Άντρες-Προβλέψεις διαρκείας για το επόμενο 2μηνο

Άντρες-Προβλέψεις διαρκείας για το επόμενο 2μηνο

Το Φθινόπωρο πλησιάζει, και οι περισσότεροι πλανήτες, με πρωτοστάτη τον Ήλιο θα δώσουν την ευκαιρία, σε όλον τον αρσενικό πληθυσμό του ζωδιακού κύκλου, για να ολοκληρώσουν εκκρεμότητες που άφησε… το Θέρος.

Πιο αναλυτικά:

 

Κριός: Είσαστε μέσα σε όλα εσείς. Αυτό είναι και κάτι … που σίγουρα θα το συνεχίσετε και μέσα στην νέα σεζόν. Αισθάνεστε ότι έχουν γεμίσει οι μπαταρίες σας και τώρα οι επιλογές σας, θα είναι και πιο συγκεκριμένες. Τα ζευγάρια, που έχουν πάρει αποφάσεις δέσμευσης, ας κοιτάξουν πιο προσεχτικά τα οικονομικά τους.
Τυχερός μήνας: Οκτώβριος

zodia-taro-45

Ταύρος: Μην αναμασάτε αυτά, που έγιναν στο παρελθόν – Καλοκαίρι. Σίγουρα δεν κολακεύουν κανέναν, αλλά στο τώρα καλείστε να δείξετε την γήινη σας προσωπικότητα και να θέσετε προτάσεις στον άνθρωπο… που σας ενδιαφέρει. Τα άστρα βοηθούν, τις μόνιμες – αληθινές επανενώσεις.
Τυχερός μήνας: Σεπτέμβριος

Δίδυμοι: Το ότι είστε ωραίοι και όλοι σας ζηλεύουν, είναι κάτι γνωστό. Αυτό που δεν ξέρετε, είναι ότι το σύμπαν σας έχει ευχάριστες εκπλήξεις από την πρώτη εβδομάδα, κιόλας του Σεπτεμβρίου. Μια παλιά σας ερωτική ιστορία… θα σας ξαναπλησιάσει, με σκοπό να σας κερδίσει.
Τυχερός μήνας: Σεπτέμβριος

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Καρκίνος: Αυτά που έγιναν μέσα στις τελευταίες εβδομάδες, σίγουρα δεν βοήθησαν καθόλου για να λυθούν τα προβλήματα – εκκρεμότητες μέσα στην σχέση σας. Οι μέρες του νέου μήνα, θα σας βάλουν σε έναν τετ – α τετ διάλογο με τον άνθρωπο σας, που οι αποφάσεις τελικά θα σας μονιάσουν.
Τυχερός μήνας: Οκτώβριος

Λέων: Είστε από τους πιο τυχερούς των ημερών, που έχουν την διάθεση και την δυναμική να διορθώσουν καταστάσεις, που εκκρεμούν στην ερωτική τους ζωή. Οι εργένηδες θα έχουν φρέσκα πρόσωπα… να τους κυκλώνουν με πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις.
Τυχερός μήνας: Σεπτέμβριος

Παρθένος: Εσείς άμεσα, θα βρεθείτε στο επίκεντρο πολύ νέου και παλιού κόσμου, που επιθυμεί να σας κερδίσει αισθηματικά. Ο Ήλιος είναι επάνω σας, άρα ότι – όποιον και να επιλέξετε, σίγουρα είναι η σωστή απόφαση. Πάρτε λοιπόν τον χρόνο σας.
Τυχερός μήνας: Οκτώβριος

Ζυγός: Οι μέρες του Φθινοπώρου, έχουν πολλά να σας δώσουν και σίγουρα να σας κάνουν να αισθανθείτε δικαιωμένοι… για τις αποφάσεις που πήρατε μέσα στο Καλοκαίρι. Μπορεί να είστε μόνοι αυτό το χρονικό διάστημα αλλά, είναι και ο μόνος τρόπος για να βρείτε την ισορροπία σας.
Τυχερός μήνας: Σεπτέμβριος

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σκορπιός: Το μυαλό και την ζωή σας γενικότερα την έχετε κουράσει. Όλο το τρίμηνο του Καλοκαιριού, μπλέξατε με ακατάλληλα άτομα και καταστάσεις, που στο τώρα θέλετε να ξεχάσετε. Δείξτε τον σωστό σας χαρακτήρα και πείτε τις αλήθειες σας, σε όλους αυτούς που σας περικυκλώνουν.
Τυχερός μήνας: Οκτώβριος

Τοξότης: Ο σύντροφος σας έχει πολλά να σας παρουσιάσει για το επόμενο χρονικό διάστημα, που αφορούν την κοινή σας ζωή, ίσως και κάτι περισσότερο. Είστε το ζώδιο, που μέσα στο υπόλοιπο τρέχον έτος, θα έχετε δεσμεύσεις μόνιμες και νόμιμες.
Τυχερός μήνας: Σεπτέμβριος

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Έχετε κουραστεί να κυνηγάτε την σχέση και τον άνθρωπο σας, για να υπάρχει ισορροπία. Αυτό είναι και κάτι … που πια θα πρέπει να το επωμιστεί και η άλλη πλευρά. Μετά την πανσέληνο του Σεπτεμβρίου, οι συζητήσεις θα φέρουν και τις κατάλληλες λύσεις.
Τυχερός μήνας: Οκτώβριος

Υδροχόος: Δεν απολαύσατε – ξεκουραστήκατε αυτό το Καλοκαίρι. Το μυαλό σας έλυνε οικονομικά προβλήματα και η καρδιά σας … είχε κλειδώσει πάνω σε έναν παλιό σας έρωτα. Οι μέρες του νέου μήνα, θα σας δώσουν τις ευκαιρίες, να βάλετε τα πάντα πλέον σε μια σειρά.
Τυχερός μήνας: Σεπτέμβριος

Ιχθείς: Πολλά τα ευχάριστα, που θα σας πλησιάσουν από τις πρώρες κιόλας ημέρες του Φθινοπώρου. Ένας παλιός σας έρωτας – γνωριμία, θα σας επισκεφτεί με απώτερο σκοπό, να ανοίξει διόδους στην καρδιά σας! Χρήματα που περιμένετε, σας έρχονται άμεσα.
Τυχερός μήνας: Οκτώβριος

zwdia