Άγιος Βαλεντίνος και για τους ελεύθερους

zwdia-shmera-erwtikes-201014

Άγιος Βαλεντίνος και για τους ελεύθερους

Η μέρα προστάζει την έκφραση των αληθινών συναισθημάτων των ασταμάτητων Κριών και Τοξοτών. Σίγουρα έχετε τις εφεδρείες σας, και καλό θα ήταν στο όνομα της ημέρας να την φέρτε στην επιφάνεια. Δεν θα σας παρεξηγήσει κανείς. Όλα επιτρέπονται.

Για τους σταθερούς Ταύρους και Παρθένους, η Ερμής από την νέα του θέση στον Υδροχόο, θα βοηθήσει στο να ξεκλειδώσουν λίγο παραπάνω τον ενθουσιασμό τους και να προσεγγίσουν νέες προσωπικότητες, που ίσως απλά περιμένουν έναν νεύμα. Μην τις αφήνετε να περιμένουν.

Τα γλυκύτατα Διδυμάκια που πάντα έχουν πλήθος γύρω τους, θα χρειαστεί να αποφασίσουν για το που και με ποιους, θα περάσουν την ημέρα τους. Οι προτάσεις θα είναι πολλές και ενδιαφέρουσες. Εσείς βάλτε το καλύτερο χαμόγελο σας και καλά να περάσετε.

zodia-taro-45

Οι Καρκίνοι με τους Σκορπιούς, έχουν μεγάλη πιθανότητα τις επόμενες ώρες να λάβουν ειδήσεις, μήνυμα, ή μια τυχαία συνάντηση με κάποια παλιά τους ιστορία, που επί σκοπού θα δράσει. Όλα τα αστρολογικά δεδομένα ευνοούν τις επανασυνδέσεις. Έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά…για σινιάλα.

Οι Λέοντες είναι στην ίδια κατάσταση με του Υδροχόους. Απολαμβάνουν τις ημέρες με όλο τα άστρα να τους υποστηρίζουν στις επιλογές τους. Αφροδίτη, Ήλιος και Ερμής θα σας αποδώσουν γοητεία και σθένος για να κατακτήσετε νέα πρόσωπα, ή και να κάνετε τις διορθωτικές σας κινήσεις προς κάτι παλαιότερο. Όλα είναι πιθανά.

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Οι Ιχθείς και οι Αιγόκεροι, θα αναλάβουν την πρωτοβουλία για να διαλευκάνουν υποθέσεις του παρελθόντος και να πάρουν τις λυτρωτικές τους απαντήσεις. Πολλά πάντως τα μυστικά που θα σας φανερωθούν και ίσως και να σας λυπήσουν. Ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι ότι οι καλύτερες ημέρες είναι μπροστά σας, και εσείς θα είστε πιο έτοιμοι από ποτέ.

Οι Ζυγοί που δεν έχουν ιδιαίτερο θέμα με την μοναξιά, μπορούν σήμερα να απολαύσουν την παρέα του περίγυρου τους. Κάποιοι ίσως να θελήσουν να σας πλησιάσουν και να σας γνωρίσουν καλύτερα, είτε από κοντά είτε μέσω τρίτου προσώπου. Άλλωστε ο κυβερνήτης σας από τον φιλικό οίκο του Υδροχόου, σας ενισχύει.

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Η μοναξιά, όσο παρατεταμένη και να είναι… σίγουρα με την δική σας θετική δράση … μπορεί να σας φανερώσει τον σύντροφο της ζωής σας.