Αγ Βαλεντινου Ερωτικο Ωροσκοπιο 14/02

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Ωροσκόπια για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

ζωδια Κριός

Και οι δύο πλανήτες στο ζώδιο σας. Τι περισσότερο μπορεί να θέλετε από τη ζωή;

Είστε, σίγουρα, οι πλέον κατάλληλοι για να περάσετε μια σούπερ βραδιά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τον έρωτα, αλλά φροντίστε να αποφύγετε τις διαμάχες, γιατί η παρορμητικότητά σας μπορεί μερικές φορές να καταστρέψει ακόμα και τις πιο σημαντικές και ευνοϊκές μέρες όπως είναι αυτή που σας περιμένει.

zodia-taro-45

Η νύχτα θα είναι πολύ αισθησιακή.

 

ζωδια Ταύρος

Ο αισθησιασμός σας είναι πάντα ενεργός, ακόμα και αν ο Άρης και η Αφροδίτη δεν είναι στο ζώδιό σας ή σε άλλο φιλικό ζώδιο. Πιθανώς, η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα έρθει για να ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας για τον επόμενο μήνα, αλλά προσπαθήστε να περάσετε ένα καλό βράδυ με το πρόσωπο που σας αγαπά, και σας αγαπά καθώς μαγειρεύετε ένα ωραίο δείπνο με ένα ωραίο κρασί. Είστε, για την ακρίβεια, οι μάστερ της κουζίνας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

ζωδια Δίδυμοι

Η Αφροδίτη και ο Άρης θα φιλήσουν και θα αγκαλιάσουν το φιλικό σας, δυνατό ζώδιο του Κριού και θα είστε μεταξύ των ζωδίων που θα επωφεληθούν αυτήν την ημέρα, φυσικά, αν είστε σε σχέση ή έχετε παρέα. Μπορεί να είναι μια όμορφη νύχτα που θα την περάσετε, πιθανώς, μιλώντας πολλές ώρες με το ταίρι σας.

ζωδια Καρκίνος

Το τετράγωνο των δύο ζωδίων που σχετίζονται με την αγάπη και τον έρωτα, δεν είναι ότι καλύτερο για σας. Η ημέρα σας, λόγω αυτού, μπορεί να μην ρέει εύκολα και δεν θα νιώθετε ιδιαίτερα συντονισμένοι με το ταίρι σας. Το καλύτερο θα ήταν να περάσετε τη βραδιά σας στο σπίτι, μαζί, επειδή η ατμόσφαιρα του εορτασμού γύρω από την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να σας ενοχλήσει πολύ.

ζωδια Λέων

Οι επιρροές που προέρχονται από το ζώδιο που βρίσκεται ο Άρης και η Αφροδίτη, του Κριού, είναι ευνοϊκές για σας και γι’ αυτό πρέπει να περάσετε την ημέρα με σεβασμό στα συναισθήματά σας. Είναι πραγματικά ένα ωραίο βράδυ που μπορείτε να αναγεννηθείτε μαζί με το ταίρι σας και τα επίπεδα του έρωτα θα είναι υψηλά, αλλά να θυμάστε πριν δώσετε την αγάπη σας , οτι αυτο πρεπει να γινει με το ταίρι που θα ανταποδώσει. Εξαιρετικό βράδυ για να το περάσετε υπό το φως των κεριών.

ζωδια Παρθένος

Το ζώδιο της Παρθένου σχεδόν πάντα θεωρείται ένα κρύο ζώδιο, αλλά  δεν είναι πάντα έτσι. Σίγουρα αυτή τη συγκεκριμένη ημέρα δεν λάμπετε σαν ένα ζωντανό φως, αλλά η φλογερή αρμονία με το ερωτικό σας ταίρι σίγουρα μπορεί να σας οδηγήσει σε όμορφες στιγμές, ίσως σε μια κινηματογραφική αίθουσα. Η βραδιά μπορεί να τελειώσει με μια υπερβολική επίδειξη στο κρεβάτι, ειδικά αν το ταίρι σας είναι Κριός, Λέων ή Τοξότης.

zwdia-765

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Ζυγός

Το ζώδιό σας βλέπει την Αφροδίτη και τον Άρη σε αντίθεση και έτσι, αυτή η μέρα δεν θα είναι μία από τις καλύτερες, πράγματι υπάρχει ο κίνδυνος να τσακωθείτε με το συναισθηματικό ταίρι σας, αν και υπάρχει πάντα ο Δίας να σας υποστηρίζει και να δημιουργήσει ένα περιβάλλον, πολύ γλυκό και στοργικό . Ωστόσο, προσπαθήστε να αποφύγετε τις μικρές ή τις μεγάλες διαμάχες που θα μπορούσαν  να συνεχίσουν και τις επόμενες ημέρες.

ζωδια Σκορπιός

Αν και δεν ωφελήστε από τη θέση της Αφροδίτης και του Άρη αυτήν την ημέρα, μην ξεχνάτε ότι ο κυβερνήτης σας είναι ο Άρης και σίγουρα έχετε πάντα ερωτική περίσσια ενεργεια για να χρησιμοποιήσετε ούτως ή άλλως. Δυστυχώς, αυτήν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου υπάρχει πραγματικός κίνδυνος να καταλήξετε  με ένα μικρό ή μεγάλο καυγά. Προσπαθήστε να είστε λιγοτερο ζηλιάρηδες και κτητικοί, τουλάχιστον για σήμερα.

zwdia

ζωδια Τοξότης

Το σκορ σας επηρεάζεται θετικά από την Αφροδίτη και τον Άρη, οπότε ακολουθήστε την αγάπη και τον έρωτα. Θα μπορούσε να είναι μια πολύ ευνοϊκή ημέρα για τα συναισθήματα και την αποφυγή συγκρούσεων. Ίσως να είστε στην ιδανική θέση να βρεθείτε σε συμφωνία με το σύντροφό σας πολύ εύκολα και σίγουρα τα δώρα που θα λάβετε θα σας ικανοποιήσουν πολύ. Φυσικά, το βράδυ θα ολοκληρωθεί γεμάτο με σεξουαλική ενέργεια.

ζωδια Αιγόκερως

Το ζώδιο με την υπεροχή στη ψυχρότητα, όταν πρόκειται για την αγάπη, βρίσκεται αντιμέτωπο με ένα κακό τετραγωνισμό της Αφροδίτης και του Άρη και ως αποτέλεσμα θα νιώθετε, σίγουρα, λιγότερο χαλαροί, λιγότερο άνετοι αυτή τη βραδιά με το να δίνετε αγάπη παρά με το να τη λαμβάνετε. Ακόμα και στο κρεβάτι μπορεί να ξυπνήσει μια ερωτική ενέργεια, που όμως, δεν θα καταφέρει να εντυπωσιάσει το ταίρι σας.

zwdia

ζωδια Υδροχόος

Καταπληκτική ημέρα για το ζώδιο του αέρα, που συνήθως δεν θέλει να γιορτάζει επετείους αυτού του τύπου. Ωστόσο, οι θετικές ενέργειες που έρχονται από την Αφροδίτη και τον Άρη μπορούν να αξιοποιηθούν για να κάνετε ερωτικές δηλώσεις, για να περάσετε ένα βράδυ αφήνοντας πίσω τη διάθεση που σας οδηγεί να είστε φίλοι και όχι πραγματικοί εραστές. Μπορείτε να περάσετε μια καταπληκτική βραδιά σε ένα πρωτότυπο εστιατόριο, όπως, προφανώς, ορίζει το πρωτότυπο ζώδιό σας.

ζωδια Ιχθύες

Σας περιμένει μια βραδιά παρέα με την αγάπη σας, με τις επιρροές της Αφροδίτης και του Άρη να μην είναι τόσο ευνοϊκές, αλλά όχι και αρνητικές. Η ημέρα χαρακτηρίζεται από χάδια, στοργή, γλυκά συναισθήματα που μπορείτε να μοιραστείτε με το ταίρι σας. Θα χαρείτε πραγματικά για ένα ωραίο δώρο που θα πάρετε και θα περάσετε μια όμορφη βραδιά σε ερωτικό επίπεδο.

Διαβαστε τις αναλυτικες  προβλεψεις Πανσεληνου 11/02 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia