Έτος 2017. Επανασυνδέσεις και μοιραίες Αγάπες

erwtiko-test

Έτος 2017. Επανασυνδέσεις και μοιραίες Αγάπες

Μετρήστε ανάποδα μερικές εβδομάδες. Οι σκέψεις όλων είναι γύρω από μια αγάπη, ή μια πίκρα που άφησε αυτή. Ουδείς δεν θα θελήσει να μεταφέρει εκκρεμότητες, για το νέο έτος. Σε γενικό πλαίσιο, μεγάλη εύνοια στα ζώδια του Νερού και της Γης, που θα ανταμώσουν νέου μοιραίους Έρωτες. Αέρηδες και Πύρινοι, το πιο πιθανόν, είναι και να τα ξαναβρούν με το παρελθόν τους.

Διαβάστε και τον ωροσκόπο σας.

 

Αναλυτικά και την ερωτική ζωή του κάθε ζωδίου:

zodia-taro-45

Κριός: Είσαστε μεταξύ πολλών επιλογών, που συνήθως σας περιπλέκουν τις αποφάσεις. Αυτήν την φορά, θα πρέπει να αφήσετε εκτός, την κλασσική σας παρορμητικότητα και να σκεφτείτε με την καρδιά σας, ποιος είναι αυτός που σας ταιριάζει καλύτερα, και που σε μελλοντικούς χρόνους, θα αντέξει δίπλα σας. Μπορεί να είναι και κάποιος από το παρελθόν, όμως υπό νέες προϋποθέσεις και όρους, που θα εξυπηρετούν και τις δύο πλευρές. Μεγάλη αγάπη περιμένει και τους ελεύθερους, που μέσα στον Ιανουάριο, θα έχουν φλερτ από νέο πρόσωπο.
Εύνοια στην Αγάπη: 4/5
LOVE LIFE: 98%

Ταύρος: Εσείς είστε από τα λίγα ζώδια που ξέρετε τι θέλετε από την αισθηματική σας ζωή. Το κυρίως πρόβλημα, είναι ότι οι άλλοι προς εσάς, έχουν μια αντικειμενική δυσκολία… στο πως θα σας κατακτήσουν. Ζευγάρια που είχαν χωρίσει, ακόμη και μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, οι καταστάσεις θα τους φέρουν μέσα στις πρώτες εβδομάδες του έτους, και πάλι μέσα σε καινούργια σχέση – δέσμευση. Καλή κίνηση θα έχετε και στα οικονομικά σας.
Εύνοια στην Αγάπη: 5/5
LOVE LIFE: 90%

Έτος 2017. Επανασυνδέσεις και μοιραίες Αγάπες

Δίδυμοι: Δεν έχετε κανένα πρόβλημα εσείς, είτε είστε μέσα σε σχέση είτε είστε μόνοι σας. Τα διαχειρίζεστε και τα δύο, με τον ίδιο αποτελεσματικό τρόπο. Αυτοί που είναι μόνοι, μέσα στην εποχή του Αιγόκερου, θα βρουν έναν νέο σύντροφο, που θα τους ανεβάσει την διάθεση και θα τους συμπληρώνει πια αισθηματικά. Οι ελπίζοντες, σε έναν ερωτικό θαύμα επανασύνδεσης, η Αφροδίτη, θα τους το δώσει και σχετικά γρήγορα μέσα στο 2017. Κάτι ήδη ψήνεται!
Εύνοια στην Αγάπη: 3/5
LOVE LIFE: 99%

Καρκίνος: Μπορείτε να πάρετε μια ανάσα εσείς, μέχρι να αλλάξει το έτος. Μαζέψτε τα κομμάτια σας, αλλάξτε προς το καλύτερο την εξωτερική σας εμφάνιση και αδιαφορήστε για την γνώμη των άλλων. Οι πρώρες εβδομάδες του καινούργιου έτους, σας έχουν ευχάριστες εκπλήξεις, μέσα από ένα διαφορετικό φλερτ, που θα οδηγήσει σύντομα σε δυνατή αγάπη. Θα υπάρξουν και ΄ενοχλήσεις’ από το πρόσφατο σας παρελθόν, που θα πρέπει σίγουρα να ζυγίσετε, και μετά να αποφασίσετε για τις επόμενες σας κινήσεις.
Εύνοια στην Αγάπη: 5/5
LOVE LIFE: 90%

Λέων: Είστε από τα πιο αγαπημένα πλασματάκια του σύμπαντος. Αυτή η εύνοια θα σας ανταποδοθεί, μέσα από αποκατάσταση σχέσεων, γάμων και όλων των τύπων των συναισθημάτων. Από τις πρώτες κιόλας ημέρες και μέσα από ποικίλες αφορμές, θα πλησιαστείτε από παλιά σας αγάπη που θα σας κάνει όλα τα χατίρια για να είστε και πάλι μαζί και καλά. Ακούστε αναλύστε και μετά την πρώτη πανσέληνο, απαντήστε. Οικονομικά το πρώτο τρίμηνο, θα απογειωθείτε.
Εύνοια στην Αγάπη: 4/5
LOVE LIFE: 94%

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Παρθένος: Η μανία σας με το παρελθόν και να αναστήσετε καταστάσεις, με το ζόρι, μόνο καθυστερήσεις και αγκυλώσεις μπορούν να φέρουν. Αν κάνετε λίγο πίσω, ίσως να δείξετε και κάποια τεχνητή αδιαφορία, σίγουρα θα καταφέρετε το αποτέλεσμα που ζητάτε. Δεν θέλετε κοντά σας, κανέναν και με το ζόρι. Τύχη σε νέους και ποιοτικούς έρωτες, για τους μοναχικούς. Κινητικότητα σε εργασιακούς χώρους και άνοδος.
Εύνοια στην Αγάπη: 3/5
LOVE LIFE: 97%

Ζυγός: Δεν έχετε διάθεση να ακούσετε άλλους προβληματισμούς και δικαιολογίες, από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Βάλτε τα αυστηρά χρονικά σας όρια και ασχοληθείτε και με την υπόλοιπη ζωή σας. Αυτοί που σας αγαπούν, να είστε σίγουροι, ότι θα κάνουν την αληθινή τους προσπάθεια για να σας κατακτήσουν σε μόνιμη βάση. Επιτυχίες σε εργασία και επαγγελματικά ταξίδια σας περιμένουν.
Εύνοια στην Αγάπη: 4/5
LOVE LIFE: 93%

Σκορπιός: Το τοπίο στην ερωτική σας ζωή, έχει ήδη αρχίσει και φωτίζεται. Εσείς οι δύσκολοι και οι αυστηροί του ζωδιακού κύκλου, θα περάσετε σε αυστηρά ξεκαθαρίσματα και αποφάσεις, που θα δώσουν το στίγμα τους, για όλο το επόμενο έτος. Σωρεία ατόμων, από το παρελθόν σας, ακόμη και το πολύ μακρινό, θα σας πλησιάσουν με απολογίες και προτάσεις αγάπης. Κάποιος πάντως θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Επίσης, εσείς οι ελεύθεροι, θα έχετε, πικάντικες γνωριμίες που θα σας έλξουν.
Εύνοια στην Αγάπη: 3/5
LOVE LIFE: 95%

Έτος 2017. Επανασυνδέσεις και μοιραίες Αγάπες

Τοξότης: Ήδη από τα τέλη του 2016, θα αρχίσετε να βλέπετε μεγάλες αλλαγές σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Οι πρώτες εβδομάδες του καινούργιου έτους, σας απλώνουν μπροστά σας, επαγγελματικές ευκαιρίες που θα σας λύσουν τα χέρια, αλλά και θα σας απαλλάξουν από πιεστικές υποχρεώσεις. Αισθηματικές σχέσεις, που είναι μια σε φάση χωρισμού – εντάσεων –τρίτων προσώπων – επανασυνδέσεων, θα κάνουν την προσπάθεια τα ταίρια, για να είναι πια μαζί και μόνιμα, χωρίς άλλες παρεμβολές και καθυστερήσεις.
Εύνοια στην Αγάπη: 4/5
LOVE LIFE: 92%

Αιγόκερως: Οι συμβιβασμοί για εσάς, έχουν τελειώσει. Ο χρόνος εισέρχεται με τον Ήλιο, να σας δίνει απλόχερα την εύνοια του σε όλα αυτά που έχετε ονειρευτεί σε προσωπική, αλλά και οικονομική ζωή. Οι σχέσεις που ταλαιπωρήθηκαν με χωρισμούς και λάθος συμπεριφορές, θα έρθουν και πάλι σε ισορροπία. Πολύ πιθανόν, να τα ξαναβρείτε με τον ιδιαίτερο άνθρωπο της καρδιάς σας. Οι κινήσεις, θα γίνουν πριν την νέα σελήνη του έτους, και από την άλλη πλευρά. Στον δρόμο προς εσάς, χρηματική άνεση και κάποιες ερωτικές περιπέτειες.
Εύνοια στην Αγάπη: 3/5
LOVE LIFE: 96%

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Υδροχόος: Η καλή μοίρα σας χτυπά την πόρτα, πριν ακόμη εισέλθει ο ζώδιο σας. Μπερδεμένες αισθηματικές υποθέσεις, θα ξεκαθαριστούν και εσείς θα βρεθείτε μέσα στην αγκαλιά του ατόμου που μπορεί, να σας έχει παιδέψει λίγο, αλλά αυτό πια θα ξεχαστεί. Ερωτοφιλίες που μέχρι τώρα δεν τόλμησαν το επόμενο βήμα, θα κάνουν την επικοινωνιακή – πρακτική τους κίνηση τον Φεβρουάριο… και με ευχάριστα αποτελέσματα. Το κλειδί των οικονομικών το έχετε βρει και οι πόρτες, θα ανοίξουν και θα σας αποφέρουν επιτυχίες και σημαντικά κέρδη.
Εύνοια στην Αγάπη: 4/5
LOVE LIFE: 94%

Ιχθείς: Πολύ πριν την ζωδιακή σας εποχή, θα έχετε μεγάλες εκπλήξεις σε όλα τα μήκη και τα πλάτη, της ερωτικής σας ζωής. Οι δεσμοί και οι γάμοι που διαλύθηκαν μέσα στον Ιανουάριο, θα ξαναπροσεγγιστούν και είναι βέβαιο ότι θα έχουν επιτυχία σε επανασυνδέσεις και περαιτέρω συναισθηματικές δεσμεύσεις. Οι χιλιομετρικές αποστάσεις, θα μηδενιστούν και οι σύντροφοι, θα αισθανθούν και πάλι ασφαλείς. Σε όλα αυτά, θα σας προστεθεί και αρκετό χρήμα – άνεση.
Εύνοια στην Αγάπη: 5/5
LOVE LIFE: 91%

Έτος 2017. Επανασυνδέσεις και μοιραίες Αγάπες