Άρης στον Σκορπιό – Παλιές αγάπες παραμερίζουν τις νέες

anadromos-aris

Άρης στον Σκορπιό – Παλιές αγάπες παραμερίζουν τις νέες

Από τις 27 – 05 έως τις 02 – 08, ο Άρης θα παραμείνει στον ζωδιακό οίκο του Σκορπιού. Ένας δύσκολος πλανήτης που θα προκαλέσει ισχυρούς τριγμούς σε όλα ανεξαρτήτως τα ζώδια.

Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 02/01, 06/02, 30/01, 05/02, 22/02, 10/03, 02/04, 12/04, 18/04, 21/05, 30/05, 05/06, 15/07, 29/07, 09/08, 18/08, 05/09, 11/09, 12/10, 17/10, 25/10, 03/11, 09/11, 25/11, 07/12, 19/12, 28/12, 31/12

 

Πιο αναλυτικά:

zodia-taro-45

Κριός: Είστε σε επιθετική αφύπνιση όλες τις ώρες. Ο πολέμαρχος κυβερνήτης σας μέσα στον ερωτικό αλλά και περίεργο Σκορπιό, θα σας κάνει ανήσυχους για την προσωπική σας, κάτι που σίγουρα πρέπει να το προσέξετε και να μην ξεφύγετε σε συμπεριφορές. Ακόμη, πολλές και οι εμφανίσεις από το ξεχασμένο παρελθόν, που θα δελεάσουν.
Ερωτική Ζωή: 95%

Ταύρος: Είσαστε πολύ κοντά στο να πράξετε τα δέοντα, για να κάνετε το ταίρι σας ευτυχισμένο, και να αισθανθεί και πάλι ασφαλή κοντά σας. Δεν χρειάζεται όμως να κάνετε υπερβολές και να αδικήσετε τον εαυτό σας. Αυτοί που σας ξέρουν, ήδη γνωρίζουν ότι όλες σας οι κινήσεις ….είναι από καρδιάς.
Ερωτική Ζωή: 80%

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Δίδυμοι: Όλα συντελούνται μέσα στον ζωδιακό σας μήνα. Εσείς πρέπει να είστε σούπερ προσεχτικοί, σε αυτά που λετε και σε αυτά που κάνετε. Μην χαλαρώνετε, μπορεί να είστε Δίδυμοι και να τα προλαβαίνετε όλα, αλλά οι μέρες σε αισθηματικό επίπεδο είναι απρόβλεπτες.
Ερωτική Ζωή: 90%

Καρκίνος: Είσαστε απογειωμένοι και ο Άρης στον Σκορπιό, θα σας δώσει ακόμη και άλλη δυναμική. Οι πλειοψηφία των Καρκίνων, μέσα σε αυτό το Καλοκαίρι θα ολοκληρώσουν σχέσεις και γνωριμίες. Είσαστε το ζώδιο, που θα έχει τους περισσότερους γάμους και απόγονους.
Ερωτική Ζωή: 75%

Λέων: Ξεθαρρέψτε και κάντε τα πλάνα σας. Αυτή η πλανητική κινητικότητα μόνο σε καλό μπορεί να σας βγει. Αδειάστε το δύσκολο και άκαμπτο μυαλό σας από τα παλιά και ανοίξτε τα βασιλικά σας μάτια, σε όλους αυτούς που θα εισρεύσουν στην ζωή σας μέσα στους επόμενους δύο μήνες. Ακόμη και οι παρατεταμένα μόνοι, θα έχουν την τύχη με το μέρος τους.
Ερωτική Ζωή: 98%

tarw-taro-xartomanteia

Παρθένος: Επιβάλλετε να κλείσετε τα αυτιά σας στις σειρήνες, και τις προκλήσεις που θα σας έρθουν μέσα στον Ιούνιο, από άτομα που δεν θα γίνουν ποτέ 100% δικά σας. Καταλαβαίνετε, όσοι δηλαδή είναι ήδη σε κάποια άλλη δέσμευση. Καλύτερα μόνοι, παρά με κάποιον που σας κοροϊδεύει και σας καθυστερήσει από την ζωή σας.
Ερωτική Ζωή: 85%

Ζυγός: Τώρα μπορείτε να κάνετε τα σχέδια σας, και να τα ανακοινώσετε στον άνθρωπο σας. Οι αντοχές σας είναι περιορισμένες σε εσάς τους χωρισμένους, άρα αποκλείστε, επί του παρόντος, καταστάσεις που απλά θα ανακυκλώσουν το άσχημο παρελθόν και τις ίδιες συμπεριφορές.
Ερωτική Ζωή: 87%

Σκορπιός : Με τις κεραίες τεντωμένες. Ο δύσκολος Άρης μόνο σε προβλήματα, μπορεί να σας οδηγήσει αν δεν είστε προσεχτικοί στο λόγο και στις επόμενες κινήσεις σας. Οι προκλήσεις και τα ερωτικά διλήμματα πάμπολλά που όμως με τρόπο ώριμο, θα πρέπει να αποφύγετε, αν ήδη στην ζωή σας, υπάρχει κάποιος αξιόλογος άνθρωπος.
Ερωτική Ζωή: 90%

Τοξότης: Οι προσδοκίες που έχετε από ένα σημαντικό πρόσωπο στην ζωής σας θα ολοκληρωθούν. Έχετε πολλή αστρολογική τύχη – εύνοια μέχρι και τα μέσα του Ιουνίου, όπου και θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε, και στην προσωπική αλλά και στην επαγγελματική σας ζωή. Οι μέρες απαιτούν προγραμματισμό.
Ερωτική Ζωή: 87%

tarw-wroskopio-4

Αιγόκερως: Γόνιμες οι μέρες. Ο Άρης από την νέα του θέση, θα σας ανοίξει τους ορίζοντες και τις ευκαιρίες, που θα σας αναζωογονήσουν σε κάθε τομέα της ζωής σας. Οι εν σχέση είναι οι πρωταγωνιστές, με τόσα καλά αστρολογικά και θα δουν την προσωπική τους ζωή και ερωτική επιλογή, να κάνει άλματα προόδου. Πολλοί οι Αιγόκεροι που θα δεσμευτούν φέτος.
Ερωτική Ζωή: 92%

Υδροχόος: Δυνατά συναισθήματα θα εκδηλωθούν από τρίτα άτομα στα μονοπάτια σας. Οι μέρες μεταξύ 01/08-06, σας κάνουν το επίκεντρο του σύμπαντος, και σας δίνουν το προβάδισμα για να ισορροπήσετε την προσωπική σας ζωή. Όσοι είναι χωρισμένοι, θα κλείσουν την πόρτα στο παρελθόν και θα δουν τις μελλοντικές ευκαιρίες να τους πλησιάζουν.
Ερωτική Ζωή: 85%

Ιχθείς: Αντιθετικές οι διαθέσεις στον πληθυσμό των Ψαριών. Σε πια μεριά είστε τελικά ….το αποφασίζετε μόνο εσείς. Αν πια η ερωτική σας ζωή, δεν σας εκφράζει, κάντε τις ανακοινώσεις σας και προχωρήστε παρακάτω. Αν είστε μόνοι, κοινωνικοποιηθείτε και μην αφήνεστε την μοναξιά.
Ερωτική Ζωή: 78%