Αδικημένοι ερωτες και χαμένα συναισθήματα

ermis-anadromos

Αδικημένοι έρωτες και χαμένα συναισθήματα

Οι μέρες που Καλοκαιριού παροτρύνουν άπαντα τα ζώδια, να μην μένουν άλλο στη συναισθηματική ανασφάλεια, αλλά αντιθέτως να κάνουν και το επόμενο βήμα που θα οδηγήσει και σε εξέλιξη. Κάποιοι τυχεροί θα το βιώσουν αυτό από την πλευρά… του συντρόφου τους, ακόμη και αν ανήκει στους πρώην.

Πιο αναλυτικά:

Κριοί:
1) Προκαλείτε την τύχη σας την ερωτική, συνεχώς και το μόνο που θα σας μείνει είναι μόνο αυτή τελικά. Κατεβάστε τους τόνους και μην είσαστε υπερβολικοί.
2) Λειτουργείτε κάτω από μόνιμο παρορμητισμό και με τις παλιές σας εμπειρίες που δεν ήταν και τόσο ευχάριστες.

zodia-taro-45

 

Ταύροι:
1) Περιμένετε τους τρίτους να έρθουν σε εσάς και να σας κάνουν τις προτάσεις τους. Ακολουθείτε την λογική που δεν θα σας βγάλει πουθενά.
2) Η προσοχή σας θα πρέπει να παραμείνει εστιασμένη σε αυτά που πραγματικά υπάρχουν στην ζωή σας, και όχι σε αυτά που ονειρεύεστε.

Δίδυμοι:
1) Η επικοινωνία αυτήν την εποχή δεν είναι στα φόρτε της. Αυτός που ενδιαφέρεται για εσάς, ας ψάξει παραπάνω να βρεί τον σωστό τρόπο προσέγγισης.
2) Είσαστε πολύ επηρεασμένοι από τις μνήμες μιας παλαιότερης ερωτικής απογοήτευσης, και το μόνο που ζητάτε είναι ίσως την ηρεμία σας, εσείς οι αδέσμευτοι.

taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Καρκίνος:
1) Τα κοντινά σας περιβάλλοντα, δεν μπορούν να σας δώσουν τις λύσεις που ζητάτε. Εσείς είστε αυτοί που πρέπει άμεσα να ενεργοποιηθείτε.
2) Οι αντιφατικές καταστάσεις που συμπεριλαμβάνουν και το παρελθόν και το παρόν, δεν θα σας φτάσουν στον τελικό σας προορισμό.

Λέων:
1) Είσαστε από τα πιο μεθοδικά ζώδια, και αυτό σίγουρα θα σας δώσει τις απαντήσεις που ζητάτε από τον άνθρωπο σας αλλά εσείς κατ’ επέκταση στον εαυτό σας.
2) Είσαστε σίγουροι για το αποτέλεσμα, που θέλετε να καταφέρετε, άρα βρείτε και εκείνους τους κατάλληλους τρόπους για να το ολοκληρώσετε.

Παρθένος:
1) Το δημιουργικό σας μυαλό είναι σε υπερλειτουργία και ψάχνετε να βρείτε την μέθοδο για να λύσετε παρεξηγήσεις και λάθη, που έγιναν στο πρόσφατο παρελθόν.
2) Από τα τέλη του Ιουλίου και ύστερα, το μυαλό σας πιθανόν να γυρίσει πίσω σε καταστάσεις του παρελθόντος, που πιστεύετε ότι μπορείτε να ξαναζωντανέψετε.

Ζυγός:
1) Ελέγξτε τον αυθορμητισμό σας και μην λέτε πολλά, αυτήν την περίοδο. Νέος κόσμος θα σας πλησιάσει και θα ζητήσει τα αληθινά σας συναισθήματα.
2) Ζητήματα σε οικογένεια και εργασία, θα σας απασχολήσουν έντονα και παρατεταμένα όλο τον Ιούλιο. Δραστηριοποιηθείτε από τώρα.

Σκορπιός:
1) Μεταδίδετε παντού την καλή σας διάθεση και την θετική σας ενέργεια. Αυτό όμως σε υπερβολικές δόσεις, μπορεί και να κάνει το ταίρι σας να ζηλέψει.
2) Είσαστε εσείς η ελεύθεροι σε μια κατάσταση που επιθυμείτε, να κάνετε βήματα μπροστά, αλλά από την άλλη κοιτάτε και το παρελθόν.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης:
1) Έχετε στρέψει το ενδιαφέρον σας, σε νέα πρόσωπα που δείχνουν ότι είναι κοντά στις ιδιαίτερες προδιαγραφές που έχετε. Οι αστρολογικές συνθήκες σας ευνοούν.
2) Η υψηλή σας αυτοσυγκέντρωση σε όλα αυτά που πρέπει να γίνουν. μέσα σε γάμους και δεσμούς, θα σας φέρει και τις πρακτικές λύσεις.

Αιγόκερως:
1) Θα θέλατε να στηριχτείτε σε φίλους και γνωστούς αυτήν την εποχή. Ωστόσο αποφύγετε να ζητήσετε συμβουλές για την αισθηματική σας ζωή.
2) Αυτοί που βιώνουν μια καινούργια αγάπη, ας κρατήσουν μικρό καλάθι, καθώς ο ανάδρομος Πλούτωνας επάνω σας, αλλοιώνει τα πάντα.

Υδροχόος:
1) Η προσωπική σας πείρα σε ερωτικές υποθέσεις, είναι και αυτή που σας σώζει. Κοιτάξτε με μια πιο ενδελεχή ματιά αυτά που σας προσφέρουν.
2) Δεν είστε από τα άτομα που ενθουσιάζονται εύκολα. Αυτό όμως δεν αποκλείεται κάποιοι να το μεταφράζουν, σαν τείχος και αδιαφορία.

tarw-taro-xartomanteia

Ιχθείς:
1) Κοιτάξτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται. Οι μέρες μέχρι να λήξει ο Ιούλιος, θα σας αποκαλύψουν κρυμμένους έρωτες που υπάρχουν ανομολόγητοι κοντά σας.
2) Αγαπημένα άτομα σας κυκλώνουν και σας ωθούν στο να βρείτε την ισορροπία σας σαν άτομα, και να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας.