέχρι να φύγει αυτό το δύσκολο έτος, εσείς θα έχετε και ένα πλησίασμα από το παρελθόν, που θα σας αναστατώσει ποικιλοτρόπως.
Εύνοια αισθηματική με ζώδια του Αέρα

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο του Χειμωνα 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-wroskopio-4

Καρκίνος: Οι σκέψεις σας είναι προς την οδό του τελικού χωρισμού. Αυτό είναι κάτι που βρίσκει την άλλη πλευρά αντίθετη. Πολλά αυτά που έγιναν στο πρόσφατο παρελθόν και σας έχουν χαλάσει τα σχέδια. Σκεφτείτε κάτω από τον λαμπρό κυβερνήτη σας, και πράξτε. Νέοι συναρπαστικοί έρωτες, για όλους αυτούς που το ζητούν. Μέχρι και τις 26/12, χρήμα και καλές ειδήσεις γύρω από τα οικονομικά – εργασιακά σας ζητήματα, θα έρθουν στα χέρια σας.
Εύνοια αισθηματική με ζώδια της Γης

Λέων: Είναι μια μέρα που θα σας δώσει την απόλυτη δυναμική και γοητεία, για να κατακτήσετε τους ερωτικούς σας στόχους. Ωστόσο, δεν θα χρειαστεί να κάνετε κάτι ιδιαίτερο, απλά να ανοίξετε την καρδιά σας, στον άνθρωπο που αγαπάτε. Θα έχετε ιδιαίτερα καλές αντιδράσεις. Οι μοναχικοί Βασιλιάδες, θα δεχτούν ιδιαίτερα φλερτ που θα τους τραβήξουν την προσοχή. Ακόμη καλύτερο το κλίμα στις γιορτές.
Εύνοια αισθηματική με ζώδια του Νερού

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Παρθένος: Είστε σε μια εξαιρετικά καλή διάθεση, και αυτό θα συνεχιστεί μέχρι και το τέλος του έτους. Δίπλα σας θα έρθουν και καινούργια πρόσωπα – γνωριμίες, που μπορούν να σας δελεάσουν. Οι παγωμένοι σύντροφοι είναι και αυτοί που μέσα, από τις προτροπές και την βοήθεια των τρίτων θα βρεθούν σε συνάντηση και θα κάνουν, την ατομική τους προσπάθεια να τα ξαναβρούν. Όσο η Αφροδίτη είναι στον Αιγόκερω, εσείς να ελπίζετε για τα καλύτερα.
Εύνοια αισθηματική με ζώδια της Γης

Ζυγός: Η επίδραση μια παλιάς σας αγάπης, είναι ακόμη δεσμευτική επάνω σας. Αυτό σημαίνει ότι αν δεν κάνετε κάτι για να ξεφύγετε από αυτό… μην περιμένετε κάποιο θαύμα από μόνο του να συμβεί. Νέοι έρωτες και ενθουσιασμοί ίσως μέσα στις γιορτές, να σας απογοητεύσουν. Η αλλαγή του ζωδίου θα σας δώσει τις πρακτικές ευκαιρίες, για να ξεκαθαρίστε στο μυαλό σας, αυτά που θέλετε και πως… θα τα αποκτήσετε.
Εύνοια αισθηματική με ζώδια της Φωτιάς

Σκορπιός: Η εξέλιξη της σχέσης σας, ίσως αυτήν την εποχή δεν είναι όπως, την είχατε φανταστεί. Αυτό είναι και κάτι, που βαραίνει και τους δύο σας και θα πρέπει να βρείτε τις αποδεκτές λύσεις. Αυτοί που θα ταξιδέψουν θα έχουν ευχάριστες συναντήσεις με παλιές φιλίες – γνωριμίες, και ίσως κάτι νέο και ερωτικό να ξεκινήσει. Τα άστρα είναι υπέρ σας, και σας δίνουν όλα αυτά που χρειάζεστε…. και φυσικά και χρήμα.
Εύνοια αισθηματική με ζώδια της Γης

Τοξότης: Έχετε περάσει τα πάνδεινα αυτές τις ημέρες. Όλα τα μάτια είναι επάνω σας και ζητούν βοήθεια, εξυπηρετήσεις και γενικότερα την καλή σας παρουσία. Τώρα που ο Ήλιος σας δίνει όλην την θετική του ενέργεια, για να κάνετε άμεσα όλα αυτά που εκκρεμούν…πραγματικότητα και πριν ακόμη τις γιορτές. Μέσα σε όλο αυτό, συμπεριλαμβάνεται και μια ισχυρή και μόνιμη επανασύνδεση.
Εύνοια αισθηματική με ζώδια του Νερού

Τελευταία Πανσέληνος ’16. Ερωτικά δράματα… τέλος

Αιγόκερως: Όλα τα αστρολογικά της περιόδου, σας δείχνουν μόνο μια κατεύθυνση και αυτή είναι της μόνιμης λύσης αυτών που σας πονούν, εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Ξεκινήστε από τις οικογενειακές σας υποθέσεις, και βάλτε μια σειρά. Τα οικονομικά σας μέχρι να έρθει ο Ήλιος πάνω σας, θα έχουν στρώσει κατά πολύ. Σε επόμενο στάδιο, μιλήστε ειλικρινά με τον άνθρωπο σας και βρείτε τι φταίει… και απομακρύνετε το.
Εύνοια αισθηματική με ζώδια του Νερού:

Υδροχόος: Πολλά τα ευχάριστα και τα ξαφνικά, που σας περιμένουν από σήμερα και μέχρι να εισέλθει το νέο έτος. Για αρχή θα μπορέσετε να τα ξαναβρείτε με τον σύντροφο – σύζυγο σας. Σε δεύτερο τόνο οι μακροχρόνιες σχέσεις, ίσως και να πάρουν την απόφαση να προσχωρήσουν σε δεσμεύσεις. Επαγγελματική άνοδος και ταξίδια, είναι στο μενού του επόμενου διαστήματος.
Εύνοια αισθηματική με ζώδια της Γης

Ιχθείς: Η επιρροή αυτής της Πανσελήνου, είναι άκρως σημαντική για τις ερωτικές σας υποθέσεις, που αυτό το χρονικό διάστημα, είναι δύσκολες. Αποφασίστε τι θέλετε και εκφράστε στον άνθρωπο σας, που περιμένει να είστε και πάλι καλά, στο μεταξύ σας. Σε αυτό θα βοηθήσουν και κάποια καλά νέα, που θα έρθουν στα οικονομικά σας.
Εύνοια αισθηματική με ζώδια της Φωτιάς